- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #168.081
evet canım aynı yerdeyiz ve tam ne hissediyorsan aynısını hissediyorum ama ben orayı 1 kez tam geçtiğim için sana şunu ifade edebilirim çok ıkınmak gerekiyor ve serbest bırakmak erekiyor ben o aşamaya kadar tükendiğim için ıkınamıyorum ıkınsam girecek bu sefer orda takıldıgından strese griiyorum ağrımayan yer bile ağrımaya başlıyor yani demem oki bol ıkınmak nefes alıp vermek doğumö yapar gibi hani belki sen başarırsın ben o aşamaya kadar kendimi tüketmemem lazımki orayıda aşabileyim bakalım nasip regl olucam bi bitsin direk denemeler başlıyor yine..
evet canım aynı yerdeyiz ve tam ne hissediyorsan aynısını hissediyorum ama ben orayı 1 kez tam geçtiğim için sana şunu ifade edebilirim çok ıkınmak gerekiyor ve serbest bırakmak erekiyor ben o aşamaya kadar tükendiğim için ıkınamıyorum ıkınsam girecek bu sefer orda takıldıgından strese griiyorum ağrımayan yer bile ağrımaya başlıyor yani demem oki bol ıkınmak nefes alıp vermek doğumö yapar gibi hani belki sen başarırsın ben o aşamaya kadar kendimi tüketmemem lazımki orayıda aşabileyim bakalım nasip regl olucam bi bitsin direk denemeler başlıyor yine..
hoşgeldin canbilge kardeşim bende uzak kaldım birazcık şuan düşündüm artık egzersizleri düzenli yapacağım geçen ay bu zamanlar güzel ilerlemiştim daha sonra devam edemedim tekrar başlayıp bitirmek istiyorum hayırlsıyla
hoşbuldumm canımm :) egzersizlerinidüzenli yap hatta bence eş denemesi yap.erteleme çünkü araya zaman girince tekrar başa dönersin.gerçi ben ben egzersiz yapmadım ..ya kötü bişey olarak düşünme hatta özür dilerim ama söyleyecem sende bundan zevk alacaksınbak biz 2.çocuğu düşünüyoruz artık Rabbim nasipederse inşallah..bir an önce yen ki bebişle eviniz şenlensin canımm.sırf motive ol diye söylüyorum..inan evlilik çocuk olunca bambaşka oluyor.Rabbim olmayan herkese nasip eylesin ve bizlerede acılarını göstermesin..
Dunyadaki butun kadinlar bunu yapabilirken kendimin yapamamsi garip geliyo aceba eslerimiz om sevismeyi uzatmadigi icinmi boyle oluyo diye geliyo aklima sonucta herkes duyyo bizim gibi cinsellik hakkinda olumsuz seyler herkes yapabiliyo ama yani olmadikca artik neler dusunecegimide sasar oldum
Canim calisiyorim kegelde yapiyom nefeste aparatta ama hep soyluyom yok olmuyo kanama yirtilma korkusunuda dusunmuyom hic ilerleyemedim bunun nedenini ariyorum sadececanım kimseyi suçlamayalım bununla oyalanmayalım inşallah çalışarak iyi şeyler yapıp halledelim çalışan kazanıyor nihayetinde
Bayanlar bana da cevap verir misiniz? Zeytinyağı deneyenler hiçbir yan etkiyle karşılaştınız mı?
Canim calisiyorim kegelde yapiyom nefeste aparatta ama hep soyluyom yok olmuyo kanama yirtilma korkusunuda dusunmuyom hic ilerleyemedim bunun nedenini ariyorum sadece
bendede vardı aynı sorun. eşimle ilk 1aya yakın ilişkiye giremedik.okadar doktora filan gittim ama kendi korkumu kendim yendim. zaten zamanla zar zedelendiği için yırtılıyo. kayganlaştırıcı kullanıyormusunuz? vazelin öneririm.benim vazelin sayesinde olmuştu
Dunyadaki butun kadinlar bunu yapabilirken kendimin yapamamsi garip geliyo aceba eslerimiz om sevismeyi uzatmadigi icinmi boyle oluyo diye geliyo aklima sonucta herkes duyyo bizim gibi cinsellik hakkinda olumsuz seyler herkes yapabiliyo ama yani olmadikca artik neler dusunecegimide sasar oldum
kayganlaştırıcı namına ne varsa kullandım canım vazelin zeytin yağı kayganlaştırıcı o halkayı aşıp boşluğu buluncaya kadar devam
norbitim gel canım dinliyorum yaz hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?