- 1 Kasım 2013
- 4.545
- 4.920
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #168.101
mesaj attım canım sana neler yaptın uzak durduğuna zamanlarda
norbitim gel canım dinliyorum yaz hadi
mesaj attım canım sana neler yaptın uzak durduğuna zamanlarda
norbitim mesaj kutun dolu
kujum şimdi birbirimize öğretecek şeylerimiz var mesela ben eş denemesi yapıyorum sense apartaın tüm boyutlarını bitirdin şimdi ben de aparat yapmak istiyorum artık bana yardım et napıyım
tamam canım merak ettiklerini şar astarı şunu soyleyim parmaktan kolay inanki birde parmak egzersizleri vajina ve kızlık zarini esnetiyormus kanama felan olmuyormuş dün birqz arastirdim ve bu beni rahatlattı sanada yazayim dedim sende bi bqk canım ıstersen internetten
canım zarı kafana takma sadece o p.. o küçük delikcikten geçirmeyi hayal ett sen son adımdasın bi adım daha saadet canım benim biraz daha yolum var :) sadece aparatı işini çok sevmedim ben yaa hazırladık ama itemedim içeriyee parmak kolaydı
bak canım benim ne kadar zamandır aparatin yaptigimi biliyorsun hala başına geçtiğimde ilk girene kadar heycanlaniyorum sokamiyorum sonra gerisi geliyor çok normal yani sevmemen bende sevmiyorum alisamiyorumda ama aparatin bir kere yaptıktan sonra aynı parmak egzersizi gibi çorap sokugu gibi geliyor senin yolunda bitti canım sen benden önce gelin olursun gor bak sen çok cesaretlisin inanki
mrb arkadaşlar bende yeni başladım ama aparatdansa p...s denemesi daha kolay geldi banacanım zarı kafana takma sadece o p.. o küçük delikcikten geçirmeyi hayal ett sen son adımdasın bi adım daha saadet canım benim biraz daha yolum var :) sadece aparatı işini çok sevmedim ben yaa hazırladık ama itemedim içeriyee parmak kolaydı
beraber bir gece belirleyelim gelin olmak için :)
slm kızlar ne kadar oldu başlayalı inş en kısa zamanda kurtuluruz bende 3 gündür takip ediyorum tam olarak dün denedim olacak inş. destek olalım birbirimize
merhaba herkese. ben 4 aylık evliyim.ilk gece denedik kan geldi canım çok yandığı için bıraktık eşim çok anlayışlı sağolsun ilk zamanlarda çok üzülmesemde bu duruma zamanla hayatımı kötü yönde etkilemeye başladı.Doktora gitmeye karar verdim önce kadın doğum uzmanına gittim zarın zaten yırtıldığını girişin rahatça olabileceğini hiçbir sorun olmadığını söyledi ve daha sonra bir psikoloğa gittim eşimle gelmemi istedi ama eşim sıkılıp utanırım dediği için tek başıma gittim parmak egzersizi verdi ama bir kere bile cesaret edip yapamadım onu yapamayan kendi kendine bunu nasıl yapsın dedim malesef ve hala aynı düşüncedeyim.çok rahat büyüyen hiçbir şekilde baskılı büyümeyen bir çocukluk geçirdim eşimi çok severek evlendim bir öğretmen olarak böyle bişeyin asla başıma geleceğini düşünmemiştim ama 4 aydır evli bir kadın olarak eşimede haksızlık ettiğimi düşünüyorum ve bu hastalığı yenmek istiyorum yardımcı olursanız gerçekten çok sevinicem çünkü artık sanırım ben bunu ömür boyu yapamıyacağım diye düşünmeye başladım.. kötü bir durum can sıkıcı çok hemde... çözer miyim bilmiyorum...
mrb kadermz aynı bir hafta snra 5ay olck evliliğimize aynı zamanda senle meslektaşız 3gündür siteyi takip ediyrm destek olursak sevinrm
bende ilk başta senin gibi deniyodm ama farkkettmki üste olunca daha kolay oluyomuşmerhaba arkadaşlar bi arkadaşım sağolsun yardımcı oldu bugün ama kafamdan soruları atamıyorum bişey sormak istedim eşim üste pozisyonundayken nefesim kesiliyo resmen korkudan hangi pozisyonda daha rahat giriş olabilir? çok teşekkür ederim tekrar.
yapabilirz inanıyrm egzerszlere başladm iyi gidiyo ve snde başlamalısın sakn ertelemeinş.buradaki yazıları okudukça umudum arttı benimde.. umarım en kısa zamanda kurtulabilirz bizde..
bende ilk başta senin gibi deniyodm ama farkkettmki üste olunca daha kolay oluyomuş
sanki eşim üstte olunca daha kolay giriş olacakmış gibi geliyo ama o zaman hiç cesaretim olmuyo.. egzersizlere de başlayalım kurtulalaım artık bu hastalıktan..
üstte sen olmalısn ama kontrol sende olmalı yani kendini rahat hissetmen lazm birde zeytinyağı kullan o zaman daha rahat giriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?