- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #168.201
söyle bi anlasma yapalım senle ne olursa olsn kalkma benmde cok çişim gelmişti ama sktım kendimi ve ustte ol altta ilk zamanlar cok acıyo bide pns tut ıkın buyuk tuvltni yapacak gbi ıkın orası kocaman acılıyo ve kendn ıkınınca sok inan cok kolay oluyo
Peki anlastik batti balik yan gider esim evde ne zaman ne kadar sure deneyeyim dedigini o an kacis okdugunda kesmeden mi devam edeyim o zaman ortqlik batacak ama
tek kurtul da o mutlulukla temizlersn bak işe başlamadan ilk wc ye git snra çiş var gbi ama aslında yok o yuzden telaş etme
söyle bi anlasma yapalım senle ne olursa olsn kalkma benmde cok çişim gelmişti ama sktım kendimi ve ustte ol altta ilk zamanlar cok acıyo bide pns tut ıkın buyuk tuvltni yapacak gbi ıkın orası kocaman acılıyo ve kendn ıkınınca sok inan cok kolay oluyo
tek kurtul da o mutlulukla temizlersn bak işe başlamadan ilk wc ye git snra çiş var gbi ama aslında yok o yuzden telaş etme
zeytin yagi yok ama bebe yagi surcem prezvatifte yok simdi bn halvete gidiyom birazdan gelirim sans dilegin iyu gecsinbak cnm sen ilk vajinana zeytn yag sür parmagnla yada bi aparat yaparak ve eşine prezrwatf gecr onada bebe yagı yada zeytn yag sur ve uste geç ıkın sok yaglıya hemen cup diye gtck soknca esine dogru eğil yön sorun olmasn
zeytin yagi yok ama bebe yagi surcem prezvatifte yok simdi bn halvete gidiyom birazdan gelirim sans dilegin iyu gecsin
acaba bende bu ay hamile olcakmıyım :44:
zeytin yagi yok ama bebe yagi surcem prezvatifte yok simdi bn halvete gidiyom birazdan gelirim sans dilegin iyu gecsin
Seni bilmen de sence ben olacakmiyim ki
bugün forumda gezinirrken aklıma bişey geldi sizlede paylaşmak istiyorum:
vajinusmus yaşayan bayanların arasında hiç köyde kırsal kesimde daha tutucu bölgelerde yaşayan bi arkadaş görmedim yada olduda benmi görmedim bilmiyorum belki internet kullanma imkanı olmadığından da olabilir. yanlış anlaşılmasın hani çok dar görüşlü kesimler olurya tvde gördüklerimiz gibi o kesimlerde bi bayanı eşi anlarmı bu konuda ne kadar bekler o geldi aklıma :26::26::26: bide şu geldi aklıma acaba bizi psikolojik rahatsızlıklara iten olay şehir hayatının stresimi eğer köylerde dar kesimlerde bu olay yoksa:26::26::26::26:
:))) adet dönemin ne zaman ? ben,m ay sonu belliolacak
cnm bu dunyaya nsil imthna geldysk buda bzm icn bi imthn4.5 yıl ya 4.5 yıl dile kolay ..tabi eşimide suçlamıyor değilim.çok anlayışlı olmakta iyi değil yani anlayış derken bir yer yeterr vs deseydi belkide zora gelecek daha çabuk zamanda olcaktı..
Bnm daha dun bitti adetm kiz bu ay olurm hamle ins
cnm bu dunyaya nsil imthna geldysk buda bzm icn bi imthn
kızlar ben bir hafta önce doğum yaptım hemde normal doğum. demem şu ki vaji olduğum halde normal doğum yaptım... tabiki çok zor oldu ama allah herkese evlat nasip etsin.
Olur olr hadi guzl bi heber ver bze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?