Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

okuyup ilgilendiğiniz için cok sagolun..
doktora gidiyorum zaten.bazı egzersizler verdi.ama daha basındayım.sanki hiç iyilesmeyecek bu bela gibi geliyor bana.

sevgilerimle

slm aynı sorunu ben de yaşıyorum doktora gitmeyi düşünüyorum ama faydası olur mu diye de düşünüyorum bir de psikiyatr mı psikolog mu danışmanınız ayrıca internetten danışma ücretini araştırdım ama pek bilgi edinemedim bununla ilgili bilgilendirebilirseniz sevirim umarım en kısa zamanda bu dertten kurtulursunuz sevgiler....

Kizlar naptiniz bakalm sorusu olan varsa yardmci olablrm

Ben 3_4gundur egzersz yapiordm.penis boyutuna yakin aparata kisa surede gectm
Bu isi yaparm artk dedm ama dun es denemesi yaptik.olmadi
Cok uzuldm olmayinca.Bir de o konuya odaklaninca esimde de libido kalmiyor.O da sorun oluyor.

Denemeyi birakmicam egzersizlere devam edicem ama yine olmazsa diye cok korkuyorum.

arkadaşlar bugün üye oldum bir süredir googleden araştırırken bu konuya denk geldim bir süre okudum ve üye olmaya karar verdim kendimden bahsedeyim 3 aylık evliyim hala bakireyim 24 yaşındayım vajinusmusum demiyorum çünkü bilmiyorum sorunu mu anlatayım ben görücü usulü evlendim eşimle nişanlanma olmadan direkt evlendik ben isteyerek evlendim asla zorlama yok.birbirimizi tanımıyoruz elbette benim sorunum şu ilk gece zaten eşim yüzünden hiç bişe olmadı diger gece ışık kavgası çıktı ve hala çıkıyor zaten bizim ön sevişme olayında sorun yok her sey normal korkum da yok p.. benimkine degdiginde de bi sorun yok gibi ama nedense hiç bir şekilde baş kısmı haricinde girmiyor o an olanlar şu ya çişim geliyor kalkıyorum ya gaz sorunum oluyor kalkıyorum ya ışıgı sorun edip kalkıyorum ya da eşim o an boşalma yaşıyor kasılma yok korku yok acı elbette var ama ölecek gibi degil heyecan var nefesim çok hızlı bunun dışın da sorun yok gibi ne düşünüyosunuz vajinusmus olabilir mi?

kaçma arkadaşım sorun etmeyi bırak ve eşine bırak arkadaşlarda söylüyor ilişkide idrar falan hissediyorlarmış ama onu kafaya takma bırak yapsın
bende senin gibi korkusuzum canım ama ilerleme kaydedemedik ilk başta bende kabul edemedim vaji olduğumu hatta 6 ay sürdü eşime kızmıştım sen vajisin dediğinde araştırınca anladım ki vajiyim eski sayfaları oku canım kendine yakın birşeyler mutlaka bulursun

Son düzenleme:

kaçma arkadaşım sorun etmeyi bırak ve eşine bırak arkadaşlarda söylüyor ilişkide idrar falan hissediyorlarmış ama onu kafaya takma bırak yapsın

cevap verdigin için teşekkür ederim bırak yapsın diyosunuz ama o an durma ihtimalim yok kaçak oluyor bu seferde çiş yüzünden ikincisi durunca da bişe olmuyor zaten çünkü girmiyor ben kalkmasam da girmiyor

cevap yazdıgınız için teşekkür ederim o an kalkmazsam idrar kaçıyor bu bir ya da zaten ötesine gidemiyor yani sorun başka bişe gibi bn kaçma peşinde degilim çünkü

sagol:) eski sayfaları biraz okudum öyle üye oldum zaten sen hallettin sorununu sanırım öyle anladım

cevap yazdıgınız için teşekkür ederim o an kalkmazsam idrar kaçıyor bu bir ya da zaten ötesine gidemiyor yani sorun başka bişe gibi bn kaçma peşinde degilim çünkü

canım kegel egzersizi yapmak ister misin ilk sayfada yazıyor çişini tutup bırakma işlemi böylece kontrol edebilirsin ve ilişkide de sana yardım eder :):26:

Işık kavgası derken sanırım sen karanlıkta ilişki istiyorsun eşin istemiyor?

Kesinlikle kendini kasma aslında eşinin anlayışlı olması lazım ışık konusunda belki kendini öyle daha rahat hissediyorsun bunu onunla konuş.. Vaji miyim dersen, sürekli bunu düşünürsen vaji olursun.. Çok normal hissettiklerin. İlk zamanlar ki olağan durumlar bence..
Sanırım eşinde de erken boşalma sorunu var o an boşalıyor dediğine göre?

canım kegel egzersizi yapmak ister misin ilk sayfada yazıyor çişini tutup bırakma işlemi böylece kontrol edebilirsin ve ilişkide de sana yardım eder :):26:

onu biliyorum:) tuvaletteyken çişi başlatıp kesen kas sanırım onu yapıyorum ben benim normalde çiş kaçırma falan sorunum yok zaten o an olan oluyor:)

ışık kavgası şu ben beni görmesinden rahatsız oluyorum en azından alt kısmı görmesini istemiyorum o ışık kapalı olsun istemiyor tartısma oluyor ama kavga falan degil. kasma falan yok aslında bende yani aslında her sey normal korku kasma falan bişe yok erken boşalma nedir bilgim yok yani o ne anlamadım ama boşalma işi çok sürmez diyim çünkü anlamadım dedigini:)

pekı bu egzesızler yapıldıgnda kanama olmuyor mu olmuyormu benım esım bekarete onem verır ve mum la falan yapmamı ıstemez

canım eşin bekarete önem veriyorsa seni bir doktora götürsün baktırsın zarına, esnekse ne yapacak ille de kanaması mı gerekiyor, bence yapma egzersiz daha çok soruna neden olacak gibi gözüküyor, diyelim ki kendimiz bozduk bakire sayılmıyor muyuz bekaret ilişkiye girmemiş olmak bence, eşimle bir sürü ilişki yaşadım ama hala zarım duruyor bu durumda ben bakire miyim? seni eleştirmiyorum sadece eşinin mantığı yanlış senin durumun zor canım bu durumda egzersiz yapma sana tavsiyem nefes egzersizleri yap kendini rahat bırakmayı öğren ya da eşini ikna et beraber doktora gidin doktor falan söyleyince daha rahat anlayabiliyorlar.

canım son aşamaya gelmişsin deneme de bir aşama olmadı tekrar tekrar olana kadar yapacaksın, hüsran elbette oluyor ama burda önemli olan yılmamak.

daha çok panik atak gibi, kasılma yok, korku yok, kaçma yok, eşini itme yok büyük ihtimal vajinismus değilsin. peki eşinle birlikte olmak istiyor musun?

daha çok panik atak gibi, kasılma yok, korku yok, kaçma yok, eşini itme yok büyük ihtimal vajinismus değilsin. peki eşinle birlikte olmak istiyor musun?

internetim sorunlu diye mesajınızı yeni gördüm özür dilerim istek derken birbirimize zaten yabancıyız görücü usulü evlendik öyle kudurmuşluk hissi mi derler yok olsada olur gibisinden fakat elbette dokununca bile hoşlantı var istek şu anlamda var evet adam akılı ilişkiye girmek istiyorum eşimle mecburiyet olarak degil aşk yaşamak gibisinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…