- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #168.501
hehu norbitim hızlı yapmam lazım ki sana yetişeyim aynı anda gelin olalım yoksa olacağı yok ya
öncelikle canım hiç korkma çünkü orası kocaman bir dünya gibi :)
neden girmiyor neden zor diyeceksin girişte güçlü kaslar var onları sıktığımız için girmiyor o yüzden sıkmamak için egzersiz yapmalıyız anlatabildim mi :)
yetisirsin tabiki canım sen benim mizmizligima bakma iki günlük işi var şimdi büyük aparatlari yapiyorumya parmak boyutundakileri anlamiyorum bile sanırım vajina genisledi hadi hemen sende yap ve ilk denemde bitsin bu iş bu arada emlak kullandigini bilmiyordum faydasını gordunmu
tövbe estağfirullah kardeşim git normal ilişkine gir olmadık şeyi ne merak edion sen hee hehe
Ikınmak sorunu kesin çözer mi sizce?? Oturduğum yerden ıkınınca bile bi açılma hissedebiliyorum.. Önerebileceğiniz başka şeyler varsa çok sevinirim
canım sistematik çalışacaksın sadece ıkınmak değil doğru zamanda ilerlemek nefes al tut ıkın verirken nefesini ilerlet :)
canlar ben gider akşam yemeğine misafir var hazırlık yapayım görüşürüz
Offfff o kadar zor bi durumdayımki psikolojikman çöküğüm.. Nasıl olcak nasl yapçam diye düşünmekten beynim uyuşuyo artık bi an önce halletmem lazım yoksa eşimi kaybedicem(((
canlar ben gider akşam yemeğine misafir var hazırlık yapayım görüşürüz
Offfff o kadar zor bi durumdayımki psikolojikman çöküğüm.. Nasıl olcak nasl yapçam diye düşünmekten beynim uyuşuyo artık bi an önce halletmem lazım yoksa eşimi kaybedicem(((
görüşürüz datlim kolay gelsin yarın randevuya geç kalma
Bu kadar mi kybetmek bu kadr koly mi
Ne hissediyosun su korkuyu acsana ilk diye mi agri mi mide bulantisi mi ne bilim devasalik mi sorunun neSon zamanlar benim gözümün içine bakıyo benden bişeyler beklediğini farkındayım ama yaklaşamıyorum ona korkuyorum..
Ne hissediyosun su korkuyu acsana ilk diye mi agri mi mide bulantisi mi ne bilim devasalik mi sorunun ne
Anladim meseleyi bnce direkt girmeye jalkinca kafana yer etmis olmali ndn onsevisme yokBen en başından beri çok ağrı çektim bide ilk seferde ön sevişmeyi es geçerek direk daldı yani eşim ve çok acı çektim biraz girdi hemen ittim onu üzerimden balayım hüsranla geçti her deneyişimizin sonunda ağladım eşimde hiç anlayışlı olmadı sonra vajinismusum diye bi kaç doktora gittik ya kremle yada jelle gönderdiler bizi en sonunda vajinismusla ilgili bi kliniğe gittik doktor muayene etti senin kızlık zarın etli ve çok kalın dedi önce inanmadık iyi bi hastanede başka bi doktora daha gittik o da anatomik bişey olduğunu söyledi yani doğruymuş.basit bi Operasyonla kesilebilir dedi bizde kabul ettik ve 1ay geçti üstünden. Ben hala o ilk geceki gibi bi acı duycağim için korkuyorum hep aklımda
rabbim nasip ettiyse yarın burda olacağım kujum seni bırakır mıyım heçç
birakma canım daha bunu bi çözelim daha bebek var daha kuzularimiz olacak inşallah
Anladim meseleyi bnce direkt girmeye jalkinca kafana yer etmis olmali ndn onsevisme yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?