- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #168.521
İşte şimdi denememiz gerekiyo doktor öyle istedi ama ben kaçıyorum sevdiğim adamdan çok kötü bişey bune yapmalıyım sizce
Siz basta hata yapmissiniz sevismeden girmesine neden.musade ettin ya da ndn boyle bise yapti ne yapman gerek istek var mi yoksa istek arttirici biselr kullan iyi bir on sevisme gecir adam akillica daha sonra bol zeytin ygi dok sur iyice ondan sonra catal pozidyonuna gec ve yavasca deneyin
bi sorun olmuyir yani sevindim buna :) ben emla yazmisim amabenimki anestol kreni sorunolurmu? Ben esiminparmagini alabiliyorum once yag surup sonra mi uyustursam karar veremedimcanım ben önce şöyle yapıyorum kendi adıma konuşayım önce wc gidip ıkınarak eldivenin ucuna nohut kadar emla sürüp uyuşturuyorum sonra eşim parmakla yağlıo sonra eş denemesi yapıyoruz bak yazdımmm hehe
Kendisi hazır olunca beni unuttu işte aslında beni düşünmesi lazımdı çok söyledim ama cahiliz hiç araştırma yapmadık bu konuyla ilgîli
Eskidostlar arkadasim bana nasil yendigini özel mesaj ile anlatabilirmisib? Telefondan girdigin icin ozel mesaj kismini bulamadimsen bilmen parmakla egzersiz yapanlar bilir kuju boşwer öğrenme artık zaten başardın
Biliyorum biliyorum :) bu akşam deneyim bakalım gene itersem yandımgulum bnde cahilim daha yaoali yeni okdu bizinde hatta bn girucu usulu evlendin dsun hic taninadigim biri bn de bise bilmiyim yani burdaki arkadaslar yardim etti sana dedigimi yap on sevisneti bi deneyin onu biliyosundur herhalde
napıyosunuz kızlar neler yaptınız egzerszde hangi noktadasını sormak istedklerniz varsa cewap werebilirim
Bana ver ozaman pasta yer misin
Eskidostlar arkadasim bana nasil yendigini özel mesaj ile anlatabilirmisib? Telefondan girdigin icin ozel mesaj kismini bulamadim
Çatal pozisyonu nasıl oluyo :)
Bnde telefondan giriyorum bak asagida ful site var ona gecir bana ozelden durumunu yaotiklarini yaz ne durumdasin de bana bnde sana anlatayim sorfuklarinla beraber ne yaotigi ni okur nu
Biliyorum biliyorum :) bu akşam deneyim bakalım gene itersem yandım
valla kaç gundr cnm istiyodu olsa yerim yani:)
Son zamanlar benim gözümün içine bakıyo benden bişeyler beklediğini farkındayım ama yaklaşamıyorum ona korkuyorum..
Gel bn yaotim cikolatali muzlu ve cilekli rnerji lazim bana
Bende ilk başta aynı şeyleri düşünüyordum gece olmasın istiyordum.parmak egzersizi yapamam dedim asla ama mecburuz yapmamız lazım ben atlattım çok şükür bir ayı geçti burda yazılanlar sayesinde yendim sende yapabilirsin.
Biliyorum biliyorum :) bu akşam deneyim bakalım gene itersem yandım
Once dus al sonra sevis girmede oncede bilca yaglan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?