Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İşte şimdi denememiz gerekiyo doktor öyle istedi ama ben kaçıyorum sevdiğim adamdan çok kötü bişey bu ne yapmalıyım sizce

Siz basta hata yapmissiniz sevismeden girmesine neden.musade ettin ya da ndn boyle bise yapti ne yapman gerek istek var mi yoksa istek arttirici biselr kullan iyi bir on sevisme gecir adam akillica daha sonra bol zeytin ygi dok sur iyice ondan sonra catal pozidyonuna gec ve yavasca deneyin

Kendisi hazır olunca beni unuttu işte aslında beni düşünmesi lazımdı çok söyledim ama cahiliz hiç araştırma yapmadık bu konuyla ilgîli

bi sorun olmuyir yani sevindim buna :) ben emla yazmisim amabenimki anestol kreni sorunolurmu? Ben esiminparmagini alabiliyorum once yag surup sonra mi uyustursam karar veremedim

Kendisi hazır olunca beni unuttu işte aslında beni düşünmesi lazımdı çok söyledim ama cahiliz hiç araştırma yapmadık bu konuyla ilgîli

gulum bnde cahilim daha yaoali yeni okdu bizinde hatta bn girucu usulu evlendin dsun hic taninadigim biri bn de bise bilmiyim yani burdaki arkadaslar yardim etti sana dedigimi yap on sevisneti bi deneyin onu biliyosundur herhalde

Son zamanlar benim gözümün içine bakıyo benden bişeyler beklediğini farkındayım ama yaklaşamıyorum ona korkuyorum..

Bende ilk başta aynı şeyleri düşünüyordum gece olmasın istiyordum.parmak egzersizi yapamam dedim asla ama mecburuz yapmamız lazım ben atlattım çok şükür bir ayı geçti burda yazılanlar sayesinde yendim sende yapabilirsin.

Yenmek istiyorum parmakla denedim dokunuyorum acıcak diye vazgeçiyorum çok cesaretsîzim

Biliyorum biliyorum :) bu akşam deneyim bakalım gene itersem yandım

Ilk giriş zor gibi oluyor kendimizi kasığımız için ama orası ilerleyince biraz dayanında bi boşluk var ve hiç acımıyor..eşindeki o mutluluğungörmeye değer bence sadece biraz cesaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…