- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #168.861
Sukur arkadasim bak iyisin yapcaksin senhepimiz Icin dua edelim
Dün akşam eş denemesi yaptım yada yapmaya çalıştım diyelim o kadar heves ettim istedim bu sefer korkmuyorum dedim yok!!!! TIK YOK !!!!!!!
selam kızlar ya bende geçen gafta tamamını almıştım p...in ama dün tekrar deneyelim dedik olamadı da olmadı sinir oldum ya.....neden olmadı anlamadım aman ya valla çok sıkıldım(
kızlar bu işi halletmemiz lazım artık yeter !!!!!!!!!!
arkadaşlar yine regl oldum hemde 5 gün öncebu hafta bitecekti yaa egzersizlerde güzeldi neyse hayırlısı olsun bitince çalışacağım haberiniz olsun deyi yazdım ben tatildeyimm :84::84::126::126::126:
seni telden okudum hemen yazamak istedim arkadaşım :)
öncelikle şunu söyleyeyim kadın doğum uzmanları genellikle bu konuyla ilgilenmiyor
şöyle örneklendireyim benim arkadaşım vajiyken hamile kaldı sezeryanla doğum yaptı doğumdan sonra doktoru bakmak istemiş bi bakmış ki vajinismus arkadaşımı bir azarlamış ki sorma sen normalken yapamazsan artık çocuk varken hiç yapamazsında ne varmış ilişkide de neden bu kadar ürküyormuş artık yapamazsın sen falan neler neler aradı ağladı çok üzülmüş bende vaji olduğumu yeni öğrenip araştırmıştım hemen ona egzersiz yapmasını ilişkiye nasıl girileceğini falan anlattım o da o gece denemiş inanmazsın sonuç pozitif sabah bi aradı yaptık ilk defa yaptık diye sonra araştırdım doğumdan sonra rahim rahatlıyor ve ilişki daha kolay oluyormuş doktora kalsa artık yapamacaklardı çok kızdım doktora çokbak kaç aylık vajiyim gitmiyorum doktora hep burdan ilerliyorum canım sende gel bizle yap egzersiz yenelim beraber :)
Norbitnorbitimmmm hadi guzel haberlerini almak istiyorummm(
hepimiz aynıyız canım ya bizde çok severek çok zorlu yollardan geçip bu yuvayı kurduk nereden bilebilirdik vaji olacağımızı rabbimin imtihanı sık dişini çalış canım
canım sen regl olmamışmıydın zaten yakın zamanda yanlışmı hatırlıyorum hatta yıl başına kadar filan diyorduk son günleri sayıyorduk sen regl din galiba ay ne çabuk oldun yine :26:
canım benim salı günü olmam gerekirdi 5-6 günü vardıama tamda egzersiz yapmaya karar verip ilerleme kaydederken bir öncekinde olduğu gibi yine regl oldum nasip tabi herşey reglden sonra başlamak zaman alıyor ona üzülüyorum ama yapıcam kaçmak yok :)
ay zaman nasıl geçiyo daha dün gibiydi diğer regl gününü hatırlıyorum( biz ha yenelim ha motive olalım derken regl oluyor ve başa dönüyoruz Rabbim yardım etsin ne zor yarabbi bu durum
reglden sonra kapanıyor orası sanki acılı oluyor eee alışana kadar bi kaç zaman geçiyor ama bu sefer acısada az az da olsa egzersiz yapacağım zamanla açılır inşallah arkadaşım ne olur sende katıl bana bak norbitimle tutunduk birbirimize bitene kadar gaz veriyoruz sende gel yanımızaaaa :) bizimle ol
ben bu regl den sonra bitirmek istiyorum artık tükendim olmalı artık bitirelim yani yeter gerçekten yeter yazık günlerimize aylarımıza yazık canım bune ya dünya acı cekiyoruz bu okadar zor olmamalı yapmalıyız sizinleyim tabi çünkü bıktımmm bitsin(
tamamdır tuttum saçından bir yere kaçamazsın ama gel hergün buraya lütfen çok uzun ayrılma özellikle egzersiz günleri seni bekliyoruzzz hep beraber ilerleyeceğizz
benimde o sıralarda biter aynı anda yaparız :)tmm canım pazar gününe temizleniyorum inş. hatta bi aksilik çıkmazsa deneme bile yapıcam boş kaldıkca geliyorum gelmeye daha çok çalışıcam bu iş bitsin inş. kurtulalım cidden durum çok ciddi artık kendimize gelmeliyiz..
kızlar herkezin sabri azaldı ne olur karamsarlığa kapılmayın bitecek birbirimize tutunup destek verelim shmarik arkadaşım söz verdim sana bitene kadar beraberiz daha kuzularimizi konuşacağız tütünün kızlar bize pes etmeyin
benimde o sıralarda biter aynı anda yaparız :)
norbitim de regl olacak bu sıra onunda olsa bitsede aynı anda girişsek şu işe aynı anda gelin olup anne olsak :)))
bize tutunmak isteyen arkadaşlarımızı sıkı bir çalışmaya bekliyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?