Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar kafayı yicem artık bana yardımcı olun lütfen aylardır buradayım çok şükür çokda faydasını gördüm ama yarıdan sonrası olmuyor yapamıyorum çok sıkıldım çok

Cnm egzersizlerde mi sıkıntı var eş denemesinde mi?Eğer egzersizlerdeyse tek çözüm doğru nefes almak ve bol bol ıkınmak ben çok faydasını gördüm egzersizlerde..

Evet hatırladım ben doktoruma kasılma ve yanmaları sorduğumda gayet normal ilişki ye devam dedi ilişkiye girdikçe acılar azalacak dedi. Allah yardımcımız olsun.

ewet kızlar ne alemdesiniz bakayım norbitim gözün aydn ikinci ilişkide hepsi giriyo ilk yarısı oluyo tatlm tebrk ederm eweeetttt hadi boş boş oturmayın sormak istedklernz varsa sorablrsnz sewe sewe yardmcı olurum kızlar

ya ben nefes alıp vererek zar zorda olsa yarısını alıyorum ama sonra kal gelio ölece kalıyorum gitmio daha napcam ben ya

ya ben nefes alıp vererek zar zorda olsa yarısını alıyorum ama sonra kal gelio ölece kalıyorum gitmio daha napcam ben ya

canm bak ben yeneli 3 hafta oldu ama hala kendmi kasıyrm sanırsam sendede böyle bsey olablr kendnı kasınca girmiyo tam bide yönde sorun yasaynca braz cann acır popoya dogru itiyorsnz degilmi

Merhabalar arkadaşlar. Dün akşam parmak egzersizlerini rahatlıkla yapıyorum diye aparata geçtim. Burada denilen bir kaç şeyi aynı anda uyguladım :) Sofra mumu, peçete ve jelatine zeytinyağı sürüp tamamını aldım. ( Bu arada yazınca fark ettim sanki içerde sofra kuruyomuş gibi, mum, peçete, yağ.. :)) ) 13 cm boy, 5-6 cm kalınlığındaydı ve tamamını alabildim kolaylıkla. bugün biraz daha kalınlaştırıcam. Ancak az bi şey de korkuyorum hani yanlış bi şey mi yapıyorum diye. Bi sorun oluşturmaz di mi, yapanlar bilgi verebilirler mi acaba

ne güzel birden ilerlemişsiniz, yanlış bir şey yok yaptığınızda kalınlaştırarak yapmaya devam edin aparatla çalışırken ileri geri, döndür ve kaslarınızı sık- bırak yapın ve derin derin nefes alıp vermeyi unutmayın.

derin bir nefes alıp biraz bekle sonra kalçanı ileri geri yapmaya çalış ufak bir gitgel olsa hepsi olacak. değişik pozisyonda dene bir de belki farkında olmadan kasılıyorsundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…