Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

dediğim gibi doğumum zor oldu. yani nasıl desem aslında doğum kolaydı ama benim canımı yakan parmaklarıyla muayene etmeleriydi. ilk önce 2 parmak daha sonra 3 öyle öyle gitti yani. kızlığım doğumda bozuldu sonuçta kızken doğum yaptım bir nevi ama sen daha şanslısın sonuçta eşinle birlikte olabiliyorsun senin parmak muayenesinde canın yanmaz korkma. benim sana tavsiyem normal doğum düşün allah razı olsun ebelerden normal doğum yaptım. özel hastanelere gitme hepsi sezeryan diyor. ben devlet hastanesinde doğum yaptım zordu ama memnunum...

Kızlar 14 kulak çubuğu şu an içimde kendi etrafında döndürüyorum git gel yapıyorum ama peçeteye fln sarmadım direk ameliyat eldivenne koydum şimdi ne yapmalıyım sizce 16 17 doğru çıkimmi muma mı geçim

biraz önce işaret ve orta parmağıma prezervatif takıp vajinamın içine hemen hemen parmaklarımın yarısına kadar aldım biraz tuttum içinde azıcık dairesel hareket yaptım ama daha fazla ileri gitmedim zorlamadım yani hepsini sokana kadar yavaş yavaş devam etmem gerekiyormu

arkdşlar bir sorunum var önceden eşimle denemelr yapıodk vajınisms için ama artık deneyemiyoruz çünkü bnm vjnda ıslaklk olmuo ,ıslaklk olmdn da denesk çok acır mı

arkdşlar bir sorunum var önceden eşimle denemelr yapıodk vajınisms için ama artık deneyemiyoruz çünkü bnm vjnda ıslaklk olmuo ,ıslaklk olmdn da denesk çok acır mı

cnm bizde ıslaklık olmadığında ya tükürükle deniyoruz ya da zeytinyağı gerçekten işe yarıyor biraz kendine sürüceksin biraz da eşin sürücek ama uzun süreli kullanmayı önermiyorlar ben herhangi bir krem ya da kayganlaştırıcı sürmüyorum sürdüğümde mantar oluyor çok kaşıntı oluyor prezervatifler de kayganlık sağlıyor

çok saol cnm bilgi verdiğin için, psikolojik olarak da rahat olamadığm için ıslaklk olmuodu biz de acır die denemiyordk ama şimdi deneyebiliriz artık :)

vajinadan ultrasyona almadılar ama parmaklarıyla belki 20 defa baktılar bende çok bağırmıştım hastane sesimden ayağa kalktı desem yalan olmaz. çok zordu yani nebileyim çok çektim işte...

zordur ya bir kere beni demuayene atmeye kalktı doktor az ağlamadım.neyse razıyım artık yeter ki olsun da

kızlarr bana yardım edin ben eş denemesi yapıyorummm p...sin yarısından fazlası giriyor ama tam olmuyor sizce ne yapmalıyımm eger 2 haftaya yenemezsem eşim doktora gidelim diyor

bence tam bu aşamada zeytin yağı kullanmalısın simay bende aynı şeyi yaşadım terapi bitince takıldım kaldım.sonra kaderimin önerisiyle zaytin yağıyla oldu.çünkü jellerden çok daha kaygan.çok kaygan olduğu için önce zor giriyo ama yolunu bulunca kolayca ilerliyo.

ayşebursa ben yeneli 6 ay olduğu halde aynı senin gibi hiç giriş olmadığı oluyo.ama kegel egzersizlerini ve parmak egzersizini bırakma demişti terapistim ben bıraktığım için oldu galiba.şimdi arasıra tekrar yapmaya başladım hakikaten daha iyi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…