Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İleri- geri yaparken acıyor biraz ama napalım katlancaz artık :) Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için, içim rahat bir şekilde kalınlaştırayım o halde.

Kızlar herkes ne durumda ? Ben yıne yarısına kadar aldım kaldım ordaaa..ordabıbatma gelıyor ılerletemıyorum yönünü bırazdahamı cevırsem veya kalcamı oynatsam? Bu arada içe b.. Oldu.adet günüm 2 gün gectı kızlar pek belırtı yok ama adet olucakmıym acabaaa :)

kızlar bişi sorcam...benim ikinci denememde olmadı aslında p...sin tamamını almıştım epey ara da verdim aslında tekrar denediğimde olmadı..napayım şimdi rtekrar mı aparat yapayım ne dersiniz:??? birde yönü nasıl ayarlıyosunuz hareket mi ediyosunuz???

Ben 3 aylik evliyim.ama yapamiyorum.bu siteyi surekli okuyorum yeni uye oldum.Basarmam lazim bugun eczaneden kas gevsetici,lustral hap,anestol pomad kremi aldim.o anda elim ayagim buz kesiyor esimi itiyorum.yardim edin lutfennnnnnn...

Kizlar ben yine uyusturdum emlayla ve bu sefer sadece pensin basini degil yarisini aldim icime ama tuvsletim geldi yine cikarmak zorunda kaldim ve benim sadece kucuk tuvaletim gelmiyo buyugu de geliyo. Esimin ustunde git gel yaptikca basinc oluyo sanki arkadan cikarcskmisim gibi oluyo kaciririm diye korktum cikarmak zorunda kaldim. Ama git gel yaparken hic acimadi emla cok iyi uyusturuyo bisey hissetmiyorum ama omur boyu emla kulkanarak mi yapacam ben onu surmeden hic girmiyo cok aciyorum.

Bende tedavi aşamasındayım 8 aylık evliyim.yenmeyi çok istiyorum ve umutluyum.birbirimize dua edelim sadece maddi olmuyo bazı şeyler. Duayla destekleyelim.

yok canım 1 kez p. yarıya kadar aldım ama birdaha yapamadım.bugun egzersizlere başlıyorum tekrardan .adetim bittide p. alabilirsem yumurtlama dönemin yakında bebiş için

Altta yarıya kadar aldıysan bacaklarını eşinin beline dola ve eşinde sana yavaşça gelsin ve o an seni öpsün bu seni sakinleştirir ve kendini kasmazsın zaten bacaklarını kaldırınca öyle vajina açılıyor hatta ben bir keresinde düz zemine yattım ayaklarımı yere basacak şekilde dizlerimi kırdım ve hafif popoyu yukarı kaldır tabi bacaklar Aralık olacak vajina kendiliğinden açılıyor tam ankatamasamda deneyin görürsünüz allta en kolay öyle oluyor yeneli baya oldu ama genellikle ilk girişte öyle yapıyorum

Bende bes aylık evliyim 3 kasımda yendim inş yenersin burdaki arkadasları motive edebilirsin

Setapp Allah bağışlasın bebeğini :) hamilelikte vajinismuslu bayanları ne gibi zorluklar bekliyor.muayene vs açısından bizi biraz aydınlatır mısın lütfen :)

sağol canım :) öncelikle sorunu çözmeden hamile kalmayın bence çünkü herşeyi erteliyorsunuz hiçbir çalışmalara başlayamıyorsunuz. muayane açısından ise zordu tabi normal insanlara göre benim ki biraz daha zordu ((((

ne yapıyolar mesela ?vajinadan ultrason çekmeleri şart mı ya da parmaklarını vajinaya sokmaları.ben yendim ama doktora gelince hiç yenmemiş gibiyim azıcık bile girmiyo ne parmak ne ultrason.kapı duvar yani ama ben daha da ertelemek istemiyorum.zaten anladım ki kolay kolay alışamıycam ilişkiye.beklersem çok beklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…