Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kimseyi korkutmak istemem ama bu durumu halletmeyince başka psikolojik sorunlar çıkıyo ve hayatınız i çok etkiliyor. Ben psikologların kapısını aşindirdim.

kesinlikle psikolojimizi etkileyen altüst eden bi durum ben de yaşadım ama hayatta çok daha zor imtihanlar var bu halledilemeyecek bi problem değilmiş. eşimizin desteği bu konuda çok önemli. lütfen sen de buradaki tecrübeli arkadaşların yorumlarını oku ve kendini cesaretlendir. sonrasında bunun için mi bu kadar üzülmüşüm dedim çok şükür bitti sen de en kısa zamanda atlatırsın inşaallah canım dua edelim başaracağına inan

Çok sağol canım bugün deneme yapmak istiyorum zeytin yağı kullanacağız fakat kaderim rumuzlu arkadaşın vajinismus u zeytinyağı ile yendim diye konusu vardı bulamıyorum. Nden acaba ?

sen de sağol canım bitecek inşaallah dua edelim. konu kapandı mı acaba ben de bulamadım. zeytinyağı çok işe yarıyor gerçekten

sen de sağol canım bitecek inşaallah dua edelim. konu kapandı mı acaba ben de bulamadım. zeytinyağı çok işe yarıyor gerçekten

Hayret nden kapandı acaba. Aslında geçen haftalarda tekrar konuyu açmıştı neyse. Çok sağol arkadaşım. Bugün içinde bana dua edin. Yarın sizlerle güzel haberler paylaşırım İnşallah

Hayret nden kapandı acaba. Aslında geçen haftalarda tekrar konuyu açmıştı neyse. Çok sağol arkadaşım. Bugün içinde bana dua edin. Yarın sizlerle güzel haberler paylaşırım İnşallah

onun paylaştıkları bana çok yardımcı oldu Allah razı olsun ondan yeniden açar belki. Güzel haberlerini alırız inşaallah dua edicem senin için herkes yensin kurtulsun bu sıkıntıdan

arkdşlar bişey sorcm, bne p.si yarısına kadar alıorm sonra ağrıdığı için devamını getiremiyorum, sanki devamı gelince çok acıyacak kanayackmş gibi gelio bırakıyorum ne yapmam lazım

Bir arkadaş kitabı istemişti ama net bir cevap alamadığım için kendisinden yazımı tekrar güncelliyorum. Yarına kadar herhangi bir arkadaş kitabı istemezse mecburen çöpe atmak durumunda kalacağım.

Hanımlar, elimde Dr. Cem Keçe'nin Vajismus'un Üstesinden Gelmek kitabı var. Bu illeti yaşayan arkadaşların faydalanabileceği bir kitap. Ben çöpe atmaktansa biri faydalansım isterim. İhtiyacı olan ve bana mesaj ilk kişiye kitabı gönderebilirim kargo ile ancak kargo ücretini kendiniz karşılamanız gerekir. Onun dışında herhangi bir ücret vs. talep etmiyorum. Bari ihtiyacı olan birileri faydalansın.

ben istiyorum da özel mesaj atamıyorum

arkadaşlar ben geldim reglim bitti bugün çok yoruldum ama egzersiz yapmadım yarın başlıcam yine düzenli yapmaya inşallah olur her yolu denedik bi egzersiz yapmadım köprüden önceki son çıkıştayım

arkdşlar bişey sorcm, bne p.si yarısına kadar alıorm sonra ağrıdığı için devamını getiremiyorum, sanki devamı gelince acıyacak kanayackmş gibi gelio bırakıyorum ne yapmam lazm

İnsallah yaa agzindan bal damliyo iki gune basarsam keske sabrim kalmadi artikk. Hangi posizyonda yaptiniz peki tamami girince zevk aliyomusn. Ben yarisini soktum ama hic zevk almadim acidan bisey anlamadim ki

Ne guzel ya cok sevindim adina darisi basimiza insallah. Bende kasilma yok bacaklarimi rahat aciyorumm ama giriste aciyo o yuzden emlayla uyusturuyorum girisi ve icini oyle yarisini aldim ama tamami olmuyo ve hic zevk almadim yarisinda. Sen hango pozisyonda yendin

İnsallah yaa agzindan bal damliyo iki gune basarsam keske sabrim kalmadi artikk. Hangi posizyonda yaptiniz peki tamami girince zevk aliyomusn. Ben yarisini soktum ama hic zevk almadim acidan bisey anlamadim ki

hep altta deniyoduk ama olmuyodu sonra buradaki tavsiyelerle üstte denedik oldu yarısını aldıktan sonra alta geçtim daha rahat ilerledi. açıkçası pek zevk almadım diyebilirim ama atlattığımız büyük bi imtihan şaşkınlık sevinç biraradaydı alıştıkça daha da iyi olacağına inanıyorum. bak canım yarısını alıyosan büyük bi başarı bence ben onu bile yapamamıştım hiç. galiba acıya odaklanıyosun sabit bekle acıdığında gecene kadar inan sonrasında hiç acı yok. uyuşturmaktan ziyade acaba zeytinyağıyla mı denesen. ilk kısmı gecince bütün acı o kadar kesinlikle artmıyo.

Ya canim cok tatli sanirim ondan dayanamiyorumm aciya. Zeytinyagiyla denicektik aslinda bi turlu nasip olup da zeytinyagi alamadik evde aycicek yagi kullaniyorum da :) ama vazelin kayganlastitici jel falan ne varsa suruyorum

Öncelikle ayrıntılı bir şekilde zahmet edip yazdığın için çok teşekkür ederim inşallah sizlerinde yardımıyla bu illetten kurtulurum aynen senin yaşadıklarınıa yaşıyorum bir süre sonra kendimi kasmayı bırakıyorum ama o duvara gelince canm yanıyo bu süreç gerçekten de zor eşim artık eskisi gibi sabır göstermiyor bana belli etmemeye çalışsa da yarım kalınca suratı asılıyor işte o zaman daha da kötü oluyor her şey birde ben yıllardır pko hastasıyım çocuk olma ihtimali böyleyken daha da zayıflıyor haliyle doktora muayene de olamıyorum hala kız olduğum için inşallah üst üste gelen bütün sorunlardan kurtulurum desteğini esirgemediğn için çok teşekkür ederim rabbim bu illetle uğraşan herkesin yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…