Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ya canim cok tatli sanirim ondan dayanamiyorumm aciya. Zeytinyagiyla denicektik aslinda bi turlu nasip olup da zeytinyagi alamadik evde aycicek yagi kullaniyorum da :) ama vazelin kayganlastitici jel falan ne varsa suruyorum

benim canım da çok tatlıdır hep bu yüzden olmuyo ya ama işte acıyacağı o kadar. oraya gelince bekleyip rahatlamaya çalışsan. ben de vazelin kullandım ama zeytinyağı kadar etkili değil

Rabbim yardımcın olsun canım atlatacaksın inşaallah sen de. Bi kere sabret canım nolursa olsun eşin anlayışlı davransın sana o da farklı bi problem yaşayabilirdi.Allahın takdiri bizim imtihanımız ama çaresi var çok şükür. bi kere sabret acısa bile geri çekilme sonra hiç acı yok. sonrasında eşin sana daha çok bağlanacak.

herşey sizin azminizde bitiyo ertelemeyin ben 4 günde aştım şimdi rahat ilişkiye girebiliyorum artık dün ise tamamen aştığımı anladım egzersiz yapmadan yaptık ön sevişmeden sonra çok rahat oldu git geller hepsi oldu ilk girişte elbette acıyo sonra akıp gidiyo biraz dişimizi sıkmak gerekiyo o anda nefes al ver ıkın rahat oluyo ben aştım çok şükür rabbime. inşallah sizlerde aşarsınız en kısa zaman da arkadaşlar kesinlikle ertelemeyin inat edin üstüne gidin

canımmm ole kasılmaları falan düşünme lütfen irde bebek düşünüyosan lütfen soğan kürünü dene bende bu ara yakınlarımdan duydum interntte araştırdım mucize gibi hatta tüp bebek düşünen kilşilerin bile bununla bebeği olmuş bu arada mutlaka bi kadın doğum uzmanına git ben randevumu aldım bile hamile kalmayı düşünenlere mutlaka 3 ay öncesinden folik asit kullandırıyorlarmış bende randevu aldım işte reglinin üçüncü günü gitmeli ve testlerini yaptırmalıymışsın bebeğin ilk ana rahmine düştüğü an ve omurga gelişimi içinmiş şartmış bi araştır istersen

size bir sorum olacakti. bir arkadasim hem vajinusmusla ugrasiyor hem de 7 aylik hamile. esi de kendisi de cok endiseliler ve doktorunun da haberi yokmus. acaba bu aralar iliskiye girse bebege zarari olur mu? umarim cevaplarsiniz. cok caresiz durumda ve utaniyor , simdiden tesekkurler...
bu arada ben yeniyim buralarda :)

tebrik ederm canm halayını çekelim bak ikinci üçüncüde hepsi olur merak etme ucu girdimiydi gerisi kolay oluyo

canm bence vajinismus degilsin sen alttayken deniyorsan ondan çok yanma ve duwar oluyo bnm fikrim

1 parmakta artik cok rahatım... hadi 2 parmak da iyi sayılır.... ana mumlarda cok zorlanıyorum... bol zeytinyagi kullanmana ragmen cok zorlanıyorum... aparatlarda basta cok yanma oldu... sabrettim. .. hala cok zorlanmamdan ileriye tasiyamadigimdan umudum giderek azalmakta... bu isi beceremiyorum. .. bugun yrn esim gelecek. Ne yapicam bilmiyorum cinsellikten cok sogudum... esimi deli gibi arzuladigim o zamanlari dusununce ne umdum ne buldum diyorum... cehalet mutlulukmus gercekten....

canm mum kalın ya belki ondan oluydr yani kalından kastım sert kulak cöpünden apart yapmayı deneyeblrsn bende parmktan bile rahat olmstu kulak çöpünden apart

haklısın canım inş. bakalım henüz regl bitti ama deneme yapamadık hep bir aksilik çıkıyor vede bir tembellik çöküyor Allah büyük bitecek inşallah

Eşim evi terketti

canım hayrola eşin neden terketti

merhaba bende vajiyken hamile kaldım ve normal doğum yaptım. arkadaşına söyle hiçbir zararı olmaz ben 9 aylık hamileyken bile deniyoduk ama inşaallah onlar yenerler. ama jel falan birşey kullanmasınlar....

merhaba bende vajiyken hamile kaldım ve normal doğum yaptım. arkadaşına söyle hiçbir zararı olmaz ben 9 aylık hamileyken bile deniyoduk ama inşaallah onlar yenerler. ama jel falan birşey kullanmasınlar....

maşallah sana arkadaşım ne cesaret vajili hamiş kal ve halen deneme yap sonra doğum yap hemde normal ve sonra yen alkışlıyorum seni maşallah
neler çekmişindir kim bilirde canım sen normal doğum yaptıysan doğuma yakın alttan muayene nasıl oldun ya vajili olmayanlar bile çıldırdık çok acıdı diyorlar sen vajili nasıl yaptın..:26:

5 gün önce omzumdaki yükü attığımda anladım ki eşimde ben de hatalar yapıp süreci zorlaştırmışız.
Neleri yapmamalıydik?

Ertelememeliydik

Birbirimizi ne kadar çok sevdiğimizi söylemeyi ihmal etmemeliydik

Televizyon karşısında harcadığımız zamanı , sırf kaçmak icin gerceklerden, birbirimize ayırmalıydık...

ve ben birazcık acıya dişimi sıkmalıydım.

Ama en sonunda inat ettim, olacak artik dedim. Anestol pomad yardımıyla da tabi başardık.Bu durumun tek çaresi üzerine gitmek. Ertelerseniz hiçbir yol katedemezsiniz.

canm bence vajinismus degilsin sen alttayken deniyorsan ondan çok yanma ve duwar oluyo bnm fikrim

Canım valla bende anlamadım çünkü eşimde bir süre sonra kendimi kasmadığımı söylüyor acaba zar mı kalın yoksa çatım mı dar gibi şeyler düşünmeye başladım doktor gideyim dedim ama araştırdım tedaviler çok pahalı

Bugün kararlıyım inşallah bu gün azmedicem dayanıcam kurtulucam başaramasam da yine denicem başka çaresi uok anladığım kadarıyla evliliğim eşim ve kendim için bu gerekli dün bir daha anladım ki ben erteliyorum devamlı inşallah yarın buraya mutlu gelimeler yazarım desteğinize tekrar tekrar teşekkürler :)

teşekkür ederim canım evet aynen öyle işte alttan muayene olurken bir kaç kişide beni tutuyodu tabii... aslında herşeyi vajiden kurtulmak için çektim çok şükür ama çok çektim gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…