böyle söyleme ama canım yerini bulamamışsınızdır, ilk denemede tek sorun yerini tam bulamamak yoksa acı falan olmuyor aslında, işte ilkte bulsan ikinci ve sonrası kolay ama bak canım yerini önce kendi elinle keşfetmeni tavsiye ederim aslında şöyle düşün kendinde orayı bulmak zorundasın , Allah korusun ama yarın iltihap için dr fitil falan verse mecburen oraya senin koyman gerekir, her defasında eşin yanında olur olmaz, mecbursun sağlık için ve inan bana hiçte zor değil, bende hep eş denemesini aştım parmakla bulamazdım, meğer yanlış yeri zorluyormuşum. bak elini güzelce yıka ve hiç korkma söylediğimi yap, istersen eldiven kullan istersen elinle dene bak sırt üstü uzan bacaklarını dizlerden kırıp yanlara aç popo altına yastık koy elini azıcık zeytinyağına batır vajinayı iki parça düşün ve tam ortasında çizgi olduğunu parmağını kaldırmadan aşağı doğru o çizgi üzerinde kaydır, hiç korkma acıyacak birşey yok, ilk giriş kapalı değil hemen parmağın deri altına doğru kaymaya çalışacaktır. parmak ilerliyorya hani, bir deri parçası var en alttan popoya doğru çıkmasını önlemek için belkide hani vajina etrafını çevreleyen, parmağın o derinin altına doğru sanki çocuk kaydırağı gibi eğimli bir yere doğru kayacak, dene bak bunu mutlaka.mesela genelde ortada kapalı bir yer var pürüzlü gibi orayı sanıyoruz kapalı yeri zorluyoruz ama değil, vajinanın ilk girişi açık parmağın ucu girdikten sonra orda nohut gibi birşey var, orayı ıkınarak atlatman gerekiyor, korkma ıkınarak bastır parmağını, lütfen güven bana.bak eğer poponun altında yastık olmasa parmağın giriyor biraz sonra karşıda viraj alman lazım dimdik gitmeye çalışma duvara çarparsın. parmağın kanca şekli alacak zaten kendini serbest bırakıp parmağının gittiği yere gidersen bulursun yönü, ama poponun altına yastık koyduğunda sanki daha dik giriyor gibi oluyor.