Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne iyi oldu birilerinin aştığını duymak bizim içinde moral oluyor çünkü.hemde diğer arkadaşlara cesaret oluyor.

Gercekten öyle ya vallahi buradaki yazilari okudum hemen parmagimi soktum cesaretlendim cok iyisiniz cok tesekkur ederim tekrar tekrar belki okumasaydim yazilari hala devam ediyor olacati vaji. Bana destek oldunuz Allah diger arkadslarimza da yardim etsin . Cocugum bile olmayacak saniyordum ama 3 gundur cocuk hayali içerisindeyim:)

Kızlar ben vaji yeneli 3 ay oldu bebek istiyoruz evleneli 5,5 yıl olunca insan bir an önce anne olmak istiyor. Size sormak istediğim vaji yenince hemen gebe kalabilen varmı? Biz 3 aydır korunmuyoruz ve sonuç hüsran. Sizler kaç ayda hamile kaldınız merak ettimde bide kadın doğum doktura muayene olmaya çekiniyorum sanki korkuyorum zor mu muayene olmak? Çünkü cinsel birliktelik esnasında halen yanma ve ağrılarım devam ediyor tam olarak rahat olamıyorum bunlar normal mi? Lütfen yardım!!!

kaderim çok şükür o noktayida koydum bitti çok şükür herşey artık bebek konuşuyorum hepinize çok teşekkür ederim allah herkezin yardımcısı olsun icimde shimarik arkadasimida seçmesini inşallah bir an önce oda kurtulur bu illetten

canım ben çok tembelleştim neden böyle davrandığımı anlamıyorum sanırım vajili olmaktan sıkıldımmm :(( çalışacağım ama reglime yine 5 gün kaldı zırt pırt regl oluyorum sanki yaaa :(

kızlar ben de bu dertten muzdarıbim ne olacak, nasıl olacak bilmiyorum.yeni evliyim gerçi ama nasıl baslarsa öyle gider.burda farklı fikirler veren arkadaşlara teşekkür ediyorum

kızlar ben de bu dertten muzdarıbim ne olacak, nasıl olacak bilmiyorum.yeni evliyim gerçi ama nasıl baslarsa öyle gider.burda farklı fikirler veren arkadaşlara teşekkür ediyorum

Üzülme canim,benim yeneli 3 gun oldu 11 aylik evliyim ve 11 aydr yapamadim sonunda basardim parmak egzersizleri yap biran önce 2-3haftaya atlatirsin inş.

Üzülme canim,benim yeneli 3 gun oldu 11 aylik evliyim ve 11 aydr yapamadim sonunda basardim parmak egzersizleri yap biran önce 2-3haftaya atlatirsin inş.

evet kadınlar kulübünde birçok sayfaya baktım konuyla ilgili.ortak yargı:parmak egzersizinin önemi ve kayganlastırıcı (zeytinyağ ya da vazelin gibi) kullanmak.valla evlendik bir de bu dert çıktı başımıza.dışardan bakınca basit görünüyor ama zor iş imiş gerçekten.

evet kadınlar kulübünde birçok sayfaya baktım konuyla ilgili.ortak yargı:parmak egzersizinin önemi ve kayganlastırıcı (zeytinyağ ya da vazelin gibi) kullanmak.valla evlendik bir de bu dert çıktı başımıza.dışardan bakınca basit görünüyor ama zor iş imiş gerçekten.

Vallahi üzülme hic, isaret parmak yada serçe parmagina strec sar bebek yagi vs sür sokmaya calis biraz,sonra tamamini sokabilirsin zaten, daha sonra icerinin ne kadar buyuk genis oldugunu göreceksin gercekten erteleme sakin yapacagin sey bu suan bunu dene bence hemen .. Cunku orayi cok kucuk biryer zannedyrz hatta ben kapali saniyordum orayi, penis girince yirtilip acilacak zannediyordum meger hepsi psikolojkmenmis ..

Birsey takilirsa kafana sorabilirsin yardimci olurum her konuda .

Kizlar cok sukur en sonunda bende yendim:)))))))))))
3.5 koca yilin ardindan dun gece bitti insallah.Klasik olcak ama ben yendiysem inanin herkes yener, umutsuz bir vakaydim.Keske diyorum burayi ilk aylqrda bulsaydim.Benim egzersiz asamam biraz uzun surdu cunku kendimi sikmadim zaten bu yuzden bu hastaligin icinde degilmiydim?Yaklasik 4 ay once baslamistim.Ama inanin duzenli egzersiz yaparsaniz 10 gunde halledersiniz.Yardimci olan herkesten Allah razi olsun, ozelllikle kaderimden.Simdi cikmam lazim.Aksama nasil oldugunu detayli anlatcam.Sorusu olan varsa yardimci olabilirim...

tebrik ederim darısı bizlere olsun inan suan nasıl mutlu umutlu oldunu tahmin edebiliyorum daim olsun inşAllah...nolur en bastan yaz nasıl başladn ne yaptın nasıl ilerledin bizleride unutmaa yardım ett :(

böyle söyleme ama canım yerini bulamamışsınızdır, ilk denemede tek sorun yerini tam bulamamak yoksa acı falan olmuyor aslında, işte ilkte bulsan ikinci ve sonrası kolay ama bak canım yerini önce kendi elinle keşfetmeni tavsiye ederim aslında şöyle düşün kendinde orayı bulmak zorundasın , Allah korusun ama yarın iltihap için dr fitil falan verse mecburen oraya senin koyman gerekir, her defasında eşin yanında olur olmaz, mecbursun sağlık için ve inan bana hiçte zor değil, bende hep eş denemesini aştım parmakla bulamazdım, meğer yanlış yeri zorluyormuşum. bak elini güzelce yıka ve hiç korkma söylediğimi yap, istersen eldiven kullan istersen elinle dene bak sırt üstü uzan bacaklarını dizlerden kırıp yanlara aç popo altına yastık koy elini azıcık zeytinyağına batır vajinayı iki parça düşün ve tam ortasında çizgi olduğunu parmağını kaldırmadan aşağı doğru o çizgi üzerinde kaydır, hiç korkma acıyacak birşey yok, ilk giriş kapalı değil hemen parmağın deri altına doğru kaymaya çalışacaktır. parmak ilerliyorya hani, bir deri parçası var en alttan popoya doğru çıkmasını önlemek için belkide hani vajina etrafını çevreleyen, parmağın o derinin altına doğru sanki çocuk kaydırağı gibi eğimli bir yere doğru kayacak, dene bak bunu mutlaka.mesela genelde ortada kapalı bir yer var pürüzlü gibi orayı sanıyoruz kapalı yeri zorluyoruz ama değil, vajinanın ilk girişi açık parmağın ucu girdikten sonra orda nohut gibi birşey var, orayı ıkınarak atlatman gerekiyor, korkma ıkınarak bastır parmağını, lütfen güven bana.bak eğer poponun altında yastık olmasa parmağın giriyor biraz sonra karşıda viraj alman lazım dimdik gitmeye çalışma duvara çarparsın. parmağın kanca şekli alacak zaten kendini serbest bırakıp parmağının gittiği yere gidersen bulursun yönü, ama poponun altına yastık koyduğunda sanki daha dik giriyor gibi oluyor.

canım benim eşim parmağını sokuyo fakat dediğn gibi biyerde kalıyo acıyo yanıyo,aslında ben şanslı sayılırım bu konuda benim elletmeme flan gibi sorunlarım hiç olmadı kendimde eşimde eller sorun olmuyo bazen iter parmağını baskı oluyo işte bende yanma falan.bende ilerletmyrm oyuzden

Bu olayi basardiktan sonra bi hediye bi cicek yada iki cift guzel sözcük duymak istiyor insan ben oyle istedim yani bekledim ama yok yatakları bile ayirdik tartistik daha 4 gun bile olmadi vajiyi atlatali.. o yuzden kadin olmak cok zor kadin herseyi düşünüyor takiyor erkegin umurunda olmuyor. Canim sıkıldı tek başıma yatiyorum simdi güya evliyim ..
Hayırlısı

Bu olayi basardiktan sonra bi hediye bi cicek yada iki cift guzel sözcük duymak istiyor insan ben oyle istedim yani bekledim ama yok yatakları bile ayirdik tartistik daha 4 gun bile olmadi vajiyi atlatali.. o yuzden kadin olmak cok zor kadin herseyi düşünüyor takiyor erkegin umurunda olmuyor. Canim sıkıldı tek başıma yatiyorum simdi güya evliyim ..
Hayırlısı

en iyisi kendini fazla şartlama gerçekten bayanlar daha vefakar,düşünceli oluyor.ne kadar çok beklenti içinde olursan o kadarçok yıkılırsın.bekleme olacaksa da sürpriz olsun.olanlarla mutlu olmak zorundayız..bu sadece eş için değil herşey için geçerli.kendini fazla yıpratma derim arkadaşım

düşüncelerinize ihtiyacım var arkadaşlar:( ben parmak egzersizlerini yaptım olumlu da oldu.eşim ile deniyorum 2-3 gündür çok mutluyum bazen sokuyormuş parmağını hissetmiyorum bile.hatta bazen hiç bir şey sürmeden yaptı bunu gene hissetmedim.fakat iş oraya gelince girmiyor.sebebi ne olabilir sizce:?bir de yol katetmişmiyim bilemedim

Back
X