• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar biz sonunda 3 gün önce yaptık o gün kan gelmedi sabah baktım kanıyo 3-4 gün sürdü kanama bitince yeniden denedik olmadı kurtulamadımmı ne yapıcam ben şimdi çok sevinmiştim oldu diye hemde 2 defa oldu ama şimdi olmuyo

sakin ol canım ilk denemenizde canın acıdı mı nasıl denedin bilmiyorum ama normalde yeterli kayganlık oluşunca canının acımaması lazım, acıdıysa aniden girdirmeye çalışırken vajina dokusunu zedelemiş olabilirsiniz küçük yırtıklar oluyor bazen öyle birşey olmuş olabilir, korkulacak birşey yok. orda yara oluştuysa bepanthen sürebilirsin ama bişey hissetmiyorsan gerek yok. bir kere olduysa korkma hani acemilik olduğu için yerini , yönünü bulamamış olabilirsin, ne kullandınız bilmem ama bence zeytinyağ sürsün eşiniz vajinanıza ve pns e ilk iki kez olması için alışana kadar faydası olur. hiç korkma artık oraya birkere girdiyse bundan sonrada olacak de, eşinde hadi aferi olacak oluyor falan diye telkinde bulunsun. birde dik değil de popoya doğru ittir pns i, eğimli olacak yani.

zeytinyağı ile denedik hiç acımadı ama üçgün ara verince olmadı çok seviçliydim ama şimdi çok kötüyüm eşim tekrar başa döndük dedi zeytinyağından hiç acıda olmadı hissetmedimde ama şimdi çok kastım yine kendimi buna engel olamıyorum adetmi oldum bundanmı anlamadım 3 gün çok kanamam oldu o an kan gelmedi

zeytinyağı ile denedik hiç acımadı ama üçgün ara verince olmadı çok seviçliydim ama şimdi çok kötüyüm eşim tekrar başa döndük dedi zeytinyağından hiç acıda olmadı hissetmedimde ama şimdi çok kastım yine kendimi buna engel olamıyorum adetmi oldum bundanmı anlamadım 3 gün çok kanamam oldu o an kan gelmedi
afedersin canım msj larını görmemişim, sen takma kafana hiçbirşeyi olmuş tamam artık bundan sonra alışma evresi, bak asla başa dönmek diye birşey yok kendine sürekli bir kere oldu yine olacak acımayacak de, güzelim bizim aylar gemiş üstünden mesela yorgun yada gergin olduğumuzda bazen olmayabiliyor, insansın robot değil, sakın üzülme, kendini kasman normal ıkın kastığında ve takıldığında derin derin nefes al ver hiç korkma zamanla oturacak herşey.

kan hemenmi gelir birgün sonrada gelebilirmi zarım esnek diye düşündük olunca hakkaten bumuymuş bu kadar büyüttüğüm dedim ama şimdi yine kasıyorum kendimi:((

kan normalde hemen o an gelir benim bildiğim, öyledir yani, bence vajina dokusunda yırtık oluştuysa belki o yüzden gelmiştir o kadn, sen kafanı takma bunlar normal olağan şeyler sen aşmışsın gerisini boşver arkadaşım.

canım yastığı poponun altına koy amaç vajinada eğim var biliyor musun onu acemiyken bulmak zor oluyor ama yastık koyduğunda daha rahat oluyor. bak yastığı koy mesela olmadı ya eşinde yönlendirir yastığı biraz kaydır falan diye.poponun yükselmesi gerekiyor ;) hani üstteyken de öne eğiliyoruz ya popo havaya kalkıyor o mantık canım.

Evet egimini sizin sitenizde gormustum :))

ahh güzelim sende benim gibi şefkat ilgi bekliyorsun, ama karşında kütük mü var =( üzülme ama tavsiyem arkadaşım sakın yatağını ayırma, araya şeytan girer soğutur derler.ne kadar kızarsan kız aynı yatakta ol.beklentin çok olmasın demiyorum ama anlıyorsa tatlı dille beklediğin şeyi ona söylemeye çalış.

Anlamiyor iste,ne biliyim sorunlarimiz cok fazla ya hayirlisi diyelim. Benim yatak ayirma huyum yok onda var birde ben haklı da olsam gidip konusyrm yanina gdip yatyrm ama o bensiz 1 ayda yatar oyle biri . Bence evlilikte küs kalmak kesinlikle cok yanlış birşey .

kan hemenmi gelir birgün sonrada gelebilirmi zarım esnek diye düşündük olunca hakkaten bumuymuş bu kadar büyüttüğüm dedim ama şimdi yine kasıyorum kendimi:((
merhaba kan hemen gelır canım bır gun sonra dıye bırsey yok bende hemen geldı ve bırturlu durmadı dr a gıttık yırtık olusmus deddi krem fılan verdı ve 1 hafta ılıskı yasak dedı.soyledıgı zamn gectı ben yıne yapamadım esım dedıkı yıne basa donduk senede bı defa yeter falan fılan cok uzuldum tabı.ve tekrar denedık ben elımle rahatca yerlestrdım penısı.artk gerısı geldı hayatımın en mutlu anıydı.cunkı bende 2 sene sonra ılıskıye gırenlerdenımmm :(

kızlar biz sonunda 3 gün önce yaptık o gün kan gelmedi sabah baktım kanıyo 3-4 gün sürdü kanama bitince yeniden denedik olmadı kurtulamadımmı ne yapıcam ben şimdi çok sevinmiştim oldu diye hemde 2 defa oldu ama şimdi olmuyo
üzülme soyleyeceklerımı uygula sadece sen derenın yarısını geçmıssın tek yapman gereken ıyı bır on sevısme ve ustte ol yavaşça otur ustune ben bu sekılde yapabıldım .kendını sıkma gerısı gelır (ne olursa olsun yapmak zorundasın demı )?ucunda ölüm yok rahat ol .sevgıler ..

keşke bı dr gıtseydın alttan muayene olmalısın ben ılk gece hastanelık oldum alttan da bakıldı ama bı agrı olmuyo hıssetmedım bıle

Anlamiyor iste,ne biliyim sorunlarimiz cok fazla ya hayirlisi diyelim. Benim yatak ayirma huyum yok onda var birde ben haklı da olsam gidip konusyrm yanina gdip yatyrm ama o bensiz 1 ayda yatar oyle biri . Bence evlilikte küs kalmak kesinlikle cok yanlış birşey .
benımde sorunlarım cok fazlaydı senınle ortk yonumuz cok ..*hepsı gecer inşllh

Canimben 3,5 yillik evliyim.ilk gun olmadi, cunku ben pat diye olur sanmistim uni mezunuyum, kimsede buyuklerden anlatmadi biliriz diye.Korku falan yoktu bende esim p...sokmaya cwlisti girmedi ben panik oldum ittim olmuyor diye.Ertesi gun denemeye karar verdik ama bende bi korku panik olustu bacagimi bile acamadim.ilk gunlerde 3 kere denedik ama denedik derken bacqgimi bile acmadim.ilk yil isimiz geregi esimle farkli sehirlerde yasadik bir yil donunce olur diye dusunuyrdm ki benim korku bir yil daha buyumus cikti karsima.o zamanlar doktora gitmek netten arastirmak bilmiyorum aklimami gelmedi yada kolayimami geldi boyle devam etmek...Derken 3 yil gecti.Esim ve ben ilk baslarda uzuluyrduk, gecelerce agladigimi bilirim, bazen sabahlari uyandigimda ruyamiydi diye dusundugum oldu.sonra alistik eksikligini hissetmedik, esimle yuzeysel bosalma sagliyorduk taki bebek isteyene kadar.Sonra bu siteyi buldum, uzun zaman bisey yapmadan gizliden okudum, sonra uye olmaya karar verdim, kaderim ve birkac arkqdasin tavsiyelerine uydm.once aynayla inceledim bir kac gun ikinincagercekten deligi gordum.kulac copu asamasina geldm ama cesaret edemiyrdm, ikin7nca delik kulac copunden daha buyuk oluyr oraya getirp bi cesaret soktum hicbisey olmadi sonra serce parmagimi soktum.bence parmak aparatla calissak bile yapmak gerekiyor icini nerede bogum oldugunu hissediyorsun, o bogumlarda ikininca aciliyor.sonra aparatla basladim, aparatlari hep yarim santim buyuttum, meseka 5 den 6 ya gecmedim.5-5,5-6 gibi.bunlari yaparken en ufak aci 8lmadi.sadece bi sonrakinde icine girdikten sonra ve cikarirken basinc hissediyrsn, onada alisiyr.egzersizler sayesinde korkum gecti.ama bi turlu duzene otutturamadim oyuzden bi 3 4 ay gecti boyle.derken birgun esime ben dusa giriyrm sende hazrlan deneme yapcaz dedim.10 cm ihenuz yapamiyrdm.o gun denedik yapamadim biraktik, ama korku falan yok hafta sonuydu.sonra 10 cm calistim ve oldu tekrar denedik basi girdi, cok basinc oldu cikarttim, bi sonraki denemede esimyag surelim dedi, ben jelkullaniyrdum, ben uste denedik, diger denemede o basinci hissettigim yerde pe...basininyani girmis ama alt kismi girmemis o basinc o yuzden orada birakmayip ittim pat diye kaydi yag cok ise yariyr hepsi girince basinin hissediyrsun basinc kalmiyr.boyle bitti insallah, gel git yaptik, esim bo...insallah devami gelirpazar gunuydu, dun esim tekrar deneyelim d3di ama ben bi kac gun dinlensn istyrm.
yardimci olan herkesten ozellikle kaderimden Allah razi olsun, umarim herkes yener...
merhaba kanaman olmadı mı ?snın yasadıgını aynen bende yasadım hemde 2 sene yapamadım ılşklıye gıremıyordum raht degıldım huzrsuzdum canım yanar kanamam olur ölürüm hep boyle bos dusunceler .bende bu sıteye uye oldum .ve artk yapmam lazım dedım esımı mutlu etmelıyım ddaha nereye kadr gtcek dedum ve bır akşm denedık nıhayet oldu canım cok acıdı kanamam oldu dr gıttık yırtk olusmus dedı.1 hafta yasak koydu.bhfta sonra yıne korkuyodum esım rahatlattı denedık tekrar.ben ustteydım ve cok raht bı sekılde gırdı hıc acı yoktu .senınde devamı gelır bence hemen yapmalısın .allahım hrkese yardımcı olsun .

düşüncelerinize ihtiyacım var arkadaşlar:( ben parmak egzersizlerini yaptım olumlu da oldu.eşim ile deniyorum 2-3 gündür çok mutluyum bazen sokuyormuş parmağını hissetmiyorum bile.hatta bazen hiç bir şey sürmeden yaptı bunu gene hissetmedim.fakat iş oraya gelince girmiyor.sebebi ne olabilir sizce:?bir de yol katetmişmiyim bilemedim
ewet yolun 3 te ıkısını almıssın .şimdı sıra dıgerınde sana bı tavsıye ön sevışme cooookj onemlı arkdsım ıyıce ıslanınca gırmesını soyle canın yanmaz korkma sende atlatacaksın benım gıbı guleceksın pozıtıfleseceksın.banada bır zamnlr hayat zındandı cunku bende 2 sene sonra yendım cok fazla.jınekologa gtmedım gerek duymadım .esımı sevıyordum olsemde yapcam dedım ve oldu

Fazlaydi derken . Suan bittimi sorunlariniz allah yardimcin olsun seninde canim
ilişkıye gırmeyınce bı erkek nasıl olur sence sevıyoır ve bırakamıyor :( hersey seks degıl tabı ama evlılıgın temelıde o..ne olursa olsun onun yuzunü güldrmeyı basardım .su an hıcbr sorunum yok allaha sukurler olsun

Kızlar ben vaji yeneli 3 ay oldu bebek istiyoruz evleneli 5,5 yıl olunca insan bir an önce anne olmak istiyor. Size sormak istediğim vaji yenince hemen gebe kalabilen varmı? Biz 3 aydır korunmuyoruz ve sonuç hüsran. Sizler kaç ayda hamile kaldınız merak ettimde bide kadın doğum doktura muayene olmaya çekiniyorum sanki korkuyorum zor mu muayene olmak? Çünkü cinsel birliktelik esnasında halen yanma ve ağrılarım devam ediyor tam olarak rahat olamıyorum bunlar normal mi? Lütfen yardım!!!
merhaba ben vajınusmus u yendım hemen hamıle kalamadım hatta 13 ay gectı yıne hamıle kalamadım dr a gıttım polıkıstık over var o engelmış.sogan suyu kuru ıcıyorum hatta suan elımde bardaım .bakalım ınş olur en yakın zamanda.muayeneden korkma ben erkek dr a gıdıyorum ustelık cok ıyı davranıyo kendıme guvenım artıyo rahat ol hıcbısey acı vermez sureklı kontrole gıdıyorum.agrılara gelınce tabıkı olur normaldır .ağrısız YAŞAM olmaz.Kadın olmak bır ayrıcalıktır ve bunu sonuna kadr kullanmak lazım ..:)ıyı geceler.

ilişkıye gırmeyınce bı erkek nasıl olur sence sevıyoır ve bırakamıyor :( hersey seks degıl tabı ama evlılıgın temelıde o..ne olursa olsun onun yuzunü güldrmeyı basardım .su an hıcbr sorunum yok allaha sukurler olsun

Dogru aslnda haklisin ins. Allah kotu seylerle karsilstrmsz kimseyi herkesin yuvasına mutluluk huzur versin ... Amin

Back
X