Canimben 3,5 yillik evliyim.ilk gun olmadi, cunku ben pat diye olur sanmistim uni mezunuyum, kimsede buyuklerden anlatmadi biliriz diye.Korku falan yoktu bende esim p...sokmaya cwlisti girmedi ben panik oldum ittim olmuyor diye.Ertesi gun denemeye karar verdik ama bende bi korku panik olustu bacagimi bile acamadim.ilk gunlerde 3 kere denedik ama denedik derken bacqgimi bile acmadim.ilk yil isimiz geregi esimle farkli sehirlerde yasadik bir yil donunce olur diye dusunuyrdm ki benim korku bir yil daha buyumus cikti karsima.o zamanlar doktora gitmek netten arastirmak bilmiyorum aklimami gelmedi yada kolayimami geldi boyle devam etmek...Derken 3 yil gecti.Esim ve ben ilk baslarda uzuluyrduk, gecelerce agladigimi bilirim, bazen sabahlari uyandigimda ruyamiydi diye dusundugum oldu.sonra alistik eksikligini hissetmedik, esimle yuzeysel bosalma sagliyorduk taki bebek isteyene kadar.Sonra bu siteyi buldum, uzun zaman bisey yapmadan gizliden okudum, sonra uye olmaya karar verdim, kaderim ve birkac arkqdasin tavsiyelerine uydm.once aynayla inceledim bir kac gun ikinincagercekten deligi gordum.kulac copu asamasina geldm ama cesaret edemiyrdm, ikin7nca delik kulac copunden daha buyuk oluyr oraya getirp bi cesaret soktum hicbisey olmadi sonra serce parmagimi soktum.bence parmak aparatla calissak bile yapmak gerekiyor icini nerede bogum oldugunu hissediyorsun, o bogumlarda ikininca aciliyor.sonra aparatla basladim, aparatlari hep yarim santim buyuttum, meseka 5 den 6 ya gecmedim.5-5,5-6 gibi.bunlari yaparken en ufak aci 8lmadi.sadece bi sonrakinde icine girdikten sonra ve cikarirken basinc hissediyrsn, onada alisiyr.egzersizler sayesinde korkum gecti.ama bi turlu duzene otutturamadim oyuzden bi 3 4 ay gecti boyle.derken birgun esime ben dusa giriyrm sende hazrlan deneme yapcaz dedim.10 cm ihenuz yapamiyrdm.o gun denedik yapamadim biraktik, ama korku falan yok hafta sonuydu.sonra 10 cm calistim ve oldu tekrar denedik basi girdi, cok basinc oldu cikarttim, bi sonraki denemede esimyag surelim dedi, ben jelkullaniyrdum, ben uste denedik, diger denemede o basinci hissettigim yerde pe...basininyani girmis ama alt kismi girmemis o basinc o yuzden orada birakmayip ittim pat diye kaydi yag cok ise yariyr hepsi girince basinin hissediyrsun basinc kalmiyr.boyle bitti insallah, gel git yaptik, esim bo...insallah devami gelirpazar gunuydu, dun esim tekrar deneyelim d3di ama ben bi kac gun dinlensn istyrm.
yardimci olan herkesten ozellikle kaderimden Allah razi olsun, umarim herkes yener...