Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım 3 gündür eşim grip deneyemiyoruz, benim de adet dönemim, muhtemelen yarın, en geç 14 üne kadar hastalanıcam, belirtiler başladı zaten sinir oluyorum neyyse, bu adetten sonra artık bitecek bu iş inanıyorum artık gerçekten yetti çünkü...parmakta ilerleyemedim öyle 2 parmak falan geçmedim ama biraz da kkaderimin yaptığı gibi ( kkaderimin sayfasından okuyabilirsin) denemek istiyorum, o şekilde yenmek daha kolay gibi geliyor bana. Sen ne yaptın arkadaşım, h.sonu bi gelişme olmuştur inşallah? valla çok mutlu olucam ben de senden güzel haber aldığımda...

Arkadaşlar, bir şey soracağım. Ben yaklaşık 10 cm uzunluğunda bir ruj kabını hijyen amaçlı etrafına kondom geçirerek vajinamdan sokabilir hale geldim. Bunu defalarca yaptım ve sanki 10 cm değil de 20 cm de soksam etkilenmeyecekmişim gibi duruyor. Yani ne bir yere takılıyor, ne acı veriyor, ne de kan geliyor... Zarım çok mu esnek acaba? Sizce nedir bunun hikmeti?

oo süper, sen çok ilerlemişsin, canım daha önce de yazmıştım ya, yavaş yavaş denediğin için hissetmemişsindir, belki kanama da olmadı, yani alışmışsın artk sen, şu zara takılma bırak, eşli deneme yap bir an önce:) darısı da bana olsun inşallah...

Kan falan önemli değil diyorum her zaman, ama hiçbir yere takılmamak beni şaşırttı. Herhalde zarım esnek :) Keşfetmek için bu kadar zaman beklediğime mi yanayım neye yanayım ben de şaşırdım arkadaşım :) Eşli denemelere başladık ama ilkinde başarılı olamadık. Bu sefer inşallah olur. Bir acı hissetmemek cesaret oldu bana, hadi bakalım hayırlısı :) İnşallah sen de şu regl dönemini atlattıktan sonra rahat rahat yapacaksın, ben sana güveniyorum. Çünkü sen de benim gibi artık iyice sıkılmışsın bu durumdan, başarmaya niyetlisin, yazdıklarından bunu anlayabiliyorum. Yapacaksın arkadaşım, az kaldı!

çok sevındım senın adına inan ki.olsun hayrlısı boyleymıs zamana bakma sen .yeneceksın tamamen emınım ılk eş denemende olup bıtcek hersey

Selam kizlar uzun bi aradan sonra ilk defa girdim siteye.. Ah ah azmi sabahladim burda yazilanlari okuyup egzersiz yapip.. Once kendimden bahsedeyim.. Evlendim ilk gece yapamadim sonraki gecelerde korkuyordum bacaklarimi acamiyordum kasiliyordun esimi ittiriyordum derken 5 ay oyle gecti bunalima girmistim artik sonra internetten arastirip burayi buldum hemen uye oldum burdaki kizlarla yazistim onlarin soyledigi parmak egzersizleriyle basladim once aynayi alip vajinayi inceledim yerini bile bilmiyormusum ne komik degilmi... Ikininca kucucuk acildigini gordum dedimki burayami gircek penis burasi cok kucuk... Neyse sonra serce parmaga jel surdum yavas yavas ittirdim baktim giriverdi cesaretlendim hemen isaret parmaini denedim oda oldu bi kac gun dvam ettim sonra iki parmak soktum yavas yavas girdi bi sure sonra uc parmak girdi sonra mumdan aparat yaptim daha kolay giriodu her seferinde kalinlastirdim derken 12 13 cm lere gldm normal bi penis boyu.. Git gelde yapiodum esimle denedik ilk sefer olmadi bi kac kez daha denedik gene olmadi sonra aparati soktum cikarttim vajina esnemisti hemen penisi soktuk bi baktim oldu inanamadim hic bi aci yoktu sadece biraz baski vardi o kadar... Kan bile gelmedi sasirdik cunku alistirdik esnettik vajinayi... Derken 2 aylik egzersiz sonrasi mutlu son oldu cok sukur yada mutlu baslangic diyelim... Bi kac ay sonra hamile kaldim hamilelikte yapamadim korktum dogum yaptim sezeryanla... Suan yanimda dunya tatlisi oglum uyuyor binlerce sukurler olsun Allahima... Bu gunleri de gordum cok sukur... Dogumdan kac ay sonra tekrar denedik oldu cok sukur simdi de iyiyim zamanla daha iyi olacak hersey insallah... Demem o ki lutfen egzersiz yapin duzenli... Grcekten basarabilirsiniz... Sizi cok iyi anliyorum her kelimesine kadar... Cok zor bi durum Allahim bi an once kurtarsin hepinizi... Soru sorarsaniz seve seve cevaplarim herkese iyi geceler...

tamam dün jinekoloğa gittim zaten bu da benim vesvesemmiş, doktor ilişki için fiziksel bir engel yok dedi, egzersizler için kendimi zorlayacağım

Benim de oldu...
Öncelikle her türlü ayrıntıyı açıkça anlatan arkadaşlara , sorularima üşenmeden cevap veren herkese çok çok teşekkür etmek istiyorum.
Hep bildik hikaye... severek evlendim, olmadı...
Sonra burayı buldum... Herkez gibi ilk okuduğumda gözlerim yerinden fırladı... ama bir yerden başlamak lazım... ben de kendimi çok zorlayarak ilk zamanlar ağlaya ağlaya egzersizlere başladım... daha önce defalarca yazıldı; aynı şeyler... parmak egzersizleri mum egzersizleri...
Kaçınma hastalığı imiş ya bu ... bir tarih Aralığı belirledim... hiç mi hiç istememe rağmen o gün gelince devam ettim. Sonuna kadar gittim. .hep bu sayfada okuduklarimi hatırladım. .. dedim ki ölüm yok disimi sıkıcam ilk bi kac kez acir sonra alisirim dedim... tıpkı egzersizlerde olduğu gibi...

Tabii ki o an gelince çok zor oluyor... içimden bir ses sürekli bırak diyordu... bu sayfayı okuyan herkesin hissettiği o siddetli panik duygusu var ... esime de bugün bitecek bu is dediğim icin o da cekilmedi. Hatta yine çok itmisim, cok kasılmisim ama farkinda degilim...esim orayı tamamen kapadigimi soyledi...
Olay kisaca su...
* bu is bitecek baska çare yok dedim
* bol bol gleit gelen jel kullandım
* derin nefes aldim, verirken ittim.
* ikindim
* aparatla yapmıştım simdi de yaparım dedim.
* ben üstte bayagi uğraştım
* ilk basta baski sikinti aci hissettim ama dayanılmaz degildi...
* nihayet tamamini alabildim.

Sonra bir kez daha oldu bu sefer ustte olmadi esime biraktim yine zor girdi kendimi cok kasiyorum... basta zor oluyor bacaklarimi açamıyorum... surekli dayan diyorum...

Esim beni hiç anlamiyor... milyonlarca insan bunu zevkle yapiyor... bu dogal bir sey deyip duruyor. Ben nihayet alabildim diye sevinirken o benim zevk alamamamdan şikayetçi... belki o da olur bir gün. .. simdi ise hala kendime güvenim yok ... bi daha nasıl yaparim bilmiyorum...

Merhaba Arkadaşlar,
29 Aralık 2013'te evlendim ve ben de bir türlü birleşemiyordum eşimle,hiçbirşey yazamadım kimseye anlatamadım belki ama sürekli burda yazmış olduğunuz deneyimleri okudum. ve dün akşam başardım.. O kadar mutluyum ki anlatamammmm eşim çok anlayışlıydı hep ben sorun edip ağlıyordum ben deneyelim diyordum yine olmuyordu yine ağlıyordum.. birkaç kez kredm yağ vb denedm olmadı jel hiç denemedim. şimdide seviştik oturur pozisyondaydı bn kucağına oturdum ve yavaş yavaş denedk olmadı ilknde yine ağladım az daha denedik birazdan ıslanmştm zaten.. yine olmadı sandım eşim bi baktı kan mı o dedi Allah'ım o nasıl bir mutlulukkkkkkkkkkkkkkkkkk nasıl gülüyoruz .. darısı başınıza .. bu arada bir kez psikoloğa danıştım eşinle gel demiştiler hiç bir destek almadım yani herşey bizde bitiyor. o üstümdeyken daha çok kasıyordum hiç izin vermiyordum bu pozisyon daha ii oldu tamamen kendm yapmadım zaten en azından canım acıdığında ona sarıldım yüzümü ve canım yandığını gördüğünde devam etmek istemiyordu böylelikle onunda yavaş yavaş yardımcı olmasıyla başardıkk.

gelelim şimdi sizden öğrenmek istediğim bir diğer konuyu.. bu meseleri çoktan halletmiş olan tecrübülilerimize soruyorum... :) çok fazla girmedi zaten zar olayını hallettik kanamamızda tamam( bu arada o kdar da acımıyormuş, sanki ölsem daha acısız ve kolay olcakmış gibiydim hiç yapamıycam sanmaya başlamıştm) Şimdi tekrar ne zaman denemeliyiz, dün oldu .. bugün denesek sorun olur mu_ birkaç kez daha acıyacak mı ve yine kan gelecek mi

Darısı diğerlerinizin de başına inşallah

Bu gün esim ilk kez bu konudan ne kadar muzdarip oldugunu belli etti is yerinde cocuk varmi diye soruyolarmis ne kadar zoruma gitti bilemezsiniz bitsin artik bu diyirum ama olmuyo niye bukadar korkagimmm ((((((

ya bak aslında ben de bu sayede yendim diyebilirim 40 günü geçti eşim çok anlayışlı hep deneylim edelim diyorum dün ona bebek yapalım bebek yapalım dedim o da biz önce bi ilk işi yapalım da bebek de yaparız dedi ve akşam denememizde hep bu vardı aklımda ben bebek istiyorum bu adamı çok seviyorum herkes yapabiliyor falan filan derken hiç egzersizim vs yok birşey de sürmedim ve başardık ilki tamamen biz de bitiyor... her zaman yardımcı olmaya çalışablirim bn dün akşam başardım

Maşallah çok ii göZün Aydın Bi kaç gün ara ver dinlensin belki gene kanama ihtimali olur sonra denersin

Maşallah tebrik ederim ne çocuk aşkıymış ya )

Maşallah tebrik ederim ne çocuk aşkıymış ya )

ya sorma aslında çoooooookk istiyorum bebek ama borçlarımız var en azından 1 yıl çocuk yapamayız öyle aşka geldim işte.. Bir de hastalığım var Lupus (SLE) ondan da korkuyorum doğum ile ilgili problemler olursa korkusu var şuan çok iyiyim çok şükür ve sağlıklıyken de bebeğimiz olsun istiyorum..

Kızlar bende vajiyi yeneli 3,5 ay oldu açıkça sorucam kusura bakmayın son iki defa oldu ilişki yaşarken sadece girişinde hissediyorum sonrasında bir şey hissetmemeye başladım bu normal mi? Sanki ilişkiye girmiyor gibi, daha önceden bayağı acı ve yanma oluyordu. Ya gerçekten düzelmeye mi başladım anlamadım.

Son düzenleme:

Artık kasmıyorsun ondan bide içerde sinir yok ya ondan da oluyor

merhaba.senın adına çok sevındım bende bu sorunu yasayan bırıydım hemde 2gun 3 gun değil tam 2 sene ılşkıye gıremedım .ama bırgun karar werdım ve yaptım tam 1 sene gectı ustunden .bence bugun yapabılırsın bı sakıncası yok zaten fazla kanaman da olmamıs yanı herhangı bı yırtk soz konusu değil :)evet acır tabı benmde ılk aylrda sureklı yanmam oluyordu zamanla gectı sımdı hıssetmıyorum bıle.huzur dolu gunlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…