- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #169.561
Nasil basardin canim ben hala tek parmaktayim
Arkadaşım biz seninle aynı durumdayız. O kadar yavaş ve dikkatli ilerliyoruz ki vajina hiç zorlanmıyor, zorlanmadığı için de bir kana olmuyor. O kan revan içinde kalan arkadaşların vajina daha hazır olmadan yüklenildiği için bu durumu yaşadıklarını düşünüyorum. Seninle aynı görüşteyim şu kızlık zarı meselesinde, eşim de ben de kan gelecek mi falan diye umursamıyoruz. O penis oraya tam anlamıyla girsin de başka bir derdimiz yok. Eşli denemelere başladık biz de dün akşam, ama bir sebepten başarılı olamadık. Moral bozmak yok, bu gece yine deneyeceğiz. Sende durumlar nasıl? Ne sıklıkla deniyorsunuz?
Arkadaşlar, bir şey soracağım. Ben yaklaşık 10 cm uzunluğunda bir ruj kabını hijyen amaçlı etrafına kondom geçirerek vajinamdan sokabilir hale geldim. Bunu defalarca yaptım ve sanki 10 cm değil de 20 cm de soksam etkilenmeyecekmişim gibi duruyor. Yani ne bir yere takılıyor, ne acı veriyor, ne de kan geliyor... Zarım çok mu esnek acaba? Sizce nedir bunun hikmeti?
oo süper, sen çok ilerlemişsin, canım daha önce de yazmıştım ya, yavaş yavaş denediğin için hissetmemişsindir, belki kanama da olmadı, yani alışmışsın artk sen, şu zara takılma bırak, eşli deneme yap bir an önce:) darısı da bana olsun inşallah...
çok sevındım senın adına inan ki.olsun hayrlısı boyleymıs zamana bakma sen .yeneceksın tamamen emınım ılk eş denemende olup bıtcek herseyKan falan önemli değil diyorum her zaman, ama hiçbir yere takılmamak beni şaşırttı. Herhalde zarım esnek :) Keşfetmek için bu kadar zaman beklediğime mi yanayım neye yanayım ben de şaşırdım arkadaşım :) Eşli denemelere başladık ama ilkinde başarılı olamadık. Bu sefer inşallah olur. Bir acı hissetmemek cesaret oldu bana, hadi bakalım hayırlısı :) İnşallah sen de şu regl dönemini atlattıktan sonra rahat rahat yapacaksın, ben sana güveniyorum. Çünkü sen de benim gibi artık iyice sıkılmışsın bu durumdan, başarmaya niyetlisin, yazdıklarından bunu anlayabiliyorum. Yapacaksın arkadaşım, az kaldı!
Bence jinekoloğa git zarına baktır fiziksel olabilir ama söyle bi durumda var zaten vajina girişin de bi et parçası kapatıyor korumak için ıkınınca o kalkıyor ve açılıyor ve iki tarafı da açık iceleyebikirsin parmağınla
Bu gün esim ilk kez bu konudan ne kadar muzdarip oldugunu belli etti is yerinde cocuk varmi diye soruyolarmis ne kadar zoruma gitti bilemezsiniz bitsin artik bu diyirum ama olmuyo niye bukadar korkagimmm((((((
tamam dün jinekoloğa gittim zaten bu da benim vesvesemmiş, doktor ilişki için fiziksel bir engel yok dedi, egzersizler için kendimi zorlayacağım
Merhaba Arkadaşlar,
29 Aralık 2013'te evlendim ve ben de bir türlü birleşemiyordum eşimle,hiçbirşey yazamadım kimseye anlatamadım belki ama sürekli burda yazmış olduğunuz deneyimleri okudum. ve dün akşam başardım.. O kadar mutluyum ki anlatamammmmeşim çok anlayışlıydı hep ben sorun edip ağlıyordum ben deneyelim diyordum yine olmuyordu yine ağlıyordum.. birkaç kez kredm yağ vb denedm olmadı jel hiç denemedim. şimdide seviştik oturur pozisyondaydı bn kucağına oturdum ve yavaş yavaş denedk olmadı ilknde yine ağladım az daha denedik birazdan ıslanmştm zaten.. yine olmadı sandım eşim bi baktı kan mı o dedi Allah'ım o nasıl bir mutlulukkkkkkkkkkkkkkkkkk nasıl gülüyoruz .. darısı başınıza .. bu arada bir kez psikoloğa danıştım eşinle gel demiştiler hiç bir destek almadım yani herşey bizde bitiyor. o üstümdeyken daha çok kasıyordum hiç izin vermiyordum bu pozisyon daha ii oldu tamamen kendm yapmadım zaten en azından canım acıdığında ona sarıldım yüzümü ve canım yandığını gördüğünde devam etmek istemiyordu böylelikle onunda yavaş yavaş yardımcı olmasıyla başardıkk.
gelelim şimdi sizden öğrenmek istediğim bir diğer konuyu.. bu meseleri çoktan halletmiş olan tecrübülilerimize soruyorum... :) çok fazla girmedi zaten zar olayını hallettik kanamamızda tamam( bu arada o kdar da acımıyormuş, sanki ölsem daha acısız ve kolay olcakmış gibiydim hiç yapamıycam sanmaya başlamıştm) Şimdi tekrar ne zaman denemeliyiz, dün oldu .. bugün denesek sorun olur mu_ birkaç kez daha acıyacak mı ve yine kan gelecek mi
Darısı diğerlerinizin de başına inşallah
ya bak aslında ben de bu sayede yendim diyebilirim 40 günü geçti eşim çok anlayışlı hep deneylim edelim diyorum dün ona bebek yapalım bebek yapalım dedim o da biz önce bi ilk işi yapalım da bebek de yaparız dedi ve akşam denememizde hep bu vardı aklımda ben bebek istiyorum bu adamı çok seviyorum herkes yapabiliyor falan filan derken hiç egzersizim vs yok birşey de sürmedim ve başardık ilki tamamen biz de bitiyor... her zaman yardımcı olmaya çalışablirim bn dün akşam başardım
Maşallah çok ii göZün Aydın Bi kaç gün ara ver dinlensin belki gene kanama ihtimali olur sonra denersin
Maşallah tebrik ederim ne çocuk aşkıymış ya)
Kızlar bende vajiyi yeneli 3,5 ay oldu açıkça sorucam kusura bakmayın son iki defa oldu ilişki yaşarken sadece girişinde hissediyorum sonrasında bir şey hissetmemeye başladım bu normal mi? Sanki ilişkiye girmiyor gibi, daha önceden bayağı acı ve yanma oluyordu. Ya gerçekten düzelmeye mi başladım anlamadım.
Artık kasmıyorsun ondan bide içerde sinir yok ya ondan da oluyor
merhaba.senın adına çok sevındım bende bu sorunu yasayan bırıydım hemde 2gun 3 gun değil tam 2 sene ılşkıye gıremedım .ama bırgun karar werdım ve yaptım tam 1 sene gectı ustunden .bence bugun yapabılırsın bı sakıncası yok zaten fazla kanaman da olmamıs yanı herhangı bı yırtk soz konusu değil :)evet acır tabı benmde ılk aylrda sureklı yanmam oluyordu zamanla gectı sımdı hıssetmıyorum bıle.huzur dolu gunlere...Merhaba Arkadaşlar,
29 Aralık 2013'te evlendim ve ben de bir türlü birleşemiyordum eşimle,hiçbirşey yazamadım kimseye anlatamadım belki ama sürekli burda yazmış olduğunuz deneyimleri okudum. ve dün akşam başardım.. O kadar mutluyum ki anlatamammmmeşim çok anlayışlıydı hep ben sorun edip ağlıyordum ben deneyelim diyordum yine olmuyordu yine ağlıyordum.. birkaç kez kredm yağ vb denedm olmadı jel hiç denemedim. şimdide seviştik oturur pozisyondaydı bn kucağına oturdum ve yavaş yavaş denedk olmadı ilknde yine ağladım az daha denedik birazdan ıslanmştm zaten.. yine olmadı sandım eşim bi baktı kan mı o dedi Allah'ım o nasıl bir mutlulukkkkkkkkkkkkkkkkkk nasıl gülüyoruz .. darısı başınıza .. bu arada bir kez psikoloğa danıştım eşinle gel demiştiler hiç bir destek almadım yani herşey bizde bitiyor. o üstümdeyken daha çok kasıyordum hiç izin vermiyordum bu pozisyon daha ii oldu tamamen kendm yapmadım zaten en azından canım acıdığında ona sarıldım yüzümü ve canım yandığını gördüğünde devam etmek istemiyordu böylelikle onunda yavaş yavaş yardımcı olmasıyla başardıkk.
gelelim şimdi sizden öğrenmek istediğim bir diğer konuyu.. bu meseleri çoktan halletmiş olan tecrübülilerimize soruyorum... :) çok fazla girmedi zaten zar olayını hallettik kanamamızda tamam( bu arada o kdar da acımıyormuş, sanki ölsem daha acısız ve kolay olcakmış gibiydim hiç yapamıycam sanmaya başlamıştm) Şimdi tekrar ne zaman denemeliyiz, dün oldu .. bugün denesek sorun olur mu_ birkaç kez daha acıyacak mı ve yine kan gelecek mi
Darısı diğerlerinizin de başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?