Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

devlet hastanesinde bu hastalıkla ilgilenen branş ne? ben özel hastanede kadın doğum uzmanına göründüm benim tedavi edebilceğim birşey değil dedi.

canım eşin de yokken mesela ailenden evinde rahat edeceğin bir yakınının evini ziyaret etsen? annenler olabilir abla kardeş kuzen, evi müsait kim varsa? mesela gündüz işe giden biri de olabilir, rahat edersin? eşin olmasa da sen arayı soğutma egzersizlerinle.

devlet hastanesinde bu hastalıkla ilgilenen branş ne? ben özel hastanede kadın doğum uzmanına göründüm benim tedavi edebilceğim birşey değil dedi.

ama arkadaşlar yazmışlar jinekoloji diye yani kadın doğum uzmanı eğer o bakıyorsa devlette de var fakat ilgi alanı değilse o konu hakkında bi bilgim yok

maalesef kimse yok kaldığım yerde gurbetteyim..ama egzersizleri bırakmam çünkü şartlandırıyorum kendimi bu sefer olacak diye

oda devlette yok diyosun yani((( bunu duyduğuma üzüldüm çünkü ben devletle halledebilirim diye düşünüyordum.maddi durum yok maalesef çünkü

aslında keşke devlet de el atsa artık bu işe çünkü kalp mide rahatsızlığı kadar sık görülüyor. bu çok açık ve net. organize olup sağlık bakanlığına başvuru yapılsa? buradaki herkes mail yoluyla veya telefonla arasa ve devlette böyle doktorlar istiyoruz dese, bir şeyleri biz değiştiremezsek kim değiştirebilir ki? bu derdi çeken bilir ancak. özel dr.lar da pahalı maalesef. ve şöyle söylenmesi lazım bence, neslin devamı da tehlikeye giriyor, çocuk sahibi olamaz ki insanlar bu hastalığı yenmeden... bence devlet el atmalı bu işe.

Arkadaşlar kısa sürede yendim doktora gitmeden.faydası olur belki inceledim deliği buldum bunları ayna ile yaptım sonra buhar banyosu da denedim kulak çöpüne streç sar jelle deliği sok girince ilk tuhaf oldum ve şok olsum nasıl girer diye cesaret geldi parmak denedim oldu.ana aparat daha ii geldi bana kulak çubuğuna peçete sarıp streç jelle yaptım kalımlaştırdım popoya doğru ittim yani aşagı doğru zaten ilk kulak çöpünde yönü algılıyoruz 4 gün falan yaptım ilk eş denemesi başarısız ikincide ıkın nefes alma önemli altıma yastık koydum allta eşimi ben yönlendirdim aparat gibi ucu girince bacaklarımı belime doladım ve ıkındım zoekanınca oda o an dikkatimi dağıtmak için öpüyordu... Ve oldu..korkmayın üstüne gidin herkesin durumu farklı eski sayfaları okutun kendimize uygun yöntemi seçin.veee mutlu son doktorlar pahalı imkanı dar olanlar var.mesele ben yurtdışındayım dahada zor..allah yardım etsin soru olursa yardım ederim

şimdi okudum eşimin p.... yamuluyor kayıyor galiba problem onda ondan olmuyor. çünkü ben parmaklarımı sokabiliyorum problem onda bence.şeklinde yazmış.kayma bizde de oluyor ama bi kullanıcı kayma normaldir problem değil demişti rahatlamıştım.bu gerçekten olur mu yoksa kayması problem mi

kızlar erkekler her denemede başarısız olmaktan sertleşme sorunu yaşıyor, ondan öyle oluyor. kayması normal. içeri giremezse kayar doğal olarak.

Dlator vermedi bnm dr.m parmakla içeri karıştırıp keşfettiriyo. Amerika dada bu yöntem kullanıliyormus.. 2 parmak beni çok zorladı. 1 parmak çok normalllesti ama 2 parmak çok huzursuz ediyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…