- 31 Ağustos 2010
- 36
- 8
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #169.961
arkadaşım öncelikle tebrik ediyorum.sana sorum mum aparatını yapmak istiyorum bende nasıl yaptın.inşallah bizlere de yenmek nasip olur.
canım şu beyaz mumlar var ya ondan aldım. sonra peçeteyi hiç açmadan 4lü katlı şekilde mumu arasına koyarak sardım sigara böreği sarar gibi düşün. ince kısmı üst tarafta olsun,4 cm çalışırken 5 peçete falan üst üste koymuştum sanırım zaten kendin görürsün sararken kalınlığını, sonra sıkıca streç poşetle sar öyle çok düzenli olmasına gerek yok zaten yapışıyor birbirine, en son doktor eldivenini geçirdim ben üzerine,elidvenin parmaklarından birine geçir ondan sonra ister jel sür üzerine ister zeytinyağı, peçeteler sertliğini alacaktır peçete koyarken cimri davranma çünkü streçlerken sıkıştırıyorsun ya o zaman eni azalıyor zaten.
inşallah canım nasip olur,aparatı derin nefes alıp verirken yavaş yavaş itele, girdikten sonra acele etme öyle bekle biraz sonra gel git yapar şekilde değilde böyle yukarı-aşağı, sağa-sola doğru oynat yavaşça anlıyorsun ki o zaman ağrıyan hiçbir yok orada, daha sonra yavaşça gel git yaparsın, sonra zaten kendine güvenin geliyor kalınlaştırabilirim diyorsun, normal bir penisin eni 12 cm falanmış ben en son 10 cm ile çalıştım 2 defa, sonra eşimle denerken hemen yapabildim rahatça girdi.