- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #170.141
ilk yendikten sonra zaten ne kolaymış diye düşünüp aşıyorsunuz,tabi ilk başlarda tedirgin olsanda olmayacak mı diye.oluyor merak etmeyin.paki arkadaşlar bi kere yaptıgımızda yenmiş olacak mıyız devamı kendiliğinden mi gelecek yani?
ilk yendikten sonra zaten ne kolaymış diye düşünüp aşıyorsunuz,tabi ilk başlarda tedirgin olsanda olmayacak mı diye.oluyor merak etmeyin.
inşallah pc bozuk şuan yazmak zor oluyor düzeldiğinde bende destek olurum size.inş bir an önce başarırım bende
Allahim bizlerede yardim etsin insallah canim cok skur sen yenmissin ne guzel Rabbim hzurune mutluluguna bin katsin insallah bizlerede nasip etsin..
canım 1 ay oldu nerdeyse yoktum o yüzden emin olmak istedim.herşey yolunda değilmi
Yenen arkadaslara iki sorum olacak birincisi emla kullandinizmi veya herhangi bi uyusturucu kullandinizmi bude ben suqnda regl donemine girdim bu egzersizde gerilemeye neden oluyomu
hoş buldum tatlım bende özledim sizi ,şuan hızlı yazamıyorum bilg.sorunlu,düzeldiğinde rahat rahat konuşuruz canım,düzeldi mi herşey iyi misinHoş geldin kkaderim özlemişim sanki seni yokluğun çok belli oluyor buralarda...
kaderimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ve digerrr kızlarrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzz
Yenen arkadaslara iki sorum olacak birincisi emla kullandinizmi veya herhangi bi uyusturucu kullandinizmi bude ben suqnda regl donemine girdim bu egzersizde gerilemeye neden oluyomu
o hepimiz için geçerli gülüm merak etme,istek olmayınca kayganlık az oluyor malum.yolunda cnm bazen isteksz oldugumda zorlnıyrum o kdar
canım cetrinaaaaaaaaaaaam nasılsın bebişimkaderimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ve digerrr kızlarrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzz
iyiz cnm sen nasılsın ha bide cecem yendmi bılen varmı
canım cetrinaaaaaaaaaaaam nasılsın bebişim
Ya arkadaşlar normal bir P...s çap i kaç cm?
Dilatörlerin boyu ve çaplari sırası ile kaç cm paylaşır misin. Ben regl oldum biter bitmez başlayacağım egzersiz e şimdiden aparatı yapacağım o yüzden soruyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. 5 dilatörü de paylaşır misin arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?