- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #170.241
selam. ben de vajiyi yenmeye yeni karar verenlerdenim. parmak egzersizi yapmadığnı söylemissin. ben de hiç bi şekilde parmak sokamıyorum yani söz konusu bile değil. onun için kulak çöpüyle denemeye çalıştım önce. sanırım yönünü bulamadım çok acıdı devam edemedim. bugüne kadar hiç denememiştim, onun için yönü doğru bulmak bile ayrı bi dertmiş. aparatla mı çalıştın ne kadar sürdü denemelerin![]()
ben parmagımı dahı ustune getıremıyodum oyuzden parmak egzersizi hic yapmadım yeneli 2 ay olck 2 ay once tam 1ocak 2014 gecesınde yendım ben hep uste cıkdım ve kendım yön vererek yapmaya calısdım korkdugum kasdıgım yerde durdum cıkmadım penısden asla az az oturdum denemelerım hep surdu ama tam anlamda yapmaya 1 hafdada 2 gune br esımle denedık ve 1 ocakda yendım bana gore degıldı aparatlarla denemek en guzelı penısle deneme yapma cunku daha sonra hep penis olacak o yuzden ne kadar korksanda üst pozisyonda rahatlayarak sıkmadan az az ucuna bıle otursan bakdın oluyor kendın ılerletceksın yeterkı korkupda hemen cıkma veya kacma jel kullandım ben ılk yendıgım gecede az surdum kendım afedersin ıslanmısdım zaten dikleşmemle yendım ınanki ne agrı bısey zarın yırtıldgnı hsstdm dedim ki yazık bna 3 sene bunun ıcınmı korkdum agrımadı bıle abartıcak kadar ve yönü apartlarla kolay bulamaya bılırsın o yuzden ustde penisle denemek daha mantıklı zaten oyle bişey ki eğimli zaten dumduz bır yol degıl yenince goruceksın