Kesinlikle öyle bişey canım. Bende aklıma takılan herşeyi doktoruma soruyorum bunuda sordum çok açıklayarak cevaplar verdi. Bende senin gibiyim daha çok kan verirken ayağa kaldırıyorum ben hastaneyi ve genelde iğne içeri girdikten sonra 5-6 dk.baygınlık geçiriyorum korkudan. İlk tampon kullandığımdada korkudan bayıldım iyiki eşim yanımdaydı benimle ilgilendi. Doktoruma bunu anlattığımda bu istikrarlılığın çok güzel sende bunu seviyorum başarma isteğinden vazgeçmiyorsun korksanda dedi. Şunu anladım sadece vajinismus değil tüm foobilerimizi yenmeliyiz ya doktor eşliğinde yada kendimiz. Çünkü bu korkuların hepsi birbirine bağlantılı. Ben hayvanlardanda korkarım mesela karıncaya bile dokunamam. Ama uenicem hepsini sırayla.. Çünkü istiyorum.. Enjeksiyon konusunda şöyle rahatlattı beni enjeksiyonda vucuda giriyo penis de. Beyin orda birleştiriyo enjekssiyon acıtıyo peniste acıtır diye. Halbuki enjeksiyon delip geçiyo. Deriyi aşıp ete damara vs.ulaşıyo. Fakat penis vajina için yaratılmış muhteşem bişey acı olmasına imkan yok ki bi bebek çok rahat çıkıyo ordan diye anlattıbana. Çokda mantıklı geldi. Bebekde çıkarken ağrı acı vermezmiş ağrı yapan o kasılmalarmış. Vajina çok çok esnek bi yapıymış.. Bu şekilde anlattı doktorumun her lafına inanıyorum bana güven veriyor,