- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #170.621
Arkadaşalr ben grup terapisine başladım daha ilk seansa ev ödevi evrdiler parmak sokun diye zaten sorun oraya bişey girmesi daha ilk deanstan normalmi sizce ya ben sokamıyorum 1 boğum ancak sonra bi tedirginlik geliyo yani giden arkadaşalradamı ilk seansta parmak sokun dediler
doktor her şehirde yok.özel olarak var tabiki ama onlarda 3binden başlıyormuş.benim malesef öyle bir imkanim yok.dilerim rabbimdn beni ve bu hastalığı cekenleri tez zamanda feraha ulaştırır,dermanını verir inşallah:-(
Vajinusmusu yenemiyorum.
Suan deli gibi dr ariyorum yeter bitsin artik tedavi gordugum dr jinekolog ama birde psikiyatri dr gitmek istiyorum ama kimi aradiysam vajinusmus tedavisi yapmiyormus(
kendin nasil kurtuldun biraz anlatabilir misin ? Kac gunde mesela ben dun serceparmagini bir bogum sokabildim bugun de ortaparmagin ikinci bogumuna kadar ilerleyebildim ama karnimda bir agri var normal mi? 5 veya 10 dk calisabildim okula gitmeden once ona ragmen agri oldu sence normal mi?bende kendm kurtldm ve gayt rahatm maksat beyne soz gecrmek cnm
kendin nasil kurtuldun biraz anlatabilir misin ? Kac gunde mesela ben dun serceparmagini bir bogum sokabildim bugun de ortaparmagin ikinci bogumuna kadar ilerleyebildim ama karnimda bir agri var normal mi? 5 veya 10 dk calisabildim okula gitmeden once ona ragmen agri oldu sence normal mi?[/QUOTE bir de vazelin kullanıyorum da zarari olurmu acaba]
Arkadaşlar psikiyatrilik değil cinsel Terapistlik bizim işimiz.
Merhaba tatlım ben bu site sayesinde çok şükür yaklaşık 4 ay önce vajiyi yendim.öncelikle parmak yapmak zorunda değilsin,kulak çöpünü 13 cm e kadar getirdikten sonra eş deneme yapsi,veya mumu 13 cm e getir daha kolay.yanma hissi bende de olmuştu.geçer ileride.şuan ilişkiden sonrada olabiliyo,normal olduğunu duymuştum.kolay gelsin çok az işin kalmış senin,inşallah atlatacaksın.
Adana cevresi yok malesef
Gaziantep de olur fark etmez
Kendi kendine denemekten vaz mi ghectin canim
Vazgecmedim de acaba psikolog da destek olur mu diye dusundum yada iyi bir jinekolog gerci hepsi ayni seyi diyor ama
Vazgecmedim de acaba psikolog da destek olur mu diye dusundum yada iyi bir jinekolog gerci hepsi ayni seyi diyor ama
reglimin bitmesini bekliyorum. Hic bu kadar kararli ve cesaretli olmamistim. Ama olurda yapamazsam bende bi destek almak istiyorum
kujum ben egzersiz yapamaya başlayacağım inşallah bir aydır misafir muhabbetiyle uğraşıyorum uygun bir zamanda çalışmalara başlayacağımmm gitmeee bak norbit yendiii ikimiz kaldık
canm sen yarısına kadr alıyodn ne oldu böyle ya
Gaziantep de olur fark etmez
Kızlar http://www.tavsiyeediyorum.com/psikolog_21399_umran_orkun.htm böle birini buldum sizin için aldığı eğitimler cinsel terapide tecrübeli biri olduğunu gösteriyor adana için bi konuş istersen cnm
Valla bence pek normal değil . İlk başta organ ı ayna da inceleme ve masaj yapma bilgilendirme ve bu hastalığın alt nedenlerini öğrenme vs var
Kızlar http://www.tavsiyeediyorum.com/psikolog_21399_umran_orkun.htm böle birini buldum sizin için aldığı eğitimler cinsel terapide tecrübeli biri olduğunu gösteriyor adana için bi konuş istersen cnm
Sagol cnm bi bakayim ben arayip konusurum
2 parmak çok rahat alıyorum ama mum dan korkuyorum nedensebide artık çok okur oldum bu yorumu terapistsiz olmaz...diye yazanlar fazlalaştı buda umudumuzu kırıyor ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?