Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim ozel mesaj hakkim olmadigi icin cevap yazamadim. O kadar sikintidayim ki utanmadan acik acik yazicam herkesdrn ozur dilerim benim Kilo sorunum var ama oyle asiri kilolu degilim aslinda benim sorunum bize uygun pozisyonu bulamamak cunku aparatla cok rahatim 10 cm ypabiliyorum ama gel gorki ben altta iken elimle yonlendiremiyorum ve esimde sabirsiz davrandigi icin stres oluyorum elimle aparattaki gibi afedersinoz tutup sokabilecegim bi pozisyon bulamadim usttede ypamiyorum nedense olmuyor off ne olucak benim bu halim offf

Aparati icinden cikarir cikarmaz deneseniz olmaz mi acaba

teşekkür ederim ilgilendiğin için.sadece psikologmu egzersiz yaptrdımı ?

yan yana yani yan uzanarak yuzyuze olduguunuz sekil en uygun sekildir sizin için..genelde de en rahat olanıdır

Burda bizi yanliz birakmasaniz ..cvap icin tesekkur ler canım bi de bu benim egzersizde ikici gunum oraya parmagi sokup cukardiktan sonra beyaz koyu renkli bir akinti geldi neden olabilir cok korktum iltihap mi akti diye

teşekkür ederim ilgilendiğin için.sadece psikologmu egzersiz yaptrdımı ?
Evet cnm gittiğim psikologtu ama cinsel terapi eğitimi almış evet egzersiz yaptırdı ama önce egzersizlere gelmeden ruhumu okşadı beni duruma hazırladı bu egzersizlerin öncesi sonrası var bunu da anca bi psikolog yapabilir benim psikologum da çok iyiydi allah razı olsun istanbuldaysan tavsiye ederim

İstanbulda değilim.Orda olsam çoktan çözerdim belki.Ama bulunduğum şehirde imkanlar kısıtlı.Gerçi 1 psikolog var burda da bu işi çözebiliecek durumda ama eşli terapi veriyor eşim gitmiyor

hangi semtte psikolog gittiğin. Kaç kere gittin eşlimi gittin. ve ne kadar ödedin :)

Canım selam. Ya ben denemelere yeni başladım. Ilk denemede kulak çöpuyle, ikinci denemede ise kulakcopunu kağıt havluyla sarıp mum kalınlığına getirip lateks eldivene geçirip denedim. Z.yagi kullandım tabi bi de. Şaşırtıcı derecede başarılı oldum sonuna kadar alabildim icime. Kendim bile hayret ettim. Sence simdi ne yapmalıyım. Sakın parmak deme onu hiçbir sekilde yapamıyorum. Aparat dediğin tam olarak nedir nerden ve nasıl alicam, kayganlastirici bile alamadım açıkcası.

aynı dediklerinizi bende yaptım gerçekten başarılı oldu sanki
ama eldiven değilde prazarvaiv geçirdim üstüne. zeytinyağı yerinede
bebeyağı denedim

Ondanmidir dersin sen de de olmus mu idi? Bi de aparati 2 veya 3 defa sok cikar yapiyorum sen icerde bekletiyor mu idin bekletmem mi lazim sanki sıkışıp orda Kalacak mis diye korkuyorum

Evet olmuştu ben sok çıkar yapıp gel hit yapıyordum hatta bi ara aparat içimde iş bile yaptım ayakta koyup.sıkışmaz korkma ıkınınca çok hızlı bi şekilde çıkıyor:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…