- 23 Şubat 2014
- 264
- 2
- 33
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #170.701
Canim bana tedavimde doktor vermisti interntte satiliyo bildgim kadaryla vaginismus.com sanirim..
Kizlar ben alsam atlatirsam yenersem ins dezenfekte edip birinize veririm ne yapacam sonra
Canim ozel mesaj hakkim olmadigi icin cevap yazamadim. O kadar sikintidayim ki utanmadan acik acik yazicam herkesdrn ozur dilerim benim Kilo sorunum var ama oyle asiri kilolu degilim aslinda benim sorunum bize uygun pozisyonu bulamamak cunku aparatla cok rahatim 10 cm ypabiliyorum ama gel gorki ben altta iken elimle yonlendiremiyorum ve esimde sabirsiz davrandigi icin stres oluyorum elimle aparattaki gibi afedersinoz tutup sokabilecegim bi pozisyon bulamadim usttede ypamiyorum nedense olmuyor off ne olucak benim bu halim offf
Aparati icinden cikarir cikarmaz deneseniz olmaz mi acaba
teşekkür ederim ilgilendiğin için.sadece psikologmu egzersiz yaptrdımı ?Umutsuzluğa kapılmak yok bak güzelim ben isytanbulda yaşıyorum 2 yıllık evliyim ve kurtuldum ilişki de oluyo zevk de alıyorum orgazım da oluyom internettn okuduklarıma bende aldandım zamanında sonra bi psikologla tanıştım dünyam değişti mutlaka cinsel terapi yapan bir uzmandan yardım al cnm umudunu kaybetme
Canim ozel mesaj hakkim olmadigi icin cevap yazamadim. O kadar sikintidayim ki utanmadan acik acik yazicam herkesdrn ozur dilerim benim Kilo sorunum var ama oyle asiri kilolu degilim aslinda benim sorunum bize uygun pozisyonu bulamamak cunku aparatla cok rahatim 10 cm ypabiliyorum ama gel gorki ben altta iken elimle yonlendiremiyorum ve esimde sabirsiz davrandigi icin stres oluyorum elimle aparattaki gibi afedersinoz tutup sokabilecegim bi pozisyon bulamadim usttede ypamiyorum nedense olmuyor off ne olucak benim bu halim offf
yan yana yani yan uzanarak yuzyuze olduguunuz sekil en uygun sekildir sizin için..genelde de en rahat olanıdır
kendin nasil kurtuldun biraz anlatabilir misin ? Kac gunde mesela ben dun serceparmagini bir bogum sokabildim bugun de ortaparmagin ikinci bogumuna kadar ilerleyebildim ama karnimda bir agri var normal mi? 5 veya 10 dk calisabildim okula gitmeden once ona ragmen agri oldu sence normal mi?
Burda bizi yanliz birakmasaniz ..cvap icin tesekkur ler canım bi de bu benim egzersizde ikici gunum oraya parmagi sokup cukardiktan sonra beyaz koyu renkli bir akinti geldi neden olabilir cok korktum iltihap mi akti diyecanm bak ben ilk serce parmak yaptm ewet alışk olmadgm için yaptgmda nasl belimde agrı oldu dogru duzgn çalışmadm ama ilk gun serce parmak bir bogm aldm ıkınci gun orta parmak harc degerlerni yaptm orta parmaktn korktm nasl girck diye bıraktm bi hafta snra prta parmak bir bogm yaptm ama o bi hafta korktm çalşmadm snra orta parmk zor geldi apart yaptm ve apart bana daha kolay geldi bi haftaya kalmadan bitti aparatlar daha kolay giriyodu ewet karnında kasklarnda agrılar olabiliyo canm baska merak ettgn varsa anlatırım
Burda bizi yanliz birakmasaniz ..cvap icin tesekkur ler canım bi de bu benim egzersizde ikici gunum oraya parmagi sokup cukardiktan sonra beyaz koyu renkli bir akinti geldi neden olabilir cok korktum iltihap mi akti diye
Ondanmidir dersin sen de de olmus mu idi? Bi de aparati 2 veya 3 defa sok cikar yapiyorum sen icerde bekletiyor mu idin bekletmem mi lazim sanki sıkışıp orda Kalacak mis diye korkuyorumNormal vajina temizliyor kendini
Evet cnm gittiğim psikologtu ama cinsel terapi eğitimi almış evet egzersiz yaptırdı ama önce egzersizlere gelmeden ruhumu okşadı beni duruma hazırladı bu egzersizlerin öncesi sonrası var bunu da anca bi psikolog yapabilir benim psikologum da çok iyiydi allah razı olsun istanbuldaysan tavsiye ederimteşekkür ederim ilgilendiğin için.sadece psikologmu egzersiz yaptrdımı ?
Evet cnm gittiğim psikologtu ama cinsel terapi eğitimi almış evet egzersiz yaptırdı ama önce egzersizlere gelmeden ruhumu okşadı beni duruma hazırladı bu egzersizlerin öncesi sonrası var bunu da anca bi psikolog yapabilir benim psikologum da çok iyiydi allah razı olsun istanbuldaysan tavsiye ederim
İstanbulda değilim.Orda olsam çoktan çözerdim belki.Ama bulunduğum şehirde imkanlar kısıtlı.Gerçi 1 psikolog var burda da bu işi çözebiliecek durumda ama eşli terapi veriyor eşim gitmiyor
Evet cnm gittiğim psikologtu ama cinsel terapi eğitimi almış evet egzersiz yaptırdı ama önce egzersizlere gelmeden ruhumu okşadı beni duruma hazırladı bu egzersizlerin öncesi sonrası var bunu da anca bi psikolog yapabilir benim psikologum da çok iyiydi allah razı olsun istanbuldaysan tavsiye ederim
Kizlar bende yendim sayilir ama ben parmk flan asla yapamadim aparatlar olmasaydi yenemezdimde ben ozele gittim evt cok param gtti ama bn dokunamiodum bile sz kndi gayretinizle parmk yapabilmissiniz iki parmaga gcemeyenlere soyluyorum naapin edin aparat alin mutlaka ben penis boyutundaki aparatla gayet rahat yapiyorum artik kesinlikle parmktan coook iyi bnm bi arkdsimda prmkla yapiodu aparata gecti prmk ne zormus aparati hissetmyrum bile dedi inanin basarirsiniz yapin mutlakaaa..
Canım selam. Ya ben denemelere yeni başladım. Ilk denemede kulak çöpuyle, ikinci denemede ise kulakcopunu kağıt havluyla sarıp mum kalınlığına getirip lateks eldivene geçirip denedim. Z.yagi kullandım tabi bi de. Şaşırtıcı derecede başarılı oldum sonuna kadar alabildim icime. Kendim bile hayret ettim. Sence simdi ne yapmalıyım. Sakın parmak deme onu hiçbir sekilde yapamıyorum. Aparat dediğin tam olarak nedir nerden ve nasıl alicam, kayganlastirici bile alamadım açıkcası.
Ondanmidir dersin sen de de olmus mu idi? Bi de aparati 2 veya 3 defa sok cikar yapiyorum sen icerde bekletiyor mu idin bekletmem mi lazim sanki sıkışıp orda Kalacak mis diye korkuyorum
hangi semtte psikolog gittiğin. Kaç kere gittin eşlimi gittin. ve ne kadar ödedin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?