- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #170.701
hangi semtte psikolog gittiğin. Kaç kere gittin eşlimi gittin. ve ne kadar ödedin :)
Ondanmidir dersin sen de de olmus mu idi? Bi de aparati 2 veya 3 defa sok cikar yapiyorum sen icerde bekletiyor mu idin bekletmem mi lazim sanki sıkışıp orda Kalacak mis diye korkuyorum
yan yana yani yan uzanarak yuzyuze olduguunuz sekil en uygun sekildir sizin için..genelde de en rahat olanıdır
Canım vajinismus grup teraisiyle asla çözülmez kocanla beraber ya da evli değilsen partnerinle beraber cinsel terapiste gitmen lazım ben istanbulda yaşıyorum vajinismustum 2 yılıık evliyim artık ilişkiye de giriyorum zevk de alıyorum orgazım da oluyorum psikologumdan allah razı olsun yüzlerce binlerce kez
kulak çöpü dahil hiçbirşey yapamıyrum.kendi kendine yenen arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum.
Arkadaşlar bildiğiniz üzere bende vajinismus için uğraşıyorum ama doktor gözetiminde.. Son gittiğim seans da öğrendiğim bi takım şeyleri yardımcı olmak amaçlı yine size aktarmak istiyorum. Bu benim 5.seansım sadece 1 seansım kaldı. Bu seansta doktorcuğum bana iki parmağı açıp kapatmayı ve sevişirken eşimin tek parmak (benim kontrolümde)içeri yerleştirmesini söyledi. Adet dönemimde yoğun zamanlarda tampon son günlerde banyoda 5-10 dk.iki parmak yerleştirmemi söyledi. Ve adet döneminde bu şekilde parmak egzersizlerini doğum korkusu olanlara veriyorlarmış.. Öğrendiğim ayrı bi bilgide vajinismus olanlarda normal zamanlarında bir takım fobileri oluyormuş genelde. Enjeksiyon fobisi vajinismusla çok ilgiliymiş. Vajinismunla karşılaşmadan önce enjeksiyon fobisi için tedavi görmek engelliyormus. Ve bazı araştırmalara göre vajinismusu yenen enjeksiyon fobisi olmak üzere diğer fobilerini yeniyormuş tedavi görmesine gerek kalmadan.. Son bi bilgide bu tedavi esnasında 1 parmakda kolay yapıp 2 parmakta biraz takılanlar ağrısız ve acısız birleşmeyi başarma oranları daha yüksekmiş... Dua edin hepimiz kalıcı olarak yenelim inşaAllah..
Tesekkurler icimo rahatlattiniz cok sağolunBendede olmustu arkadasim vajina kendini korumak icin yapıyor bunu normal yani
hadi ya:) peki ben kac dk tutmaliyim aparatı da oraya alissin 2 dk anca durabiliyorum tv falan yok canim sıkılıyor sanirim ne onerirrsinEvet olmuştu ben sok çıkar yapıp gel hit yapıyordum hatta bi ara aparat içimde iş bile yaptım ayakta koyup.sıkışmaz korkma ıkınınca çok hızlı bi şekilde çıkıyor:d
Ama teketek terapilerde özele giriyor ve pahalıben devlet hastanesine gidiyorum birde giden arkadaşalr psikolog dediki terapi 3 ay haftada 1 gün sürecek bu süre zarfı içinde eşlerimizle hiç bi şekilde sevişme sürtünme v.s bi durum yasakmış hatta erkek mastürbasyonda yasakmış yaa bana saçma geldi adam soğur hiç yakınlaşmayınca ee kendi yapmasıda yasak anlamadım ben bişey yaaa offf
Ama bu sekilde olunca da kapalı oluyo , açmak daha zor oluyo:-(
Canım selam. Ya ben denemelere yeni başladım. Ilk denemede kulak çöpuyle, ikinci denemede ise kulakcopunu kağıt havluyla sarıp mum kalınlığına getirip lateks eldivene geçirip denedim. Z.yagi kullandım tabi bi de. Şaşırtıcı derecede başarılı oldum sonuna kadar alabildim icime. Kendim bile hayret ettim. Sence simdi ne yapmalıyım. Sakın parmak deme onu hiçbir sekilde yapamıyorum. Aparat dediğin tam olarak nedir nerden ve nasıl alicam, kayganlastirici bile alamadım açıkcası.
Canim ben p..almis biri olarak bile parmak yapamiyorum sknti yapmaa ya aparatini 10cm ye kdar kalinlastirarak ilerle yda interntten aparat siparisi ver canim. Benim apratlarim 4tane en kucugu serce parmk gibi en byugu p.. Boyutunda ve artk cok rahat yapiyorum her aksam 1-2 saat mutlaka calsyrum ve ben 2bcuk yildr hic bi sekilde bise yapmadim yapamadim inan ve birsuru doktora gttim terapi gordum parmkta tikandim hep yapmak istemedim ve en son ankaradaki doktora gttim o beni bu noktaya getrdi dedgm gibi ya aparat al interntten yada mumu 10cm kadar ilerlet dene canimmmm...
Bu aparat sadece bir sitede var
Hadi yaaaaa :S acaba eczanelerde satilmazmi yaaa
maalesef eczanede rastlamadım,
netten diyorlar
oda güveenli olurmu ki
Bnce guvenlidr neden olmasnki hatta burda bi arkdasta yazmsti netten getrttiginiiiii
Bnce guvenlidr neden olmasnki hatta burda bi arkdasta yazmsti netten getrttiginiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?