- 29 Kasım 2013
- 3.101
- 1.446
- 248
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #171.361
hehhe ben bi egzersiz yaparken kahverengi gelmişti o kadar ama eşim parmagını soktu gene yok bişiy rahatladım bıraz :) bakalım penisi aldıgımda nolcak..cuma gene seansım var ama ben haftaya denerim sanırım
ne kadar zamandır evlisin ? bende kendimi çok hazır hissettiğimde denedim orta parmağı yaptım gerisini yapmadan denedik oldu
banada yardım edermisiniz parmak egzersizlerine başlamak istiyorum
ne kadar zamandır evlisin ? bende kendimi çok hazır hissettiğimde denedim orta parmağı yaptım gerisini yapmadan denedik oldu
selamm... öncelikle yendiğiniz için bu hstalığı sizi tebrik ederim.. inşallah bi daha böle bi sorunla karşılaşmazsınız..bende aynı sorunla uğraşıorum şuan.. bana da yardımcı olur musunuz lütfen... ben 1 yıllık evliyim. kulak çöpüyle denemelere başladım. 2 tane kulak çöpünü soktum oldu.. orda kaldım.. bana da egzersizlerde yardımcı olur musnuz lütfen????
Nefes egzersizinde ne yapiyosunuz kizlaeenefes egzersizide yap cok yardımcı olyo
nefes egzersizide yap cok yardımcı olyo
selamm... öncelikle yendiğiniz için bu hstalığı sizi tebrik ederim.. inşallah bi daha böle bi sorunla karşılaşmazsınız..bende aynı sorunla uğraşıorum şuan.. bana da yardımcı olur musunuz lütfen... ben 1 yıllık evliyim. kulak çöpüyle denemelere başladım. 2 tane kulak çöpünü soktum oldu.. orda kaldım.. bana da egzersizlerde yardımcı olur musnuz lütfen????
tabiki anlatırım. ben de kendisi yenen bir arkadaşla konuştum hep onun izlediği yolu izledim , kendimi yenebileceğim konusunda iyice cesaretlendirdikten sonra başladım 1 hafta kegel egzersizi yaptım 1 hafta da nefes egzersizi yaptım sonra serçe parmağımın ilk boğumundan başlayarak parmak egzersizine geçtim işten bundan sonrası herkesde değişiyor mesela ben serçe parmağımın bir boğumunu yaptıktan sonra ertesi gün tamamını ve işaret parmağımın bir boğumunu alabildim tabi bu arada regl falan girdi daha sonra orta parmağa geçtim onuda çok rahat yaptım ama iki parmağı bir türlü alamadım çok denememe rağmen bu arada cem keçe nin bir kitabı vajinismusun üstesinden gelmek diye bir yandan da o kitabı okudum , bikaç gün ara verdim iki parmağı yapamayınca sonra bi deneme yapalım dedik ve denemede penisi yarısına kadar alabildim bu arada bekaret bozuldu sevinçten ne yapacağımı bilemedim çok mutlu oldum bigün ara ile ikinci denemede hepsini alabildim ve artık yenmiştim bi de ben parmak egzersizlerinde emla krem sürdüm
Nefes egzersizinde ne yapiyosunuz kizlaee
nefes egzersizi derken cnm???
Emla bende ise yaramadi 1 nohut buyuklugu kadar suruyorum ve 10 dk falan bekliyorum alarji yapti tahris oldu
hiç kegel yaptınız mı ? kegelin nasıl olacağını bende bu siteden öğrenmiştim ilk sayfada var. nefes egzersizi de çok işe yarıyor , en basit şekliyle anlatacak olursam nefes alıyorsun ve aldığın süreden daha uzun bir sürede veriyorsun ve nefesi diyaframa alıyorsun . kulak çöpü hiç denemedim ben parmak ile başladım serçe parmağın bir boğumu ile.
derin nefes al veririken ıkın ve vajinana bak daha fazla acılıyo bunu ard arda yap ve egzersiz yaparken bunuda yapmayı kendine alıştır..eşinin penisi girerkende ıkındıgında daha kolay geçiyomuş ben daha eş denemesi yapmadım
hımmm anladım cnm çok sağol.. bugünden itibaren denemelere başlıcam iyice. parmak egzersizlerinede başlıcam. inş başarılı olurum. ama ben yavaş yavaş hareket ediyorum. iyice kendimi alıştırdıktan somra eş dnemesine geçcem..
3 yasinda kizim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok güzel yazmışsın canım allah razı olsun..aslında bizimde istediğimiz tam da bu zaten açık ve ayrıntılı anlatım..çok faydası oluyor gerçekten..evet bende üste yapamadım.altta deneyeceğim.yalnız benimkinin boyu değil eni 12 cm cnm.zaten peniste bildiğim kadarıyla 15 fln oluyor.inşallah bende yenmiş birisi olarak buraya yazarım en kısa zamanda...
merhaba arkadaşım öncelikle açıklamalarınla bizlere yardımcı olduğun için tşk.benim sorunumda parmak egzersizlerim basarili ama iş eşli denemeye gelince hüsran bi türlü uygun pozisyonu yakalıyamıyoruz lütfen bana bu konuda yardımcı olur musun artık iyice moralim bozulmaya başardı sanki başarma inancımı yitirmeye başlıyorum:'(
Cok guzel anlatmissiniz ben de c.tesi gunu basariya ulastim cok sukur o gunden sonra pazar haric hergun yapiyoruz ki alissin diye ama ben biswy soracagim ilk giriste altta olunca zorlaniyorum ve ilk ustte esime sirtim donuk sonra esime yuzum donuk oturuyorum en son alta gecebiliyorum zamanla direk alt pozisyona alisir miyim
Ikinci olarak da ilk ctesi esimin bosalmasina izin vermiştim ama simdi git gel yapmasina dayanamiyorum orda acayip bi his oluyor gidiklanma gibj sanki ustune o an cisimi yapacakmisim gibi kac defa kalkip tualete gidiyorum ama yok ne yapmaliyim bu konuyu asmak icin? Bu gece de yaptik aci yok ama esimin bosalmasini bekleyemedim git gel yaparak cunku basinc hissi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?