Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben aynı zamanda psikiyatristede gidiyorum canım..sanırım ben yonu tutturamıyorum vajına içindeki o duvar gibi yere degıyo..bir sürü pozisyonda denedım hepsinde de altıma yastık koydum
canım geç oldu ama kusura bama msj yolladım sana.

Kızlar çok moralim bozuk bayadır giremiyodum vajinismus seti almıştım dilatörlerle çalışırken sorun yok ama eş denemeleri hep başarısız oldu eczaneden VEMCAİNE SPREY aldım dişçiler flnda kullanıyormuş uyuşturmak için kullanan varmı aranızda sizde faydası olurmu yaaa

helal sanaaaa =)

cnm ılk once olucagına ınan sakın farklı dusuncelere kapılma benım ılk yaptıgım gun (es denemeai)esıme dedımkı bugun hıc bıryere cıkmıyoruz denıcez dedım kontolu bana bırakıcaksın dedım ben nedersem onu yapacaksın dedım kabul ettı burda arkadslar bır pozısyon onerdı daha kolay oluyor dedıler ben onu yaptım ve oldu

üstede yapamıyorum yahu dizlerim agrıyo..bide bileğimi burkmusta cok fazla duramıyorum
kuzum üstte çömelerek mi oturuyorsun yoksa? namazdaki gibi oturman gerekiyor, dizler daha doğrusu kaval kemiğin yere değecek mümkün olduğunca.

dün akşam eşimle braz deneme yaptık bu akşamda denicektik aslnda .s deneme yapmıym mı ozmn

aparatta ne asamada oldugunu bılmıyorum cnm sana tavsıyem aparatla 10 12 cm ı rahat bır hafta dene bu arada es denemesı hıc yapma ıyıye alıstıktan sonra bana yaz ben sana bır pozısyon onereyım onu dene ve kontulorun sende olacagını esıne soyle

üstte olma pozisyonumu arkadaşım

bak arkadaşım canının yanma nedeni kendini ister istemez kasman, ayrıca bak zevk aldığında kendini serbest bırakırsın ve p o kadar rahat girer ki sen hayret edersin, kayganlaşır vajinan falan, ama şimdi sen aparatla deneme yapıyorsun haliyle zevk almadığın gibi kendini kasıyorsun, inan o kadarı bile büyük başarı pns de hiç zorlanmazsın yönü bulup , ıkınma ve nefes alış verişlerine devam eder birde vajinanı yeterince kayganlaştırırsan kesinlikle Allahın izniyle olur, yeter ki olana kadar uğraş bir kere olmadı deyip bırakma.

kkaderım benı hatırlarsın umarım nasılsın vajıyı yenlerdenmısın uzun zamanoldu sıteye gırmeyelı yardımcı olan arkadaslardansın bana

kaderrrimm ben egzersize başlamadım salı çarşamba regl olmam gerekiyordu regl olacağım diye başlamadım şimdi de regl olmuyorum yaaa

arkadaşım bak eş denemesinde başarısız olmamızın nedenleri şunlar genel olarak söylüyorum, egzersiz yapamayan ve egzersizden korkan biriydim ve ona rağmen aştım bunuda ekleyim,
1- bakın korktuğumuz için zevk alamıyoruz iş vajinaya gelince, olan kayganlığımızda gerginlikten adeta uçup gidiyor, yada yeterli gelmiyor,
2-korkuyoruz haliyle vajina girişini kasıyoruz,
3-kastığımız için vajina girişi kapanıyor haliyle giriş engellendiği için canımız yanıyor eşimizi itiyoruz.
4-vajinaya dimdik itmeye çalışıyoruz pns i yönde sorun yaşıyoruz.hemen pes ediyoruz.
çözüm şu
vajina içi yeterince kayganlaştırılacak bence zeytinyağ ile tercih sizin
üstte kontrol sizde olursa bacaklarınızı kapatmaz eşinizi itemezsiniz, bu arada çömelerek değil namazdaki gibi bacaklar yerde olacak şekilde oturursak
ıkınırsak kendimizi aynı anda kasamayacağımız için vajina pns girişine izin verir
ve derin derin nefes alıp verirken gevşememiz gerekiyor ki panik olduğumuzda asla bırakıp vazgeçmeyeğiz.
dimdik değil eşimizin göğsü ve omzu arasından tutarsanız işte o eğimle oturmanız gerekiyor dimdik değil.
birde giriş anında eşiniz sizi gevşetmek için dokunup uyarmaya çalışırsa işiniz sandığınızdan çok kolaylaşır, öncesinde duş alır ve eşiniz masaj yaparsa bununda faydası olur.

kkaderım benı hatırlarsın umarım nasılsın vajıyı yenlerdenmısın uzun zamanoldu sıteye gırmeyelı yardımcı olan arkadaslardansın bana
hatırlıyorum canım iyiyim hamdolsun sen nasılsın? benim 1.5 yıl oldu, ben yendikten sonra buldum siteyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…