- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #171.561
canım poziyton resimleri mutlaka sende bak benceneye baktınız ya banada diyin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım poziyton resimleri mutlaka sende bak benceneye baktınız ya banada diyin![]()
o acıma kasın kasılmasından kaynaklı iyice alıştığında acı olmuyor peniste acı çok az oluyor düşündüğün kadar çok değil hiç korkma ve bunu düşünme
canım poziyton resimleri mutlaka sende bak bence
Nerde nerde nerde![]()
canım geç oldu ama kusura bama msj yolladım sana.ben aynı zamanda psikiyatristede gidiyorum canım..sanırım ben yonu tutturamıyorum vajına içindeki o duvar gibi yere degıyo..bir sürü pozisyonda denedım hepsinde de altıma yastık koydum
sadece resim değil annem video da var sayfamda animasyon olarakkkaderim arkadaşımın sayfasında var orada bulamazsan googleye yaz cinsel pozisyon resimleri diye gelecektir detaylı
helal sanaaaa =)aynen öle ben orta parmagımıda aldım bir bogum neymiş ikisini bırden alıyorum eşimin parmagınıda aldımpenisinde bı kısmını alıyorum..bugun gıtcem doktora bakalım o ne dıcek heheh..inş kız allah sölettı olsun bebegımde
![]()
bunu sordum bir iki kişiye daha üstü kapalı cevap vermişlerdi teşekkür ederim.ben bundan korkuyorum o yüzden böyle bir soru sordum.yani şimdi aparat yapıyorum 12cmlik oluyor ondan sonra olacağına ınanyorum fakat sonra burada okuyorum 10yıldır yapamyroz diye kendi kendime diyorum demekki egzersiz yapsak ta hatta ilerleskte o iş olmayabilyr:-(öyle düşününce de korku basiyor.yani deneyince olacak inşallah
kuzum üstte çömelerek mi oturuyorsun yoksa? namazdaki gibi oturman gerekiyor, dizler daha doğrusu kaval kemiğin yere değecek mümkün olduğunca.üstede yapamıyorum yahu dizlerim agrıyo..bide bileğimi burkmusta cok fazla duramıyorum![]()
aaaaa kuru iftira dışlar mıyız hiçsizz beni atın dışlayın![]()
yok konusmadık dur gelyim
dün akşam eşimle braz deneme yaptık bu akşamda denicektik aslnda .s deneme yapmıym mı ozmn
onlar çok süper olmuş zaten:)sadece resim değil annem video da var sayfamda animasyon olarak![]()
üstte olma pozisyonumu arkadaşımcnm ılk once olucagına ınan sakın farklı dusuncelere kapılma benım ılk yaptıgım gun (es denemeai)esıme dedımkı bugun hıc bıryere cıkmıyoruz denıcez dedım kontolu bana bırakıcaksın dedım ben nedersem onu yapacaksın dedım kabul ettı burda arkadslar bır pozısyon onerdı daha kolay oluyor dedıler ben onu yaptım ve oldu
bak arkadaşım canının yanma nedeni kendini ister istemez kasman, ayrıca bak zevk aldığında kendini serbest bırakırsın ve p o kadar rahat girer ki sen hayret edersin, kayganlaşır vajinan falan, ama şimdi sen aparatla deneme yapıyorsun haliyle zevk almadığın gibi kendini kasıyorsun, inan o kadarı bile büyük başarı pns de hiç zorlanmazsın yönü bulup , ıkınma ve nefes alış verişlerine devam eder birde vajinanı yeterince kayganlaştırırsan kesinlikle Allahın izniyle olur, yeter ki olana kadar uğraş bir kere olmadı deyip bırakma.Ôncelikle yenen arkadaşlara çok tesekkur ederim dönüp bize yardimci olduklari icinn. Bi sorumm olacak ben 8 cm almistim en sonn mumu kalinlastirip bi sure ara verdim ama dun aksam tekrardan denedimm biraz girdi ama sikisti kaldi giriste iki uc santim kadar sikisiyo sonra kayyo gidiyo o sıkışan yer canimi acitiyo baski yapiyo orda takiliyomm aynaylada baktim orasi altli ustlu et parçası var ama yanlari bos parmagimlada yanlara dogru parmagimi ittigimde bosluk var
Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
üstte olma pozisyonumu arkadaşım
arkadaşım afedersin ben aştım üstünden 1.5 sene geçti ama p de sorun yaşamıyorum hamdolsun ama dr aparat girdirmeye çalıştığında en fazla senin bahsettiğin kalınlıkta bir aparatta bile kendimi kasıyorum, inan pns binkat daha kolay, çünkü giriş sırasında kayganlık olunca kayıp gidiyor, o yapıda yaratılmış, eş denemesinde zeytinyağ kullanmanızı tavsiye ederim, ben egzersiz yapamadığım için zeytinyağ sürüp o şekilde aşmıştım çünkü.
bak arkadaşım canının yanma nedeni kendini ister istemez kasman, ayrıca bak zevk aldığında kendini serbest bırakırsın ve p o kadar rahat girer ki sen hayret edersin, kayganlaşır vajinan falan, ama şimdi sen aparatla deneme yapıyorsun haliyle zevk almadığın gibi kendini kasıyorsun, inan o kadarı bile büyük başarı pns de hiç zorlanmazsın yönü bulup , ıkınma ve nefes alış verişlerine devam eder birde vajinanı yeterince kayganlaştırırsan kesinlikle Allahın izniyle olur, yeter ki olana kadar uğraş bir kere olmadı deyip bırakma.
arkadaşım bak eş denemesinde başarısız olmamızın nedenleri şunlar genel olarak söylüyorum, egzersiz yapamayan ve egzersizden korkan biriydim ve ona rağmen aştım bunuda ekleyim,Kızlar çok moralim bozuk bayadır giremiyodum vajinismus seti almıştım dilatörlerle çalışırken sorun yok ama eş denemeleri hep başarısız oldu eczaneden VEMCAİNE SPREY aldım dişçiler flnda kullanıyormuş uyuşturmak için kullanan varmı aranızda sizde faydası olurmu yaaa![]()
![]()
hatırlıyorum canım iyiyim hamdolsun sen nasılsın? benim 1.5 yıl oldu, ben yendikten sonra buldum siteyi.kkaderım benı hatırlarsın umarım nasılsın vajıyı yenlerdenmısın uzun zamanoldu sıteye gırmeyelı yardımcı olan arkadaslardansın bana