Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ooo super super super:) benim de yeneli tam 1 haftasi oldu artik burdan paylaşalım birbirimize yasadiklarimizi benim araya regl girdi dun o yuzden korkuyorum orasi tekrar buzusur mu diye

Paylasalim tabi aman aman büzüşmesin bi daha ugrasmayalim..sen herg un denedinmi yaptıktan sonra

Ayrintilari anlatsana 1 kez mi denediniz tamamini alabildin mi esin icine bosalabildu mi falan:)

Yok canim binkez denemedik yaklaşık 1 saat sokup cikardik git gel yaptik ama içime bosalmadi biraz alisip ole bebek yapcaz..ama benim girişte bi yer sizliyo sende oldumu

Yok canim binkez denemedik yaklaşık 1 saat sokup cikardik git gel yaptik ama içime bosalmadi biraz alisip ole bebek yapcaz..ama benim girişte bi yer sizliyo sende oldumu
Biz c.tesi basardiktan sonra ptesi sali tekrar denedik sonraki 3 gun ben calistigim.icin yorgundum c.tesi de denerken regl oldugumu anladim.ilk giriste benim de oluyor kasmamizdan kaynaklaniyor sanirim
Bence hergun dene ki alissin hangi pozosyinda yaptin ben hala beninaltta oldugum pozisyonda biraz zorlaniyorum eski gunlerim geliyor sanirim aklima

evet bugün itibarı ile yendim sanırım bir saat oldu :)

çoooook sevindim ya senin adına... Umarım bi daha böle bişeyle karşılaşmazsın cnm ya... Bana da yardımcı olabiliri misin peki??? Ben egzersizlere başladımm.. 2 gün oldu işte tabe araya hastalık falan girdi. 2 kere falan egzersiz yaptım.. Dün akşam 9 tane kulak pamuğunu streçledim biraz da emla sürdüm ve sonuna kadar da alabildim ( Ama şimdiden sonra nasıl devam etcem bilmiorummm ben yönünü de buldum... Korkularımda azaldı... Sence ne kadar sürede bu şeyden kurtulurum ben

bende üstteyken yaptım..bakalım ilerleyen gunlerde nolacak

1 haftada bıter gider canım hiç merak etme..bırazda parmakla egzersız yapmaya bak ve gıttıgı yere kadar götür parmak daha yardımcı oluyo

Merhaba gittiğim psikiyatrist 1 ay boyunca bize cinsel ilişki girişimini engelledi hatta birbirinize dokunmayın dedi bizde baktık eşimle daha da uzaklaştık bunun üzerine işin ehli birisi bulma arayışına girdik CETAD diye bir yer var psikiyatristlere Cinsel eğitim terapistliği eğitimi veriyorlar bu eğitimi alanlar vajinusmus alanında uzman oluyor bende o siteden terapistlere girerek sakarya ilinde bulunan Psikiyatristten randevu aldım çok iyi bir doktor 4 seans gittim ve puan parmak eğzersizleri yapıyorum eskiden elimi bile süremezdim bana kaygı giderici hap verdi birkaç kez onunla denedik ve 6 cm bi ilerleme oldu şuan evliliğimin 8. ayı doldu ve halen vajinusmusum Allah yardımcımız olsun kızlar inşallah herkes yener

Gece deneyecem kulak copunu bakalim ne olacak ins olur artik istiyorum boyle olmayacak cunku

Gece deneyecem kulak copunu bakalim ne olacak ins olur artik istiyorum boyle olmayacak cunku

hade cnm hayırlısı... bende bugün bakkal mumundan aparat yapcam kendime... onu almaya çalışcammm.. am kendine lütfen güven ve korkma.. bak biizm neyimiz eksik yapanlardan... ama yönüne dikkat et ve dediklerimi de uygula. sırt üstü oturur pozisyonda dizlerine kendine doğru çek , kulak pamuğunu streçleyip dik vaziyette değil popo yönüne doğru kattırrr.. bak sakın dümdüz sokmaya çalışma.. vajina popo yönünde... yarına güzel haberlerini bekliyorum.. bak olmazsa da skaın üzülme.. bende 2 gün önce böleydim. bakkal mumunu alabilsem zaten yaparım diodumm. ve şimdi bende bakkal mumundayımm (

1 haftada bıter gider canım hiç merak etme..bırazda parmakla egzersız yapmaya bak ve gıttıgı yere kadar götür parmak daha yardımcı oluyo

ben bugün bakkal mumunda deneme yapayım mı??? artık yönü de biliyorum.. ve bişilerin girebileceğine de inanıyorumm.. böle düşünüoken yapsam mı ki yani aparatı genişletsem nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…