Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bikerelik kullansam 2. denememizde jel kullanmasam ve içime boşalsa hamile kalabilirmiyim... bebek çok istiyorum artıkkk..

bikerelik kullansam 2. denememizde jel kullanmasam ve içime boşalsa hamile kalabilirmiyim... bebek çok istiyorum artıkkk..

Mrb cnm benim de oldu ilkinde biraz kanadı ikinci denediğimizde de kanadı bu normal mi ,ben kanadığını sonradan frkettim az kanadı zaten , bir haftadır regl olduğum için deneyemedik ,şimdi denesek tekrar kanar mı ki

Dureks su bazli kauganlastirici ama zarari olur mu ben yendim1 hafta once fakat hala kullaniyorum psikolojik olarak .hamile de kalmak istiyorum ins bi zarari yoktur.sonucta jell bu

Cnm ben de uç dört kere tam aldım sonra regl oldum ara verdik , tekrar deneyeceğiz tekrar kanama falan olur mu, vajina artı genişlemiş midir ki
ayni soru bende de var .ben de 8 martta yenmistim 4 gun falan denedik ctesi regl oldum.haftaya bitecek benim kanamam olmadi ama gireerken zorlanir mi vajinam genislemis midir diye merak ediyorum sen reglden sonra deneyimce buraya yazar misin?
bi de benim en kolay ilk girisimdi egzersizden sonra direk giris yaptik cunku diger denemelerimizde egzersiz olmadigindan mi bilmem girmesi vakit aldi ve eşim in icime bosalmasini bekleyemiyorum gel gitler bende cisim varmis hissi yapiyor sende nasil biraz paylassak ya birbirimizle?
bi de hala jel kullaniyo musun hamilelik icin spermleri yavaslatiyo demisler ama ven bi muddet daha su bazlı jelden vazgecemem gibi geliyo

Aynisida ben git gel yapamiyorum kalip gibi bişiy var sanki orda nedendir acep

:) o aski bizde yasariz insallah kipir kipir oluruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…