Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ya egzersiz bitti çok şükür fakat deneme içn fırsat olmadı bir türlü bakalım bugün olur inşallah. Bende yarın güzel haberler veririm.

Bende insaallah yarin buraya oldu basardim yazmak istiyorum
Bugun bes kulak copunu peceteye sarip eldivene gecirip iyice yagladim (zeytinyagi) altima iki yastik koyup tamamini alabildim ve bu ilk kez oldu . Daha once cok kucuk bir kismini alip tkkaniyordum . Simdide tikandim ama cikarmadim ikindim ikindimve kaydi gitti. Sanki biseyden gecti gibi oldu sonrasi rahat kayip gitti hicbiaey anlamadan
Tekrar çıkarıp tekrar yaptim.
Aksam es denemesi yapicam. Daha fazla kalinlastirmayi denemeyi düşünmüyorum. Cunku o hissi yasamak ordan biseyin gecebildigi bilincini kazanmak yeterli benim icin diye düşünüyorum.
Insaallah es denemesinde de basarili olurum husrana ugramam ve yarin buraya BASARDIM diye yazarim :)
 

inşallah canım sendende allah razı olsun bçyle cevaplamanın çok faydası oluyor canım.inşallah en kısa zamanda bende yazarım buraya mutlu haberlerimi.şimdi eşimle 2 aydır ayrıyız iş için izin alabilirse gelecek seçimden sonra o zaman olmasını çok istiyorum fazla zaman geçmesin artık istiyorum..
 
mrb kızlar bende bugun biyerden başlamaya karar verdim ve aynayı aldım vajinamı inceledim ama kendi vücudumu bile tanımadığımı anladım:/ bişe soracaktım deneyimli arkadaşlara poponun üzerinde ki minicik delikmi vajina onun üstündeki daha çok esniyo ıkınırken hangisi bilemedim yaa ALLAHIM ne cahilim ama öyleyim neyapayım :)
 

cvp yazdığın için sağol cnm bugün reglimin 6. günü çok az gelio o yüzden bir gün daha beklicez tamamen bitince denicez inş hemen olur ya :)
 

benm de en kolay ilk girişti canım , sonraki denemelerde zorlandım en son denediğimizde de tekrar kanayınca bıraktık , ben de tekrar kanamasından korkuyorum kanasa bile denemeye devam etsem bişey olur mu ki onu merak ediyorum ,ben jel kullanıyorum iyice alışana kadar da kullanıcam,
 
inşallah kuzum nasıl iyi geliyor güzel haberler anlatamam, varsa sıkıntımı o anlıkta olsa unutuyorum inan. inşallah görüştüğünüzde kurtulursun bu sıkıntıdan.
 
özel msj attım kuzum merak etme hepimiz aynıyız sadece sen değilsin.
 
cvp yazdığın için sağol cnm bugün reglimin 6. günü çok az gelio o yüzden bir gün daha beklicez tamamen bitince denicez inş hemen olur ya :)
rica ederim arkadaşım ne demek.az kalmış denersin ama hiçbir zman olumsuz durumlar bizi yıldırmayacak çünkü ilk deneme bizi uğraştırıyor ama mutlaka ilerleme olacak yada çok inatla uğraşırsan belkide hemen olacak, inşallah ilk denemede olur.
 
cnm benim ya ben çok mutluyummmm... dün akşam bakkal mumu aldıp denedim.. kat kat peçete sardımm.. bayada penis boyutuna geldi. streçledimm. ve alabildim içime.. parmaklarımı da sonuna kadar soktummm..

Canımmmm
Çok güzel bi haber.
Böyle giderse yakında başardım haberini alırız senin de inşallah.
Çok iyi gidiyorsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…