- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #171.961
Kızlar galiba oldu çok şükür. Ama tabii bazı takıldığım yerler var onu da tecrübeli arkadaşlar yardimci olabilir mi. ?
aynen öle yap canım güzel haberlerini bekliyoruz
Kızlar galiba oldu çok şükür. Ama tabii bazı takıldığım yerler var onu da tecrübeli arkadaşlar yardimci olabilir mi. ?
Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum dün bir kaç arkdşmzla Özlden görüştüm inşallah başlayacağım bende şmdi 😞5 ay oldu çok sorun yaşıyoruz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah tatlımmm
Gozunn aydiinn caninmmm anlat canim anlatta artikk bziimkilerde bitsinn hergun bit iki bitiriyo herkess ben daha yerinde saayyommm herhangi bi krem.ilac kullandinmi usttemiydinn nasil yaptin
Hangi aşamadaydınız peki nsl yendiniz?
Önce orta parmak sonra iki parmak sonrada Penis yaptım ben.
hayırlı olsun canım cok sevindim..neyde takıldın kı?
cnm benim eşim dün iş dolayısıyla bi yere gitti.. bugünde gece gelecek.. bugün de mum denicem.. yarın artık eş denemesine geçcem.. eş denemesinden önce egzersizleri yapcmm..haber ver denediğinde :)
Kızlar size bişiy sorcam ben pazar günü yendim bu illetide şimdi ilişkiye geldiğimde cok gel git yapamıyorum bide eşimin penisinin üstünde hep beyaz beyaz bişiyler olyo vajinamdan gelyo ama katı bişiy bu sizce neden?
Arkadaşım Merhaba ben bugun sabah yendim yani öyle dusunuyorum. Bir kere Penisin tamamını alabildim ama ikinci ve üçüncü kez olmadı . Ndeni de idrar kesesi denilen yerde çok yanma olması. Sanki idrar yolu iltihapi gibi yanma oldu. Birde çok yorulmuştum bunlar normal şeyler mi. O yanma beni çok rahatsiz etti.ben şimdi yenmiş mi oluyookdr iyi..erum
xylocaine pump sprey kullandınmı? ilişki sırasında acı hissettiriyormu?
evet cnmmmm tebrik ederim yenmiş oluyorsun ama ilk seferlerde böle hissetmen çok normal arayı sakın açma her gittikçe azalack yanmalar.... hatta ne kdr kaygan olursa okdr iyi içinde oldğnu bile hissetmeyeceksin o derece
halaylar sana gelsn ozmannnn yeni gelinimz varrrr:
Yok 😊korkuyorum şmdi bn bu akşam cesaret toplarsam biyerden başlıcammm nefes alamıo gibi oluyorum ama artk bi umudum var burda yazılanları görün
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?