- 14 Şubat 2014
- 1.600
- 116
- 93
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #172.301
cnmmmm sana bişi sorcam.. ben bugün de yapcam ya.. eşimin penisine yağ süreyim mi??? hani girişi kolaylaştırma açısından.. ben dün akşam 2. denemede yağ sürmedim. ve pek yapamadım. ilk denemede yağ sürdük ve daha başarılı oluştukkk
Bak parmak egzersizi yapamayanlar kulak copunu strecleyip yaptilar sonra muma gectiler. Oyle baslayabilirsin. Baslamak bitirmenin yarisidir unutma canim
çok teşekkür ederim cnm benim... Rabbim kimseye böle bi dert vermesin.. bu sıkıntıyı çekenlere de tez zamanda yardımcı olsun inşallah.. eee sen naptın hepsini alabilio musun artıkk
Canim benim 1 hafta oldu ilk başlarken hep duruyorum yağ bence kullan bi kaç defa daha
Esimin işlerinden dolayi ikinci denemeyi yapamadik henüz maalesef canim
hımmm anladım cnm benimm.. Bizde şuan evde değiliz birazdan eve gitcez ve 2. Denemeyi yapcazzz
Bak parmak egzersizi yapamayanlar kulak copunu strecleyip yaptilar sonra muma gectiler. Oyle baslayabilirsin. Baslamak bitirmenin yarisidir unutma canim
Sagol tatlim bilmiyorum yapabilcekmiyim insallah beceririm yaa
O zaman iyi canim :)
Tabi alisana kadar kullanabilirsin sonra gerek kalmicak zaten
hadı bakalım hayırlısı :) heyecan yapma sabah konusuruz artık canım
Sagol tatlim bilmiyorum yapabilcekmiyim insallah beceririm yaa
Esimin işlerinden dolayi ikinci denemeyi yapamadik henüz maalesef canim
cnmmm merhaba.. sende yenisin yazılarını okudum... ne yaptın tatlım başladın mı egzersizlere??? bak ben 2 gün oldu yeneli.. gerçekten bumuymuş dedim... ama egzersiz yap ltfnnn. bırakma.. soruların olursa yardımcı olurummm
Canim bak biz hepimiz yaptik senin de bizlerden bir eksigin yok tabiki yaparsin
canım burcuuu yada yazdım, dakika bir gol bir moralim bozuldu benm
cnmmm ben dün 2.deneme yaptımmm bu sefer daha başarılı oldummmm
Canim hiiic moralini bozma onu bende görmüştüm ve sormuştum burdaki arkadaslara küçük dile benzeyen bisey var orda nasil olacak diye.
Benim vajinamda bir anormallik var sanmistim halbuki dogal yapisiymis o hic problem olmuyor sen merak etme. Ilk basta onu kafama takarken simdi aklima bile gelmiyo. Sen ikin goreceksin deligi
Tatlim sadece bakarak moralini neden bozuyorsun once bir dene ya da yapisal bir problem var diye dusunuyorsan once bi dr a gorun. Ama daha bastan pes etme moralini bozma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?