Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

peki cnm benimmm ilk seferde hepsini alamamam normal mi yani
biraz uğraşsan tamamını alırdın canım, o esnada tarık akanı görmüş ayşen guruda gibi derin nefes al ve ayyyy der ya hani öyle iç çek.bayılmış gibi , çok korktuğun birşey olmamış gibi, çok yorgun gelmişsin koltuğa kendini huzurla atmışsın gevşemişsin bunlar gibi gevşe cnım.

Bende yakın zamanda yenenlerdenim fakat girişte aşırı yanma ve acı var. Tahriş olmuş olabilir mi ?
canım gün içinde de yanma hissi varsa tahriş olmuştur ama o an hissettiysen kuruluktan olur ya zeytinyağ sür dediğim gibi sonra dene kuruyken zorlama.

canım üstte yapamayanlar altta da yenebiliyor eşine kendinden belki daha fazla güveniyorsun o an, bende altta bacaklarımı kapatma sorunu vardı mesela, ama şuan biliyorum alttayken ön sevişmedei gibi uyarırsa alt üstten daha rahat, ama ilk evrede işte herkesin korkuları farklı olduğundan, mesela eşim benim canımı yakarsa bilemezse derdim hep. çok şükür yendin ya. bir arkadaşımızda ters yenişti bahsetmişimdir, zor bir pozisyon ama öyle cesaret bulmuş.

canımmmmm ben dün yoktum bugünde geç kaldım canım benim nasıl sevindim çok şükür kurtuldun, Allah başka sıkıntı vermesin arkadaşım, darısı tüm bu sıkıntıyla uğraşanlara olsun.tebrik ederim geç oldu ama.:119::119::123::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
not: ben bu msj ı en başta yollamıştım =((( öylece kalmış sayfaya gitmemiş çok şaşırdım canım afedersin.

yanmadın canım yanında biz varız, senin yaşadığının herşeyi bizde yaşadık işte bu yüzden burdayız başka kimse aynı çaresizliği yaşamasın diye.

Son düzenleme:
cnm şimdi rahatlıkla yapıosundur artık demi.??? forumda biri 2 yıl olmuş yeneli ama daha tam olarak yapamıomuşş
canım benim mesela kendimden örnek vereyim 1.5 yıl oldu belkide bahsettiğin benimdir bilmiyorum =) herşey ikinci denememden sonra hatta ben 3 ay bebek olayı yüzünden ara verdim hemen sonrası ya olmazsa tedirginliği vardı o zman bile rahat oldu, tek önerim herkese herzaman söylemeye çalışıyorum, arkadaşlar ara vermeyin düzenli deneme yapın, yoksa alışma süreci yani hani gaz geliyormuş tuvalet hissi gibi yada kendimizi kastığımız için kasıklarda baskı hissi falan onlar , yada yeni pozisyonlara alışma süresi gecikiyor.mesela düzenli olmadığından üstte başlıyordum hep öyle alışmıştım sonra alta geçiyordum, direk en başta altta korkuyordum, neden peki, düzen yok ayda 2 kez denemeyin , haftada 2 kez deneyin.

uzun süredir kürtajdan bu yana hiç giremedim vajinismusu yenemeden hamile kaldım kürtaj oldum kızlık zarım alındı artık rahat ilişkiye girerim diyodum ama 3 ay oldu kürtaj olalı hala ilişkiye giremedim ( kafayı yiycem artık en son dün gece denedik olmuyor çok acı hissediyorum (((43:

canım merhaba geçmiş olsun, o zamanda konuşmuşuk sanırım, ilişkinin olmamasının zarla değil korkularımızla alakası var, kastığımız için olmuyor, artık yenene kadar hergün gel lütfen burayı bırakma. özelden msj atıyorum şimdi.

canım gün içinde de yanma hissi varsa tahriş olmuştur ama o an hissettiysen kuruluktan olur ya zeytinyağ sür dediğim gibi sonra dene kuruyken zorlama.

Gün içindede oluyo. İki gün üstüste yapamıyorum mesela çok kötü oluyo. Zeytinyağıda kullandım pek farkı anlayamadım. Ama alıştırmaya çalışayım biraz. Teşekkür edeim.

Bosver canim ya kimsenin kafasini sisirmek istemiyorum

bencede konustukca rahatlarsın hem kimsenın işi yokkı burda kafamızda bos yani şişir istediğin kadar :) saka bi yana kafamızı şişirmende ne demek sen yanımızda oldun hep eger şimdide biz sana yardım edelım hem kafanı dagıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…