- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #172.341
ön sevişmede hani boynunu kulağını dudişleri =) nerden etkileniyorsan onları peşpeşe ara vermeden öperek uyarmaya devam ederse, hani ön sevişme tamam vajina kısmına gelince orası görev diye düşünüyoruz ya korkudan, işte orda da aslında afedersin sevişmeye devam edersen o giriş aslında kasmadan öyle kolay oluyor ki.
:) bak bunu hiç yapmıyordum ben yani o noktaya gelince herşeyi bırakıp sadece girmesine adapte okuyordum belki de ondan kasılıyorumdur
biraz uğraşsan tamamını alırdın canım, o esnada tarık akanı görmüş ayşen guruda gibi derin nefes al ve ayyyy der ya hani öyle iç çek.bayılmış gibi , çok korktuğun birşey olmamış gibi, çok yorgun gelmişsin koltuğa kendini huzurla atmışsın gevşemişsin bunlar gibi gevşe cnım.peki cnm benimmm ilk seferde hepsini alamamam normal mi yani
jelin etkisi çabuk gidiyor canım, zeytinyağ kullan.Bol bol jell kullanıyorum aslında ama niye böyle oldu bilemedim.
aynen öyle canım.:) bak bunu hiç yapmıyordum ben yani o noktaya gelince herşeyi bırakıp sadece girmesine adapte okuyordum belki de ondan kasılıyorumdur
canım gün içinde de yanma hissi varsa tahriş olmuştur ama o an hissettiysen kuruluktan olur ya zeytinyağ sür dediğim gibi sonra dene kuruyken zorlama.Bende yakın zamanda yenenlerdenim fakat girişte aşırı yanma ve acı var. Tahriş olmuş olabilir mi ?
Bu sefer biraz agir oldu canim ya..
canım üstte yapamayanlar altta da yenebiliyor eşine kendinden belki daha fazla güveniyorsun o an, bende altta bacaklarımı kapatma sorunu vardı mesela, ama şuan biliyorum alttayken ön sevişmedei gibi uyarırsa alt üstten daha rahat, ama ilk evrede işte herkesin korkuları farklı olduğundan, mesela eşim benim canımı yakarsa bilemezse derdim hep. çok şükür yendin ya. bir arkadaşımızda ters yenişti bahsetmişimdir, zor bir pozisyon ama öyle cesaret bulmuş.bende çok şaşkın ve mutluyummmm.. üzerimde büyük bi yük kalktı ya anlatamam sana... ben üste geçtim sırtım aşime dönük vaziyette ama öle yapamadım alamadım.. hemen alta geçtim eşim üstümde o şekilde oldu.. ama yarısı girdi. içimdede hissettimm. eşim biraz gitgel yaptı çok hafif acı ve baskı oldu.. 2 kere falan yaptık..
canımmmmm ben dün yoktum bugünde geç kaldım canım benim nasıl sevindim çok şükür kurtuldun, Allah başka sıkıntı vermesin arkadaşım, darısı tüm bu sıkıntıyla uğraşanlara olsun.tebrik ederim geç oldu ama.arkadaşlar MUTLU SON...... derinmavi, kaderimmm, ferah86, pettyyy ve ismini sayamadığım birçok arkadaşıma çok teşekkür ederim.. bıkmadan usanmadan derdime ortak oldunuz, hep beni dinlediniz, yardımcı oldunuz.. Allahım sizden razı olsun. ne dileğiniz varsa eğe hayılısıyla kabul olsun inşallah...
yanmadın canım yanında biz varız, senin yaşadığının herşeyi bizde yaşadık işte bu yüzden burdayız başka kimse aynı çaresizliği yaşamasın diye.Ne yapcagimi bilemiyorum ya yani sanki cikmazda gibiyim. Bi yön bulmak bu kadar zor olmamali. Ustte benm olduğum pozisyonda bacaklarima kramp giriyor zaten altta oldugumda bacaklarmla istemsiz itiyorum. Bir de ben cok huyluyum oyle dokunmalara falan fazla gelemiyorum. Anlicagin yandim canim been
yok canım dümdüz yüzümüz gibi pürüzsüz değil orası korkma içinde daha bademcik gibi birşey dokunacak eline ondan da korkma sakın.Yani bir problem yoktur degil mi, korktum bianda. Ben biraz pimpirikliyim yaa
canım benim çok sağolun hepinizde.keşke daha fazla elimden birşey gelse.Her msj cevap yazdin ne sorduysak ayrintili anlattin cok sagol cok dua aldin
canımın içi bunu konuşalım müsait olduğundaarkadaşlar merhaba orgazm hakkında bilgisi olan var mı????
canım benim mesela kendimden örnek vereyim 1.5 yıl oldu belkide bahsettiğin benimdir bilmiyorum =) herşey ikinci denememden sonra hatta ben 3 ay bebek olayı yüzünden ara verdim hemen sonrası ya olmazsa tedirginliği vardı o zman bile rahat oldu, tek önerim herkese herzaman söylemeye çalışıyorum, arkadaşlar ara vermeyin düzenli deneme yapın, yoksa alışma süreci yani hani gaz geliyormuş tuvalet hissi gibi yada kendimizi kastığımız için kasıklarda baskı hissi falan onlar , yada yeni pozisyonlara alışma süresi gecikiyor.mesela düzenli olmadığından üstte başlıyordum hep öyle alışmıştım sonra alta geçiyordum, direk en başta altta korkuyordum, neden peki, düzen yok ayda 2 kez denemeyin , haftada 2 kez deneyin.cnm şimdi rahatlıkla yapıosundur artık demi.??? forumda biri 2 yıl olmuş yeneli ama daha tam olarak yapamıomuşş
canımcım sen regl sin değil mi bitmedi =)o et parçasını gördüğün iyi olmuş çünkü hepimizde var :) işde canım tam o et parçasının popoya doğru alt yanına doğru vajina yolu :) biraz eğimli aşağıya doğru
canım merhaba geçmiş olsun, o zamanda konuşmuşuk sanırım, ilişkinin olmamasının zarla değil korkularımızla alakası var, kastığımız için olmuyor, artık yenene kadar hergün gel lütfen burayı bırakma. özelden msj atıyorum şimdi.uzun süredir kürtajdan bu yana hiç giremedim vajinismusu yenemeden hamile kaldım kürtaj oldum kızlık zarım alındı artık rahat ilişkiye girerim diyodum ama 3 ay oldu kürtaj olalı hala ilişkiye giremedim( kafayı yiycem artık en son dün gece denedik olmuyor çok acı hissediyorum ((( 43:
canımcım sen regl sin değil mi bitmedi =)
canım gün içinde de yanma hissi varsa tahriş olmuştur ama o an hissettiysen kuruluktan olur ya zeytinyağ sür dediğim gibi sonra dene kuruyken zorlama.
Bosver canim ya kimsenin kafasini sisirmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?