Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tekrar hoşgeldin canim bende bu kiz nerelerdeydi diyorum..ben şuan regliyim deneyemiyorum sen ne durumdasin tatlim

Benimde ilk girişim hep üstte oluyor canim.git gelide üstte yapmaya calis daha kolay oluyor :)

Bende hayirlisiyla mayista düşünüyorum canim ama kismet tabi..ben birazda alismak istiyorum

kızlarr nasılsınız kimse varmı ben pek iyi değilim offf ,eşim yine erkenden uyudu kaldım biz etkilenyrz yaşadıklarımızdan ama onlarda bizler kadar etkileniyo sanırım :/

Kızlar parmak egzersizi yaparken kanama oluyor mu. Benim p.. başı biraz girmişti ve beyaz akıntının içinde çok az kan lekesi vardı sonra başka kanamam olmadı. Parmak egzersizi yaparken kanar mı acaba.. birde nefes egzersizlerini nasıl yapmam lazım. Artı hazır aparatları nerden alabilirim bildiğiniz bir yer var mı nette.. Son sorum yönünü nasıl bulmam lazım yönü nasıl :))) Hepnize teşekkür ederim şimdididen

Sen ne alemdesin giris , git gel falan yoluna girdi mi kayganlastirixiyi birakabildin mi ne kullaniyordun hatirlayamadim ama

Canim ben maalesef kayganlastirici kullanamiyorum vajinami yakiyo..sadece ilk basta zeytinyagi kullanıyorum ama çok az bide bazen kurursa..alisamadim ben henüz maalesef ama üstte olduğunda daha rahatim kendi kontrolümde yapiyorum

Bende koyu kahve leke gelmişti ama herkeste olacak DİE bişiy yok tabiki..nefes egzersizinide nefes al veririken ilin vajinanin acildigini goruceksin.egzersiz yaparken de poponun altına yastık koy..yöne gelince de vajinan popona eğimli yani direk değil popona doğru..altina yastik koyunca bunu anlican zaten..aparatta vajinismus.com dan aldi bazi arkadaşlar

kızlarr nasılsınız kimse varmı ben pek iyi değilim offf ,eşim yine erkenden uyudu kaldım biz etkilenyrz yaşadıklarımızdan ama onlarda bizler kadar etkileniyo sanırım :/

Tabi onlarda etkileniyor gene olmucak dusuncesi onlarda da olusuyo hic üzülme hafta sonu geliyor gunduzde uyuyamazya :)

yatarak mı oturarak mı egzersiz daha iyi peki.

herkese slm. hayatımı 20 aydır kabusa çeviren vajinismus sorununu sonunda çözdüm . Allah bu sorunu yaşayan herkese kolaylık versin ve kısa zamanda kurtarsın inşallah. emin olun gözünüzde büyüttüğünüz kadar zor birşey değil

Canim ben maalesef kayganlastirici kullanamiyorum vajinami yakiyo..sadece ilk basta zeytinyagi kullanıyorum ama çok az bide bazen kurursa..alisamadim ben henüz maalesef ama üstte olduğunda daha rahatim kendi kontrolümde yapiyorum
Kayganlastirici kullanmadan yapiyorsan bravo sana petty ben psikolojik belki de ama illa suruyorum aslinda yavas yavas birakilabilir

anadım canım netten de baktımilk ilişkiden sonra olabılyomus
tamam canım benim, ama sonrasında da bazen farklılıklar yaşarsan korkma olur mu, mesela benim regl me 1 hafta varken leke şeklinde geldi afedersin sonra bir gün temiz sonra 1 gün daha oldu sonra baktım tam gününde regl oldum. sanırım şöyle birşey var, regl de tam çıkmayan şeyler daha sonra atılabiliyormuş gibi birşey =))

canım benim bizde seni özledik yoksun gittin sandık.

canım o an kendini hazırlamanla alakalı bende yavaş yavaş oluyordu, işin gerçeği acele edip tam ıslaklık olmadan tahriş edeceğime yavaş yavaş olsun dedim zorlamadım, kendini korkutmaya gerek yok, aynen devam et, birde giriş sırasında eşin ön sevişmede olduğu gibi seni uyarmya çalışırsa zihnin dağılır ve giriş anında rahat olur.ilk zamanlar bazılarımız hemen tedirginliğini atamaz iilk yendiğimiz pozisyonda devam ederiz, bazılarıda hemen korkusunu atar farklı şekillerde dener, kişisel bu, kendini kimseyle kıyaslama, mümkün olduğunca zevk almaya odaklan rahat aşarsın herşeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…