Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ahhh benim masum kuzuuum , senin kadar masum bir atıştırmalığım var diyesim geldi
kıymam ya sana neleride düşünmüş, çocuk erkek olursa sünnet yaza gelsin =)) ayyy valla ne tatlısın sen.benim gibi herşeyi düşünüyorsun sende, bende şey düşünüyordum çocuk ikizler burcu olursa zor bir çocuk olur falan hesap yapıyorum burç yorumu değil ama burçların daha doğrusu doğduğun ayın kişiliğini etkilediği doğruymuş islami kitaplarda da yazıyor demişlerdi.

aslinda cok dusunmemek lazim Allah bizim icin en hayirlisini zaten oyle guzel planliyor ki ama dedigin gibi ben de çok hesapciyim :) bu ay antibiyotik sebeiyle senin de dediğin gibi alisma surecimi tamamlayacagim kkaderim

aslinda cok dusunmemek lazim Allah bizim icin en hayirlisini zaten oyle guzel planliyor ki ama dedigin gibi ben de çok hesapciyim :) bu ay antibiyotik sebeiyle senin de dediğin gibi alisma surecimi tamamlayacagim kkaderim
Bi de ogretmenler genelde bu dogum hesabini cok yapiyolar dogum iznini yaz tatili ile birlestirip biraz buyudukten sonra okula baslamak icin bana da ordan gecti sanırım

kızlarr nasılsınız kimse varmı ben pek iyi değilim offf ,eşim yine erkenden uyudu kaldım biz etkilenyrz yaşadıklarımızdan ama onlarda bizler kadar etkileniyo sanırım :/
canım benim mutlaka etkileniyorlar onlarda insan kolay değil bizim ne hissettiğimizi de tam olarak anlamalarını bekleme, bazen burda bayanlar ile çıkıp bize laf söylerken ne var çok kolay yapın diyebiliyorsa kendi hem cinsimiz, erkekler bizi hiç anlayamazlar. onlara göre kendimizi onlara bıraksak olacak.

canım zaten kan dediğin birkaç damla birşeydir, belki zar azıcık hasar görmüş yırtılmamışsa p genişliğinde birşey girerse vajinana o zaman kanama olabilir.aparatları burda kızlar kendileride yapıyor, kulak çöpüne yada muma peçete sarıp yumuşatarak kalınlaştırarak , üzerinede jelatinle iyice sarıyorlar, nefes egzersizleri ilk sayfada olması lazım canım oraya bak, yönüde şöyle canım

yatarak mı oturarak mı egzersiz daha iyi peki.
bak yatarak ama başını bir yere dayayabilirsin, dizlerini karnına doğru çek yanlara hafif yatır ve aparat girdirirken , dikkatini başka yere vermek için şarkı söyleyebilirsin, yada dua okuyabilirsin daha iyisi =) bu arada derin derin nefes alıp vererek rahatlarsın sonra tekrar derin nefes alıp nefesini tutup kabız olmuş gibi ıkınarak aparatı girdirebilirsin, çünkü ıkınırken orası geliş geçişe izin verir =)

işte insanoğlu değil miyiz herşeyi hesaplayabileceğimizi sanıyoruz, hayırlısı olsun canım, hem alışır hemde tedavi sürecini bitirirsin yoksa zor gerçekten ilaç kullanmyorsun hiç.

Bi de ogretmenler genelde bu dogum hesabini cok yapiyolar dogum iznini yaz tatili ile birlestirip biraz buyudukten sonra okula baslamak icin bana da ordan gecti sanırım
bak ondan olabilir, kışında kar tatili olur süreklirapor almadan bile büyür gider çocuk , zaten yağmur yağsa tatil yapacaklar okula, birara bizim hoclar önde ben arkada konuşmalarını duymuştum da ya kar tatili yapsalar falan sonra beni farkedince hafif bir pembeleşme oldu tabi, sırıtarak

gözünüz aydın Allah başka sıkıntı vermesin inşallah.

ben 6 ay cinsel işlev bozuklukları merkezinde tedavi oldum. psikologmun tayini çıktığı için tedavim yarım kaldı. Evde egzersizlerime devam ettim. baktım olmuyor organik bir sorun olabilir diye kadın doğum uzmanına gittim. Anestezi altında muayene oldum. herhangi bir problemim olmadığını öğrendim. Kızlık bozulduğu için 3-4 gün kanamam oldu. 10 gün mudahele etme dedi doktor. süre dolduktan sonra regl oldum. reglim bittikten 6 gün sonra cesaretimi toplayıp mum egzersizi yaptıktan sonra eşimle beraber oldum. meğer benim korkum kan görmekmiş. Keşke daha önce muayene olsaydım. kan görmeyeceğimden emin olduğum için daha rahat oldu. ilk ilişkiden sonra 2 gün ara verdim tekrar beraber olduğumda daha rahat oldu. önemli olan ilk adımı atmak gerisi geliyor

S.a arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim vajinismusum banada yardimci olmanizi istiyorum.Parmak egzersizi mumla egzersiz yaptim sanirsam duzenli calisamadigim icin ilerleyemedim.

olabilir bi cicimde girip girip cıkyo bu nedir böle dio tepkimi veryo acep heheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…