- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #172.721
tebrikler canim cok sevindim:) nasil basardim ayrıntılı anlatirsan yenme asamasinda olan arkadaslarimiza ışık tutmus olursunKizlar dun gece bu isi basardik bitti cok sukur rabime binlercekez sukurler olsunki vajinismus kabusundan kurtuldum. .uzerimden tonlarca yuk kalkti kus gibi gissediyorum kendimi💖💖💖💖💖💖💖
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar dun gece bu isi basardik bitti cok sukur rabime binlercekez sukurler olsunki vajinismus kabusundan kurtuldum. .uzerimden tonlarca yuk kalkti kus gibi gissediyorum kendimi💖💖💖💖💖💖💖
Ben yeneli regli saymassak 2 hafta olacak ama senin kadat rahat ben iyice alıştım diyemiyorum burcu anlat nedir bu isin sirri:) ben hala gel gitlerde sikinti yasiyorum
İyide bu ıkınarak sokmalar girmeler ne zmn bitecek.habire ıkıncakmıyız.ne zmn normale döncez çk yoruldum.eşimin iki parmağını ikinci buluma kadar alabildim çk yanma hissi oluyor.eş denemesinde başarısız olmakdan korkuyorm yrn eş denemesi yapcaz ALLAHIM MUVAFFAK ETSİN İnşAllah başarırız.bu sıkıntının içinde olan herkesi Rabbim muvaffak etsin.
tebrikler canim cok sevindim:) nasil basardim ayrıntılı anlatirsan yenme asamasinda olan arkadaslarimiza ışık tutmus olursun
arkadaşlar ne derece doğru bilmem ama benim arkadaşım yaşadıbu kitlenme problemini içeride iken bayan çok kasılmış penis sıkışmış 2 saat uğraştık öyle çıktı diyor ama ana sebep neonu bilemem..fakat olumsuzluklarıaklımıza getirmeyelim lütfen
Kizlar dun gece bu isi basardik bitti cok sukur rabime binlercekez sukurler olsunki vajinismus kabusundan kurtuldum. .uzerimden tonlarca yuk kalkti kus gibi gissediyorum kendimi💖💖💖💖💖💖💖
ben de yeneli araya giren regli saymassak 2 hafta oldu ama antibiyotik kullanmak zorunda kaldim dis agrisindan o yuzden bu yumurtlama donemini es gecmek zorundayuz ins Rabbim bizlere de nasip eder hayirli ve saglikli bebekler.nasil alisma suresi gecirdiniz ?Mrb arkadaslar bende bi zamanlar bu sayfalarda care ariyordum ve buldumda e simdi 1 yasi da kizm var Allah bağışlarsa vajiyi yendkten 1 ay sonra hamile kaldim cok sukur simdi hc bi sıkıntımz yok Allah hepinizin yardimcisi olsun
cok guzel burci masallah diyelim hergun denedin de mi bu kadar alistin biz mesaiden oturu bi de yeni evliyim gelip giden misafirlerden oturu yeneli 2 hafta oldu ama 4 defa yapavildik ancak o yuzden hala git gellerde cisim varmis hissi yasiyorumcnm ben ilk girdiğini görünce rahatladım.. tabe öle büyük bi rahatlama değil ama yinede iyi.. gitgelleri ilerlettim ben. ilk günle arada çok fark var
Tabi ki oluruz arkadasim once ne kadarlik evlisin ne asamadasin sen biraz bahset sonra burda yapilan uygulamalarla 1 haftaya kalmaz yenersin insMerhaba ben yeni üye oldum banada yardımcı olurmusunuz
arkadaşlar bugün zamanım yokta ne oluyor kızlar ne alemde bir bakıym dedim. bu kilitlenme olayı arkadaşlar nasıl olur biliyor musunuz o kişinin ciddi bir sağlık problemi vardır, hani sinirsel sinirlenince elleri falan kilitlenen bir arkadaş vardı, aynen bu şekilde belki bilmediğiniz ilaç kullan birisidi, normal biri Allahın izniyle yaşamaz öyle birşeyi,birde tabi o olayı yaşamış arkadaşınıza sormayın rahatsızlığını falan da. korkmayın ben de duydum böyle birşey, sinirleri tahrip olmuş çok insan var, herşey stres o yüzden de bu durumlar yaşanmıştır belki ama korkmayın ben ciddi anlamda korkak bir insanım ıkınarak girdir ıkınarak çıkart korkma,besmele çek zaten herşey hallolur.arkadaşlar ne derece doğru bilmem ama benim arkadaşım yaşadıbu kitlenme problemini içeride iken bayan çok kasılmış penis sıkışmış 2 saat uğraştık öyle çıktı diyor ama ana sebep neonu bilemem..fakat olumsuzluklarıaklımıza getirmeyelim lütfen
arkadaşlar bugün zamanım yokta ne oluyor kızlar ne alemde bir bakıym dedim. bu kilitlenme olayı arkadaşlar nasıl olur biliyor musunuz o kişinin ciddi bir sağlık problemi vardır, hani sinirsel sinirlenince elleri falan kilitlenen bir arkadaş vardı, aynen bu şekilde belki bilmediğiniz ilaç kullan birisidi, normal biri Allahın izniyle yaşamaz öyle birşeyi,birde tabi o olayı yaşamış arkadaşınıza sormayın rahatsızlığını falan da. korkmayın ben de duydum böyle birşey, sinirleri tahrip olmuş çok insan var, herşey stres o yüzden de bu durumlar yaşanmıştır belki ama korkmayın ben ciddi anlamda korkak bir insanım ıkınarak girdir ıkınarak çıkart korkma,besmele çek zaten herşey hallolur.
canım sadece böyle şeyleri kafanıza takıp kendinizi tedirgn etmeyin diye söyledim.kilitlenmez ıkınarak çıkartırsınız dedim.daha girişi gerçekleştiremediğim için çıkış hakkında birbilgi veremeyeceğim maalesef:)
Tabi ki oluruz arkadasim once ne kadarlik evlisin ne asamadasin sen biraz bahset sonra burda yapilan uygulamalarla 1 haftaya kalmaz yenersin ins
canım sadece böyle şeyleri kafanıza takıp kendinizi tedirgn etmeyin diye söyledim.kilitlenmez ıkınarak çıkartırsınız dedim.
Ben çok kötü bir durumdayım egzersiz falan yapamıyorum 9 yıllık evliyim artık hiç ümidim kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?