- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #172.761
Arkadaşlar bana kayganlaştırıcı öneren olabilir mi lütfen ?
GuZel haberlerini bekliyoruz canim
canimm sakin ol hepimiz ayni seyleri yasadim ben kac defa agladim p.s neden sonuyor diye ama onlarin da konsantresi bozulabiliyor bi sekilde .senin alttaoldugun pozisyinda mi denediniz? Elinle senin yerlestirmen lazim yoksa tabi ki kayar baska yone umudunu yitirme yapacaksın bence az kalmisOlmadııı olmadııı çkk kötüyüm ya.kayganlaştırıcı jel sürüyorum p... aşşaya doğru kayıyor.halbuki çk umutluydm.nerde yanlış yapıyrmmmm.iki parmak oldu bir türlü p... girmio.kasmyrm kendimi.ıkındım çk az buçuk bişiyler oldu ama p... sönüoo çkk yoruldmmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ikininca aciliyodur canim sen merak etmeKizlar bisi sorucam ben ikinirken bazenn vajinanin acildigini hissediyorumm bazende direk sanki popoya dogru ikiniyorum gibi iluyoo yinede vajina aciliyomudur
Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaa ben adina bakmayi unuttum canim hakkını helal et yine disardayim ama zeytinyagi ile yenen cok arkadas varArkadaşlar bana kayganlaştırıcı öneren olabilir mi lütfen ?
Olmadııı olmadııı çkk kötüyüm ya.kayganlaştırıcı jel sürüyorum p... aşşaya doğru kayıyor.halbuki çk umutluydm.nerde yanlış yapıyrmmmm.iki parmak oldu bir türlü p... girmio.kasmyrm kendimi.ıkındım çk az buçuk bişiyler oldu ama p... sönüoo çkk yoruldmmm
ben de yeneli araya giren regli saymassak 2 hafta oldu ama antibiyotik kullanmak zorunda kaldim dis agrisindan o yuzden bu yumurtlama donemini es gecmek zorundayuz ins Rabbim bizlere de nasip eder hayirli ve saglikli bebekler.nasil alisma suresi gecirdiniz ?
Olmuyo yaa Allah kahretsin bu hastalığı. Bıktım iyice yoruldum artık. Hep aynı sonuç hüsran. Ben ne zaman yenecegim herkes gibi normal bi cinsel hayatım ne zaman olacak. Artık eşimle denemek bile içimden gelmiyo.
çok yoruldum artık hiçde ümidim kalmadı olmuyooor gündüz diyorum bu gece biticek bu iş ama gece olunca denemek bile istemiyorum hergün erteliyorum nasıl olcak bilmiyorum çok kötüyüm
bende bıkmıştım egzersizlerimi düzenli yapmama rağmen. baktım olmuyor ağlaya ağlaya p. yaptım .olduda.ilk 5-10 saniye yanman oluyor sonra çok rahat gelip gidiyor.birde öyle yapsan cesaretini toplayıp.kolay değil biliyorum ama denemek lazım.belki yaparsın o şekilde.
canimm sakin ol hepimiz ayni seyleri yasadim ben kac defa agladim p.s neden sonuyor diye ama onlarin da konsantresi bozulabiliyor bi sekilde .senin alttaoldugun pozisyinda mi denediniz? Elinle senin yerlestirmen lazim yoksa tabi ki kayar baska yone umudunu yitirme yapacaksın bence az kalmis
Kimselerr yokmuuuuu??? Bugun es denemesi yaptikk ama penisinn sertlesememesindenmidr bilmiyorumm olmadi girmedii nuye boyle oldukiiiio
Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Canim penis bukulur gibi olduu ereksiyon kaybimidir nedir ondan oldu galiba cunku en son 10 cm aparat aldimm cok zorlaanmadan artik olabileceginede inaniyorum yanibuda b, sebep olabilir ama bence olmama nedeninin %90ı yön bulamadığımızdan oluyor.
İNŞALLAH ÇOK SAOL
buda b, sebep olabilir ama bence olmama nedeninin %90ı yön bulamadığımızdan oluyor.
Canim penis bukulur gibi olduu ereksiyon kaybimidir nedir ondan oldu galiba cunku en son 10 cm aparat aldimm cok zorlaanmadan artik olabileceginede inaniyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?