Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kendimizi kastigimizdan ve alisik olmasigimizdan kaynaklaniyir ben ilk yendigimde cok rahat yapmıştım ama sonraki 3 -4denemde moralim bozulmusti baski hissi ve cis varmos hissi oluyordu ve o kadar rahat giris saglanmiyordu ama inan bana duzenli olarak 6 veya 7 seferden sonra cok alisiyorsun oyle bir baski hissettigin an nefes ver ve ikin
Bu arada tebrikler canim cooooook sevindim bir gun girmedim ard arfa kac kisi yenmis isimleriniz de yabanci daha once hic gormemistik

egzersiz yapacağım biraz destek bekliyorumm

Tebrikler canim cok sevindik

Oy oy oy bak havada cok guzel , guzelde birsarki veya tv programi ac bence egzersiz yapmak icin cok guzel birgun:)

komik gelecek belkide duş almayınca rahat yapamıyorum duş alınca da uyku bastırıyor napcem benn siz egzersiz mi yaptınız yaptıysanız nasıl ilerlediniz

komik gelecek belkide duş almayınca rahat yapamıyorum duş alınca da uyku bastırıyor napcem benn siz egzersiz mi yaptınız yaptıysanız nasıl ilerlediniz
Aaas tembellik yok odev yapmak istemeyn ogrenci bahaneleri gibi :) evet ben de 6 gunluk duzenli egzersizin ardindan yenmistim bak duzenli devam edersen cok gecmeden kurtulabilirsin bence shimarik

Aaas tembellik yok odev yapmak istemeyn ogrenci bahaneleri gibi :) evet ben de 6 gunluk duzenli egzersizin ardindan yenmistim bak duzenli devam edersen cok gecmeden kurtulabilirsin bence shimarik

tamam tamam başlıyorum mızıkcılık yok hehe :) haber veririm ne kadar ilerlersem inşallah

Son düzenleme:

Ayrica ben de dus almadan rahat yapamiyodym psikolojik ama bu tamamen sonra dussuz da denedim olabiliyor fakat sunu diyecegim duş tum vucudunla alma eger uyku basiyorsa sadece belden asagina sicak su tut orasi rahatliyor zaten

Tebrikler canim cok sevindik

çok tşk ederim. sessizce sizleri takip ediyordum hep eğer bir gün yenersem bu illeti gelip paylaşıcam kızlarla diyordum sabah ilk işim paylaşmak oldu. gerçekten bu site ve bu siteye destek veren yorumlarını bilgilerini tecrübelerini yazan herkeze sonsuz teşekkür ediyorum. psikolojik olarak bu site sayesinde kendimi karamsarlıktan kurtardım.

insanın ustunden buyuk bir yuk kalkiyor degil mi

zaten sürekli giremiyorumki çalışıyorum iş yoğunluğumdan :S ama başarınca hemen müjdeyi vereyim dedim :) ama şimdi tekrar yapamazsam diye korkuyorum düzenli denemeylede bunu yenicem inş .

canım penis idrar kesesine baskı yaptıgından böle hissediyoruz bende de oluyo ve zamanla alışıyomussun buna bende alttayken pek gel git yapamıyorum zamanla alışıcaz üstte daha rahat olyorum ben sende öle dene bi süre

canım aynen bi terapiste gitmeyi düşünyrm bende çünkü benim ilk denemem bayılmayla sonuçlanmıştı ve her denemede aynısı oluyo bayılmayla son buluyo..parmak içindeyken bişe olmuyo çıkınca bayılmakta bana özgü heralde :/

canım emlayı sürüp kaç dk bekledin bide üsttemydın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…