- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #172.841
çok tşk ederim. sessizce sizleri takip ediyordum hep eğer bir gün yenersem bu illeti gelip paylaşıcam kızlarla diyordum sabah ilk işim paylaşmak oldu. gerçekten bu site ve bu siteye destek veren yorumlarını bilgilerini tecrübelerini yazan herkeze sonsuz teşekkür ediyorum. psikolojik olarak bu site sayesinde kendimi karamsarlıktan kurtardım.
canım aynen bi terapiste gitmeyi düşünyrm bende çünkü benim ilk denemem bayılmayla sonuçlanmıştı ve her denemede aynısı oluyo bayılmayla son buluyo..parmak içindeyken bişe olmuyo çıkınca bayılmakta bana özgü heralde :/
Mrb benim sorunum mum egzerzisinden sonra penisle denemeye geçince çok yanma oluo ne yapabilirim? ??????????
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar bizde bugun deneyecegiz emla yi mi öneriyorsunuz? Egzersiz yapamiyorum bitsin istiyorum artik
Arkadaslar emla kremiyle bu sorunu atlatan biri bana bi ozel mesaj atabilirmi cok acil gercekten
canım penis idrar kesesine baskı yaptıgından böle hissediyoruz bende de oluyo ve zamanla alışıyomussun buna bende alttayken pek gel git yapamıyorum zamanla alışıcaz üstte daha rahat olyorum ben sende öle dene bi süre
canım emlayı sürüp kaç dk bekledin bide üsttemydın sen
Ben bundan önce bi kez anestol kullanmistim yanma oldu uyusturmadi hic. Bunun zarari olmaz mi vajinayacanım bu arada olabıldıgınce vajına içine nohut buyuklugunde sürmeyı unutma zaten uyustugunu hissediceksın sen
Arkadaşlar kayganlaştırıcısız zeytin yağsız tek parmağımı acı duymadan alabiliyorum. Ancak ikili parmağa geçince sanki orda plastik bir halka varda açılmıyorda yırtılacakmış gibi acı veriyor sizinde böyle oluyor muydu. Çokta rahattım ama istem dışı kastığım için mi acaba bana öyle halka gibi geldi.
Cnm benim ne olursa olsun kendini rahat tut, kasma kendini ikiliye devam et daima pozitif ol, sabret. Sürekli devam et odaklan kendini ver ve evet basaracagim inancında olmalisin. Vajinani kendi kendine kasip gevseltebiliyorsan ilerlemelerini olumlu yonde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?