- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #17.261
Günaydın kızlar...
Umarım bugün güzel haberler alırız da keyfimiz yerine gelir...
hosgeldın canım...cok gzl parmak yapabılıyorsan dahada kolay yenıceksın...parmak egzersızıznde hangı asamadasın...günaydın arkadaşlar ben başka bir konu başlığında yazmıştım burayı tavsiye ettiler durumumu tekrar anlatim.yaklaşık 1 yıllık evliyim ilk 3 ay vajinismus olduğumu kabul etmedim.daha sonra dra gittim bana vajinismus olmadığımı söyledi emlayı tavsiye etti ama yine olmadı.küçük bi yerde yaşıyorum ve eşimde burda doktor o yüzden bir dra gidip derdimi açık açık anlatamıyorum.aranızda bu hastalığı yenmiş çok kişi var lütfen banada yardımcı olun..paarmak egzersizlerini denedim dün arkadaşların tavsiyesi üzerine parmakta problem yok ama daha fazlası olmuyo.ne yapmam gerekiyo bilmiyorum fikirlerinizi bekliyorum..
canım cesad değil aslında cised.cinsel sağlık enstitüsü derneği
venüs banada yardım edermisin özel msj yollamak istedim sana ama yeni üye olduğum için yollamıyo
canım hiç merak etme buradaki tüm arkadaşlar artık uzamanlaştı hep beraber yardımcı oluruz sana ...
kuruluk sorununu yaşayan varmı aranızda çözümü ne olabilir?
canım vajinal kayganlaştırıcı su bazlı jeller var onlardan kullanabilirsin bana dr önerdiği gleit gelen adlı jel var onu kullanıyorum...
evet drda bana gleitlegen yada sxtiva önermişti ama almadım o zaman işe onu almakla başlıyım teşekkürler..
hoşbuldum..
tek parmağım tamamen oluyo hatta bi kez iki parmağımı birden başardım.benim asıl sorunum kuruluk hiç ıslanma olmuyo ve bu yüzden çok canım yanıyo galiba bunun için ne yapma gerekiyo?
tünaydın kızlar yaz yagmuru yagıyor burda karamsar bir hava var bunaldım vallahi inş. arkasına güneş çıkar:bbo:ya su listeye neden hamiş bayanlarıda eklemiyorsun bayag olduk eklesek olmazmı kim hazırladı listeyi?
diğer vajinusmus sonrası bölümüne olabilir canım opuyorumnanaktankimler bekliyor bilgisini verirseniz listeleriz ne kadarlık hamile olduklarınıda yazarız yanına hihoyyyt
kaydirigubbakcemile3 ılahi ececim....
dogru söylüyorsun azıcık tartışmıştık evet
napim yazılarını okuyorum hep hüzünlünün cevap vermeden duramadım
benim gibi yapamam yapmam dedi mükemmel ilerliyor hemde benim yapmadıgım şeyleri bile yaparak şimdi p...denemesi yapsa olacak bundan %100 eminim
çatladım burda anlayacagın cevap vermeden napim isterse umursamasın belki okur dedim
öle yani.........
burda kimse kimseyi tanımıyor ki bugün çemkir yarın bişi olmamış gibi gel konuş
yüz yüze bakmıyoruz ki :dance: :dance:
pc pc ye bakıyo sırnaşık şey
ya helpless hephüzünlü siz bi ara birbirinize küsmemiş miydiniz ben mi yanliş hatirliyorum? 1 hafta giremiyorum neler kariştiriyosunuz. ben de bi ara bahara çemkirmiştim. çingene gibi olduk iki dakka sonra oynamaya başliyoruz ne alemiz yaaaseviniyorum böle olunca küsemiyoruz birbirimize :dance: :dance: :dance:
arkadaşlar mrb bende de aynı sorun var ve hala bakireyim utanıyorum emlayı nasıl kullanabilirim lütfen cevap yazın tşkederim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?