- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #17.281
bilmiyorumkismilearkadaşlar mrb bende de aynı sorun var ve hala bakireyim utanıyorum emlayı nasıl kullanabilirim lütfen cevap yazın tşkederim şimdidenboshayallersmile
bilmiyorumkismilearkadaşlar mrb bende de aynı sorun var ve hala bakireyim utanıyorum emlayı nasıl kullanabilirim lütfen cevap yazın tşkederim şimdidenboshayallersmile
ya bende de aynı dert var evliyim ama hala bakireyim ilk gece yaşayamadık daha allahtan eşim anlayışlı ama artık sıkıldık bu durumdan kurtulmak istiyorum bu kabustan arkadaşlar şu emla denen kremi nasıl kullanacağımı bilen varmı varsa lütfen anlatsın çıldırıcammm artıkkk şimdiden tşkler.arkadaşlar ya bu delik nerde peki aşagıda mı ortada mı? ben her baktığımda farklı görüyorum ya.bide ıkınma işini nasıl yapıyosunuz biraz açıklayabilirmisiniz lütfen
ya bende de aynı dert var evliyim ama hala bakireyim ilk gece yaşayamadık daha allahtan eşim anlayışlı ama artık sıkıldık bu durumdan kurtulmak istiyorum bu kabustan arkadaşlar şu emla denen kremi nasıl kullanacağımı bilen varmı varsa lütfen anlatsın çıldırıcammm artıkkk şimdiden tşkler.
canım öncelikle hoşgeldin...durumunu bize özetlermisin ? birde neden emla kullanmak istiyorsun ?
canım önce sakin ol merak etme hepimiz seninle aynı durumdaydık...sen kendine (vajina) dokunabiliyormusun ? beraber olamamanızın sebebi senin kendini kasmanmı ? buradaki herkes parmak (mum,dilator) egzersizi ile başardı...sen bunlardan herhangi birini denedinmi ? [/QUO ben bakireyim biran önce kızlığın bozulmasını istiyorum eşime parmak egzersizlerini söyledim ama buna pek yanaşmadı benim kendi başıma kızlığımı bozacağımı düşündü galiba offffffff yaa nasıl bişey bu yaa
canım hosgeldın aramıza....ne demek utanıyorum hep burda hepımız sne gıbyız yada sne gııbydık...ama basardık...sımdı sende ınan ve hemen kolalrı sıva ve parmak egzersızıne basla emla en son asama bır dene bakalım serceyle baslıyoruz:1hug:arkadaşlar mrb bende de aynı sorun var ve hala bakireyim utanıyorum emlayı nasıl kullanabilirim lütfen cevap yazın tşkederim şimdiden
merhaba arkadaşlar...bu sıralarda uyuyamıyorum ve srf yaparken buraya da bakıyorum alışkanlık üzere..:) ve bazen gece epey bi sessiz okuyan olduğunu farkediyorum,bazen üşenmeyip profillerine msj larına göz atıyorum eskiden bişiler yazmş falan oluyo sorundaşımız olarak topiğe...
yani diyeceğim o ki inşallah halleden ve sadece göz gezdiren arkadaşlarsınızdır..
yoksa mutlaka yazın arkadaşlar...nolur...
kendim 3 yıl aptalca bekledim ya kimse beklesin istemiyorum...bu kadar kolay olan egzersizler için korkmanın saçma olduğunu herkes anlasın istiyorum....hiiiiç vajili kalmasın istiyorum...burada egzersizlerde ilerlemiş veya yenen bir sürü kişi var...yardımcı olmaya çalışırız.... :1hug:
Günaydın kızlar... Ne olur bana yardım edin son halim olan deprosyondan kurtuldum ama şimdi de eşimin yanına yaklaşamıyorum.Biraz açık olacak ama eşimi gündüz iş yerinde düşününce çok istiyorum ama evde bana yaklaşınca uzaklaştırıyorum.Bu 3 gündür böyle ne yapacağım. Eşim vajiyi belki kabullendi geçer diye ama 3 gündür eşim moralman çökmüş durumda ne yapmalıyım.
canım sneın ıyıce psıkolojın bozuldu..bıra zahatlamaya calsı esındne uzaklasman bence korkun yuzune......bnece bır destek al ..tek basına yenemıyosun o yuzden dr gıt ...korkma basara bılrıısn ...bız senın yanındayız ...Günaydın kızlar... Ne olur bana yardım edin son halim olan deprosyondan kurtuldum ama şimdi de eşimin yanına yaklaşamıyorum.Biraz açık olacak ama eşimi gündüz iş yerinde düşününce çok istiyorum ama evde bana yaklaşınca uzaklaştırıyorum.Bu 3 gündür böyle ne yapacağım. Eşim vajiyi belki kabullendi geçer diye ama 3 gündür eşim moralman çökmüş durumda ne yapmalıyım.
Eşimizi uzaklaştırmamıza neden olan vaji zaten canım...
Ben de aynı sorunu yaşadım. Eşim evde yokken istiyordum, gelsin olacak diyordum. Ama gelince konuyu bile açmıyordum. Bu yine vajinin beynimizle oynadığı oyun...
Senin durumunsa egzersiz yapmamaktan kaynaklanıyor. Egzersiz yapsan eğer serçe parmak 1. boğumu bile alsan deneme cesaretin gelir ve eşine yaklaşırsın...
Bu şekilde kendine de eşine de eziyet ediyorsun. Başla biran önce artık şu egzersizlere...
Hergün başlayacağım diye kendime söz veriyorum ama galiba ben başarmak istemiyorum.Artık böyle düşünmeye başladım.
Hergün başlayacağım diye kendime söz veriyorum ama galiba ben başarmak istemiyorum.Artık böyle düşünmeye başladım.
Günaydın kızlar... Ne olur bana yardım edin son halim olan deprosyondan kurtuldum ama şimdi de eşimin yanına yaklaşamıyorum.Biraz açık olacak ama eşimi gündüz iş yerinde düşününce çok istiyorum ama evde bana yaklaşınca uzaklaştırıyorum.Bu 3 gündür böyle ne yapacağım. Eşim vajiyi belki kabullendi geçer diye ama 3 gündür eşim moralman çökmüş durumda ne yapmalıyım.
depresyon meselesini hiç acmayın bende kötüyüm moralim cok bozuk,iycede duygusallastım aglama krizlerim tutuyoreşim daha iş bulamadı kızlar duanızı bekliyorum bu hafta bir sonuc cıkacak başvurulardan yarında sınavım var inş. tansiyonum falan düşmez cıkmazdayım allah yardımcım olsunmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?