- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #172.981
benim sorunum en baştan beri eşten kaçma dokundurmama değildi sadece p.. girişinde kasılıp izin vermiyordum o ana kadar herşey normaldi..
ben 5 aydır burda idim tüm sayfaları okudum cem keçenin vajinismus kitabını okudum artık alacağım bilgi bitti...
ilk sayfayı bulduğumda kulak çöpü denedim yapamadım sonra dedim aparat yapamayacağım:18::18:
uzun süre zeytinyağıyla denedik amma velakin bir türlü olmadı:2:
bi kaç ay öyle geçti dedim egzersiz yapayım yoksa olmayacak aparta yapamıyorum kendimde parmakla yapamıyorum eş parmağıyla denedim 2 sinide aldım regl oldum bir sürede öyle geçti sonra 1 ay da misafir vardı öyle kaldı derken geçenlerde yazmıştım artık evlilik yıl dönümüme yetişecek egzersiz yapmaya çalıştım ama eskisinden daha az kulak çöpü yani 16 taneyi zor yapıyordum sonuca geleyim
geçen gece dedim emlayla uyuşturalım da en azından parmakla orayı iyice genişlet deneme aklımızda yoktu sonra orası öyle uyuşmuş ki ben hissetmedim eşim makas bile yapmış sonra dedi deneyelim uyuştu dedi tamam zaten denemeye hep açığım :)) sonra güzel bir sevişme sonrası denedi oldu bak girdi dedi yok ben hissetmiyorum ya kabul etmedim dün gece de normal bi geceydi yattık uyumak için derken bir hareketlendik sonra denedi eşim uyuşturmadık sadece bebeyağı sonra bak dedi eşim girdi artık oluyor he huuu sevindik kutlama çikolatası yedik heheee :))
ve mutlu sonnn
not: ben üstte hiç yapamadım o yüzden altta oldum ve yastık koyduk belime bebeyağıyla yendik şükür :))
Tebrikler arkadaşım bir dertli daha bu agir yukten kurtuldu oh ne güzel:))
Darisi bu sıkıntıyı ceken tüm arkadaşlarımızın basina insaallah
canım sen uzun zamandır egzersiz yapıyosun ve bu işin sonuna geldın..hiç korkma canım panikte yapma cunkü sen başarıcaksın...ilk önce mutlaka ve mutlaka aparatınla deneme yap daha sonra penis denemesine geç ve aparatınla yaparken aparatı bolca yagla ki vajina içinde yaglansın daha sonra eş denemesini geç ıkınmayıda unutma canım sen başarıcaksın bunu inş hayırlı haberlerını alıcaz..çabukta vazgecme üstüne git
tebriklerr
Ben kayganlaştırıcı olarak pre seed aldım bugun geliyor kullanıp kullanmamakta kararsızım sizce kullanayım mı arkadaşlar. Birde ben öle mum falan sarıp egzersiz yapamıyorum bana zor gelio ürpertio benibirde bu aparatları nerden temin ediyorsunuz ayrıca eşim aparatlara izin vermiyor parmaklada zor oluyor ne yapsamki bilemedim
halaylar şımarık için.nasan ayı gelini oldun
Allah razı olsun bir daha kimseler bu dertle uğraşmaz inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
shimarik tebrik ediyorum seni...ben bura ile tanıştığımda sen sorunun çözümüyle cebelleşiyordun hep takip ettim seni..inan kendim gibi sevindim...darısı başıma olsun..duaların artık bizimle olsun...sevgiler...
inşallah canım bu sefer bende çok umutluyum inşallah aparatı aldığım gibi peniside almak nasip olur zamanı gelmiştir artık inşallah desteiğniz çok önemli ama gerçekten çok sağolun
benim önericeğim tedavi sadce 24 saat ve 3 gün gün içerisinde bitiyor dikkatinize ben okadar zor vaka olmama ragmen 2 gün aşmıstım saolsun doktorumun sayesinde
kurtulmak istiyorsanız bana yazın size yardım etmek istiyorum
Ilk baslarda aynen oyleydim ben de canim hatta o tualet hissi hic mi gecmeyecek diye dusunuyordum ama duzenli olarak devam ederseniz belki 7 denemeden sonra geçer daha da alisirsinMerhaba, bende aştm geçen gün söylemiştim 😊fakat bir baskı hissediyorum, birde altıma kaçıracakmışım gibi bu normalmi ? Git gide acının azaldığını hissedyrum umarm tam anlamıyla olur 😊😊 yinede o korkuyu aştığım için mutluyym...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ilk baslarda aynen oyleydim ben de canim hatta o tualet hissi hic mi gecmeyecek diye dusunuyordum ama duzenli olarak devam ederseniz belki 7 denemeden sonra geçer daha da alisirsin
kızlar ben de bundan bir ay önce başarmıştım 6-7 kere p.. almıştım sonra araya regl başka şeyler derken deneyemedik geçen günde denemeye çalıştık alamadım çooookkkk moralim bozuldu ağlaya ağlaya bir oldum , aparatla denediğimde yapıyorum , şimdi tekrar korku başladı ben de yaa ,napicamm benn(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?