Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

peki acı hissettinizmi ilişkiye girerken?

ilk girişte acı hissetmedim baskı hissettim acımadı tabı yavaş yavaş soktuk tamamını aldıktan sonra içinde biraz acıma oldu gerilmeden dolayı ama düşündüğüm kadar çok değildi yanı dayanılmıcak bşy yoktu ertesi günde kremsiz denedik yine tamamı girdi tabı gel git yapamadık braz alışsın istedim ama gerçkten korktuğumz kadar bşy yok canımmm

petty sen yenen birisin bende haftaya eş denmesi yapacağım eşim izine gelecek sadece 2 gecemizvar(( 13 cm aparat alıyorum amahergün düzenli yapamıyorum kaynanamlarda kaldığım için ..eş denemesi yapacağım haftaya cuma ama çok korkuyorum( yardım edin lütfen neler neler yapayıma dan zye yardımcı olurmusunuz

Vajinismus burda son bulur shimarik gelin olurr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canimm bence sen 13 cm aliyorsan bitmistir bu is rahat ol ve eşinin gelmesini bekle

Ben kayganlaştırıcı olarak pre seed aldım bugun geliyor kullanıp kullanmamakta kararsızım sizce kullanayım mı arkadaşlar. Birde ben öle mum falan sarıp egzersiz yapamıyorum bana zor gelio ürpertio beni birde bu aparatları nerden temin ediyorsunuz ayrıca eşim aparatlara izin vermiyor parmaklada zor oluyor ne yapsamki bilemedim

Su bazli ve onayli ise kullanabilirsin bence.ben yendim ama hala kullaniyorum artik yavas yavas birakacagim.bence eşini ikna et çoğu eş ayni tepkileri veriyir benimki de niye herkes gibi dogal yolla olmuyor orayi ben genisletmek istiyorum ya zarar verirsen falan diyordu ama ben ikimiz icin de bu egzersizleri yapmak istedigimi onu mutlu etmek istedigimi soyleyince mecbur kabullendifakat mum itici geliyorsa parmakla yap ama muhakkak yap etkisi cok fazla kendine guvenin gelecek .ve esin yokken yap ben esimi ikna etmeme ragmen beni egzersiz esnasinda gormek ona itici geliyirdu ben de onun evde olmadigi vakitleri kolladim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…