- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #172.941
rica ederim canım haber ver denedıkten sonra
inş olur canım budefa güzel haberi sizlerle paylaşırım
Bir tupun hemen hemen yarisini kullandim canim disina surdum nohut kadar icinede surdum parmagimla yarim saat kadar bekledim
peki acı hissettinizmi ilişkiye girerken?
inş olucak canım dediklerimi unutma nefes al ıkın
Tamam canım dediklerini uygulayacağım iyiki varsınız arkadaşlar
kac gündür seni merak ediyordum yaaaa cok sevindim.tebrikler yeni gelinimizVajinismus burda son bulurshimarik gelin olurr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canimm bence sen 13 cm aliyorsan bitmistir bu is rahat ol ve eşinin gelmesini beklepetty sen yenen birisin bende haftaya eş denmesi yapacağım eşim izine gelecek sadece 2 gecemizvar(( 13 cm aparat alıyorum amahergün düzenli yapamıyorum kaynanamlarda kaldığım için ..eş denemesi yapacağım haftaya cuma ama çok korkuyorum ( yardım edin lütfen neler neler yapayıma dan zye yardımcı olurmusunuz
Su bazli ve onayli ise kullanabilirsin bence.ben yendim ama hala kullaniyorum artik yavas yavas birakacagim.bence eşini ikna et çoğu eş ayni tepkileri veriyir benimki de niye herkes gibi dogal yolla olmuyor orayi ben genisletmek istiyorum ya zarar verirsen falan diyordu ama ben ikimiz icin de bu egzersizleri yapmak istedigimi onu mutlu etmek istedigimi soyleyince mecbur kabullendiBen kayganlaştırıcı olarak pre seed aldım bugun geliyor kullanıp kullanmamakta kararsızım sizce kullanayım mı arkadaşlar. Birde ben öle mum falan sarıp egzersiz yapamıyorum bana zor gelio ürpertio benibirde bu aparatları nerden temin ediyorsunuz ayrıca eşim aparatlara izin vermiyor parmaklada zor oluyor ne yapsamki bilemedim
kac gündür seni merak ediyordum yaaaa cok sevindim.tebrikler yeni gelinimizayrintilari anlat da yenmeye calisanlar için ışık olsun
nasil cekiliyordugeçmişte halay başı ben olurdum halayy çeken yok muuuubanaa
Bilemedimnasil cekiliyordubilsem ben baslatacagim bana da halay ceken olmamisti gel birlikte cekelim
Sayisi ne idi yaBilemedimmi idi
Ohhh deneye deneye buldum.halaylar shimarik icin gelsinSayisi ne idi ya
geçmişte halay başı ben olurdum halayy çeken yok muuuubanaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?