- 26 Mart 2014
- 474
- 8
- 118
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #173.041
hadii az gayret hangi asamadasin arkadasim hic sesiniz de çıkmıyoryenen yok malesef(
Canim biz de heyecanla iyi haberlerini bekliyoruz bence ins yapacaksin 5 dk da giroyorsa iyi hemen ilk giriste firt denek girmez.inan p.s aparat tan daha kolay girecek ve yapman gereken aynı aparati sokarken pes etmeden 5 dk nasil ugrasiyorsan es denemesinde de pes etmeden ugrasmalisinBen biraz daha kalınlaştırdım aparatımı 14cm oldu çapı fakat beni endiselendiren her seferinde çok ugraşıyorum bu normal mi:-(yani bi 5dk fln mümkün degil girmiyor ondan sonra şükür bu olumsuzluk devam etmiyor yani giriyor.ama sizde de böyle oluyormu yoksa bende ters giden bişeylermi var:-( yaglıyorumda bebek yagı ile.cuma günû eşim izine gelecek 2gecemiw var sadece olsun artık:-(
canım girdirirken derin nefes al birkaç defa iyice gevşe sonra derin nefes al ve nefesini tut ve ıkın, nefesini ıkınmakta harca yani, o şekilde denedin mi?Ben biraz daha kalınlaştırdım aparatımı 14cm oldu çapı fakat beni endiselendiren her seferinde çok ugraşıyorum bu normal mi:-(yani bi 5dk fln mümkün degil girmiyor ondan sonra şükür bu olumsuzluk devam etmiyor yani giriyor.ama sizde de böyle oluyormu yoksa bende ters giden bişeylermi var:-( yaglıyorumda bebek yagı ile.cuma günû eşim izine gelecek 2gecemiw var sadece olsun artık:-(
hadii az gayret hangi asamadasin arkadasim hic sesiniz de çıkmıyor[/QUO
Bu geri kalmışlığa Aşama denilebilir mi bilmiyorum ama İki parmağı yarısına kadar alıyorum ama canım çok yanıyor. Eş denemesindede p.. ucunu alıyorum aynı acı yine oluyor ve bırakıyoruz( Ama bu sefer eşim biraz daha fazla girdiğini söyledi ama ben inanmıyorum aynı yerde takılıyor
Kendi kendinin moralini bozma bence ucu girdiyse tamami da girebilir. Aci kendini kastigindan olabilir o an eşin kalcalarina masaj yapip rahatlatsin ve biraz sabret geri cikmasin sonra zaten rahatlayinca ve alışınca daha rahat giriyorhadii az gayret hangi asamadasin arkadasim hic sesiniz de çıkmıyor[/QUO
Bu geri kalmışlığa Aşama denilebilir mi bilmiyorum ama İki parmağı yarısına kadar alıyorum ama canım çok yanıyor. Eş denemesindede p.. ucunu alıyorum aynı acı yine oluyor ve bırakıyoruz( Ama bu sefer eşim biraz daha fazla girdiğini söyledi ama ben inanmıyorum aynı yerde takılıyor
canım sen 2 parmağı alabiliyorsun ve buna geri kalmışlık mı diyorsunBu geri kalmışlığa Aşama denilebilir mi bilmiyorum ama İki parmağı yarısına kadar alıyorum ama canım çok yanıyor. Eş denemesindede p.. ucunu alıyorum aynı acı yine oluyor ve bırakıyoruz( Ama bu sefer eşim biraz daha fazla girdiğini söyledi ama ben inanmıyorum aynı yerde takılıyor
Canim biz de heyecanla iyi haberlerini bekliyoruz bence ins yapacaksin 5 dk da giroyorsa iyi hemen ilk giriste firt denek girmez.inan p.s aparat tan daha kolay girecek ve yapman gereken aynı aparati sokarken pes etmeden 5 dk nasil ugrasiyorsan es denemesinde de pes etmeden ugrasmalisin
canım girdirirken derin nefes al birkaç defa iyice gevşe sonra derin nefes al ve nefesini tut ve ıkın, nefesini ıkınmakta harca yani, o şekilde denedin mi?
canım sen 2 parmağı alabiliyorsun ve buna geri kalmışlık mı diyorsunben yenmeden önce hep söylüyorum küçük parmağımı 1 cm bile alamıyordum.bak canın yanıyorsa yanlış yere doğru itmeye çalışıyorsunzdur,başka yere doğruda gitme gibi bir şansı olmadığı için, tek bir yol var,o yüzden acıyor, gidemediği için yani, normlde acımaması gerekiyor,yanma hissi dersen kuruluktan olur. hangi pozisyonda deniyorsun? alttaysan poponun altına yastık koy, üstteysen eşine doğru eğil poponu da arkadan yukarı doğru kaldır.
ama bak aparat sonuçta , pns te uyarıcı etkenler oluyor zevk alınca gevşiyorsun ayrıca yaradılışı oraya daha uygun,hani biraz alışınca ıkınmaya gerek kalmıyor diyorsun ya çünkü girip çıktıkça orası rahatlıyor kayganlaşıyor ve artık kasmayı bırakıyorsun,kasmadığında aslında orası kapalı değil açık bir yol, sen dk ya takılma zamanla alışacaksın gevşemeye.denedim canım ya ıkınmayı çok yapıyorum zaten onuda yapmasam hç girmiyor .ama herşey alışana kadar oluyor yani alıştıktan sonra ıkınmadanda giriyor mesela..acıda aynı şekilde 4-5 kere soktuktan sonra o histe kayboluyor.rabbim yardımcın olsun artık 8 y bitecek çünküşimdide egzersiz yaptım mesela yine aynı şekilde hemen girmedi uğraştırıyor..acaba diyorum aparat belki kalın yada sert geliyor olabilirmi peniste daha kolay olacağına inanıyorum inşallah bu sefer olacak
Altta Popomun altına yastık koyup yapıyoruz üste yapamıyorum daha çok canım yanıyor gibi oluyor ve p.. alamıyorum hiç.
alttayken o giriş anında eşine söyle boynundan falan öpsün yani o an hem hoşune gittiği için gevşiyorsun, hem aklın vajinada olmuyor, bak bunu lütfen hafife alma dene,
rica ederim canım inşallah işine yarar.tamam.. ilginize alakanıza bilginize çooook tşk ederim :))
bu sefer pes etmek gibi bi niyetim yok:) ama bugünkü denememde de çok acı oldu bunlar beni korkutuyor ama inanıyorum rabbiminde yardımı ile olacak inş
cnmmm benim merhaba öncelikle umarım en yakın zamanda atlatırsın.. cnmmm bence acının kaynağı yanlış yere doğru itmen ve kendini istemsiz olarak hala sıkman. bence biraz gevşe rahatla.. önemli olan bu ve vajina yönü. yönünü bildikten sonra gider tatlım. büyütme kafanda..
Nişanlımla kısa bir süre sonra düğünümüz olacak sorun şu ki flört dönemimizden itibaren yakınlaşmalarımız oldu (sürtünme yoluyla) sonraları bircok kez normal şekilde ilişkiye girmeyi denedik ve başarısız olduk o anda canım yanacak diye düşünüp kasılıyorum korkularım endişelerim kasılmamı artırıyor normalde o bölgeme ağda bile yaparken dokunmaktan korkan bir yapıya sahibim vajinismus muyum bunu da bilmiyorum. Evlenince böyle mi devam edecek napmalıyım yardım edin lütfen. Birde acaba sürtünme yle yakınlaşmıs olmamız buna sebep olmuş olabilir mi diye düşünüyorum
arkadaşlar bişey sormak istiyorum eşli denemede sanki bi duvara dayanıyo ozaman çok yanma ve acı var yönden dolayımı mı yani
duvara dayanıp ilerlemiyor değil mi? şimdi bak sana şu şekilde anlatıym ordan anla canım.arkadaşlar bişey sormak istiyorum eşli denemede sanki bi duvara dayanıyo ozaman çok yanma ve acı var yönden dolayımı mı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?