- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #173.081
Merhaba bayanlar.. Konuya o kadar çok cevap yazılmış ki hepsini okuyamadım tabiBenim sorum vajinusmusu ilk ilişki zamanında mı anladınız ben daha bekarım ve böyle bir deneyimim hiç olmadı fakat bunun düşüncesi beni çok geriyor korkuyorum olsun istemiyorum sanki sırf gerildiğim için ve evlenince vajinismus çıkmasından korkuyorum sizce bu düşünceler bu korku beni vajinismus yapar mı
Ben uzun zamandir girmiyrdm bu siteye... Bende vajinismusum. Bir sene oldu evleneli. Suan tedavi goryrm ama hic ilerleme yok daha bir bogum bile yapamadm. Yaklasik dort aydir tedavi goryrm. Ondan oncede iki piskolog deistrdm. Bunu da artk birakmak istemyrm. SULEYMAN ESERDAG a gitmeyi dusunyrm parmak egzersizi yaptrmyomus. Peki nasil tedavi edyo. Ne olur bilen yada onda tedavi olan varsa beni bilgilendrn. Zaten dururmumuz hic yok maddi olarak gitmem zor ama kurtulmak icin baska napabilirim bilmyrm :'(
simay gözün aydın arkadaşım, çok sevindim görünce, Allah başka sıkıntı vermesin inşallah.slm arkadaslar ben 2 yıllık evliyken vajınusmusu bu site sayesinde yendim allah burda bana yazan yazmayan herkesten razı olsun . vajınusmusu 14 ocakta yendim vee şimdi hamileyimmmm:d..rabbim burda olup yada üye olmadan sessizce takip eden tüm arkadasları bu dertten kurtarsın. herşey gönlünüzce olsunnn pes etmeyin arkadaslarrr mutlaka oluyorrr....
Ben uzun zamandir girmiyrdm bu siteye... Bende vajinismusum. Bir sene oldu evleneli. Suan tedavi goryrm ama hic ilerleme yok daha bir bogum bile yapamadm. Yaklasik dort aydir tedavi goryrm. Ondan oncede iki piskolog deistrdm. Bunu da artk birakmak istemyrm. SULEYMAN ESERDAG a gitmeyi dusunyrm parmak egzersizi yaptrmyomus. Peki nasil tedavi edyo. Ne olur bilen yada onda tedavi olan varsa beni bilgilendrn. Zaten dururmumuz hic yok maddi olarak gitmem zor ama kurtulmak icin baska napabilirim bilmyrm :'(
Merhaba bayanlar.. Konuya o kadar çok cevap yazılmış ki hepsini okuyamadım tabiBenim sorum vajinusmusu ilk ilişki zamanında mı anladınız ben daha bekarım ve böyle bir deneyimim hiç olmadı fakat bunun düşüncesi beni çok geriyor korkuyorum olsun istemiyorum sanki sırf gerildiğim için ve evlenince vajinismus çıkmasından korkuyorum sizce bu düşünceler bu korku beni vajinismus yapar mı
mrb kızlar nasılsınız? uzun zamandır giremiyorum ben ne var ne yok buralarda :) yenenler oldumu çalışmalar ne aşamada? ben tamamen alışmıs durumdayım cinsel ilşkiye soru sormak isteyen varsa seve seve cevap verebilirim..herkese umut dolu günler
simay gözün aydın arkadaşım, çok sevindim görünce, Allah başka sıkıntı vermesin inşallah.
merhaba,
bende 5 aylık evliyim. eşime aşığım ama iş o noktaya gelince kasılıyorum korkuyorum itiyorum onu.
anlayışlı eşim çok şimdiye kadar hiç bunaltmadı sürekli destek oldu ama ister istemez ben bunadım bu durumdan akşamları bana yanaşmasından korkuyoru. öyle bir duruma geldim ki sevişmek kelemiesinden nefret der oldumlütfen nasıl yenileceği konusunda yardımcı olun
doktora gittim kayganlaştırıcı jel verdi bi fayda olmadı.
lütfen cevap verin ne yapmam gerek((
merhaba,
bende 5 aylık evliyim. eşime aşığım ama iş o noktaya gelince kasılıyorum korkuyorum itiyorum onu.
anlayışlı eşim çok şimdiye kadar hiç bunaltmadı sürekli destek oldu ama ister istemez ben bunadım bu durumdan akşamları bana yanaşmasından korkuyoru. öyle bir duruma geldim ki sevişmek kelemiesinden nefret der oldumlütfen nasıl yenileceği konusunda yardımcı olun
doktora gittim kayganlaştırıcı jel verdi bi fayda olmadı.
egzersiz yapıyomusun arkadaşım önce ondan başlamalısın
canım bende senin gibi 6 aylık evliyken burayı bulmuştum çok sevinip umutlanmıştım şükür bende yendim biraz cesaret biraz egzersiz inşallah hallolurr umutlu ol :)
egzersizleri nasıl yaptın?
hayır yapmıyorum nasıl yapmam gerek ? burayı bir kaç gündür takip ediyorum okudum artık azimle yapıp bende yenmek istiyorum.
canım ben daha yenmeim ama egzersilerim iyi çok şükür o yüzden yardımcı olmak istiyorum..ilk önce serçe parmağını yağla bebek yağı veya zeytinyağı vajinanıdayağla biraz daha sonra orana serçe parmağını getir biraz dokun gezdir orada rahatla dhsonra ıkın ve serçe parmağının girişini sağla oraya
bugün başlıyorum egzersizlere. artık yenmek istiyorum.
evlilik zevke dönüşsün istiyorum ızdıraba değil.
Teşekkür ederim
Bir sorum daha olacak doğuştan gelen bir sebepten dolayı makatımdan muayene oldum genel cerrahiye ve bana kegel egzersizi yapmamı evlenince ise normal doğum yapmamamı söyledi makatım ve vajinam mesafe olarak normalden daha yakın diye özetleyebilirim durumu mu bu evlenince olumsuzluk getirir mi sizce yani ilişkiye engel midir:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?