Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba bayanlar.. Konuya o kadar çok cevap yazılmış ki hepsini okuyamadım tabi Benim sorum vajinusmusu ilk ilişki zamanında mı anladınız ben daha bekarım ve böyle bir deneyimim hiç olmadı fakat bunun düşüncesi beni çok geriyor korkuyorum olsun istemiyorum sanki sırf gerildiğim için ve evlenince vajinismus çıkmasından korkuyorum sizce bu düşünceler bu korku beni vajinismus yapar mı

Bence hiç korkma korktuğun şey başına geliyor çünkü. Bende evliliğime bir ay kala tesadüfen böyle bir rahatsızlık olduğunu öğrenmiştim hiç korkularım yokkken okuduğum şey beni panik olmaya itti ven ya olmazsa korkusu yaşattı şuan malesefki vajiyim ((

Ben uzun zamandir girmiyrdm bu siteye... Bende vajinismusum. Bir sene oldu evleneli. Suan tedavi goryrm ama hic ilerleme yok daha bir bogum bile yapamadm. Yaklasik dort aydir tedavi goryrm. Ondan oncede iki piskolog deistrdm. Bunu da artk birakmak istemyrm. SULEYMAN ESERDAG a gitmeyi dusunyrm parmak egzersizi yaptrmyomus. Peki nasil tedavi edyo. Ne olur bilen yada onda tedavi olan varsa beni bilgilendrn. Zaten dururmumuz hic yok maddi olarak gitmem zor ama kurtulmak icin baska napabilirim bilmyrm :'(

istanbulda avrupa yakasında yeşim yercok u öneririm en geç 3 günde çözüyor %100 garanti veriyor ben aradım konuştum ücreti 3500 tl muayene ücretide içinde sonradan extra bşi istemiolar yenene kadar tedavi devam ediyor garantili miş beyaz tv de de izledim ve gidenleride araştırdım % 90 menmunlar ve 5 yıl yenemeyenler bile yenmiş ... benim erteleme sebebim maddi skıntı

simay gözün aydın arkadaşım, çok sevindim görünce, Allah başka sıkıntı vermesin inşallah.

arkadaşım özel msj yolladım size.

hiç korkma ve merak etme canım vajinismus sandığın gibi elle tutulur bir rahatszılık değil zaten, sadece zihninde birşeyleri büyütmemen, sağda solda bahsedilen saçma ilk gece hikayelerine kulak tıkaman gerekiyor çünkü hurafe hepsi.evleneceğin zaman da gelirsin biz sana öğrenmen, bilmen gerekenler hakkında bilgi veririz sorun yaşamazsın Allahın izniyle.bu sayfalarıda okumamanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
mrb kızlar nasılsınız? uzun zamandır giremiyorum ben ne var ne yok buralarda :) yenenler oldumu çalışmalar ne aşamada? ben tamamen alışmıs durumdayım cinsel ilşkiye soru sormak isteyen varsa seve seve cevap verebilirim..herkese umut dolu günler

simay gözün aydın arkadaşım, çok sevindim görünce, Allah başka sıkıntı vermesin inşallah.

merhaba,

bende 5 aylık evliyim. eşime aşığım ama iş o noktaya gelince kasılıyorum korkuyorum itiyorum onu.
anlayışlı eşim çok şimdiye kadar hiç bunaltmadı sürekli destek oldu ama ister istemez ben bunadım bu durumdan akşamları bana yanaşmasından korkuyoru. öyle bir duruma geldim ki sevişmek kelemiesinden nefret der oldum lütfen nasıl yenileceği konusunda yardımcı olun
doktora gittim kayganlaştırıcı jel verdi bi fayda olmadı.

lütfen cevap verin ne yapmam gerek ((

canım bende senin gibi 6 aylık evliyken burayı bulmuştum çok sevinip umutlanmıştım şükür bende yendim biraz cesaret biraz egzersiz inşallah hallolurr umutlu ol :)

hayır yapmıyorum nasıl yapmam gerek ? burayı bir kaç gündür takip ediyorum okudum artık azimle yapıp bende yenmek istiyorum.

canım ben daha yenmeim ama egzersilerim iyi çok şükür o yüzden yardımcı olmak istiyorum..ilk önce serçe parmağını yağla bebek yağı veya zeytinyağı vajinanıdayağla biraz daha sonra orana serçe parmağını getir biraz dokun gezdir orada rahatla dhsonra ıkın ve serçe parmağının girişini sağla oraya

bugün başlıyorum egzersizlere. artık yenmek istiyorum.
evlilik zevke dönüşsün istiyorum ızdıraba değil.

Kesin bişi diyemem ama zannetmiyorum. Doktorun söylerdi öyle bişi olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…