- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #173.141
hiç korkma ve merak etme canım vajinismus sandığın gibi elle tutulur bir rahatszılık değil zaten, sadece zihninde birşeyleri büyütmemen, sağda solda bahsedilen saçma ilk gece hikayelerine kulak tıkaman gerekiyor çünkü hurafe hepsi.evleneceğin zaman da gelirsin biz sana öğrenmen, bilmen gerekenler hakkında bilgi veririz sorun yaşamazsın Allahın izniyle.bu sayfalarıda okumamanı tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim gerçekten, ben etraftan duyduğum hurafe şeylere hiç kulak vermiyorum zaten ama ilk gece düşüncesi beni geriyor hep sanki yapamayacakmışım gibi, inşallah bu korkularım boşa çıkar
Ben de 4 defadir falan hicbisey kullanmadim ama bazen kuru olunca arada suruyorumcanım ben artık ne zeytınyag nede kayganlaştırıc kullanıyorum sen naptın?
sevilay2 sen benim dedigimi yapsan yarın buraya yendim diye gelirsin canım..
merhaba arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin ve geçmiş olsun, aslında bir hastalık değil bu ama malesef ki hayatımızı altüst etmeye yetecek bir durum, tamamen psikolojik olduğunu zaten söylememe gerek yok, ben öncelikle vereceğim linkin ilk sayfasını okumanızı öneriyorum egzersize geçmeden önce, bu şekilde egzersize gerek olmadan yenen arkadaşlarımızda oldu o yüzden önce bu söylediğimi deneyip sonra egzersize geçmenizi tavsiye ederim.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=675956
egzeraiz yaprin ama peniste cok aci oldi neden acabaBen de 4 defadir falan hicbisey kullanmadim ama bazen kuru olunca arada suruyorum
bana da yardim aparatlarin hepsini yapiyorum ama peniste kasiyyorum ne yapmaliyimrica ederim canım, birde sana şunu söyleyim etrafta gaz veren insanlr oluyor, ilk gecen ziyan olmasın nişanlıyken aş falan diye sakın onlara itibar etme olur mu, Allahın izniyle korkuların yersiz hele ki sen bu durumu öğrendin sayfayı biliyorsun ilk günler bile korksan hemen gelirsin destek oluruz sana, burda ki ablaların kardeşlerin sadece geç farkına vardıkları için bu kadar uzadı, yoksa ben mesela o kadar bekleyip sadece 1 gecede kurtuldum, 4 günde yenen de var 1 ayda da ertelemezsen sorun yaşamazsın ki zaten dediğim gibi, bu bir rahatsızlık değil yanlış bilgiler yüzünden sadece herkesten çok korktuğumuz için oldu. korkularımızın yersiz olduğunuda gördük, dediğim gibi bu sayfaları sen şimdilik okuma olur mu? bahtın açık olsun.
ARKADASLAR DÜN GECE BENDE BASARDIM SORMAK İSTEYEN LER ÖZELİME ATSINLAR hihoyyyt
bana da yardim aparatlarin hepsini yapiyorum ama peniste kasiyyorum ne yapmaliyim(
15 aylık evliyim ve hala olmuyor lütfen yardımcı olun bi konuyu kimseyle paylasmadim ama burda yenenleri gördükçe cesaret aldım sanki
Bu sabah ,çok mutsuz kalkttım,iyice dengesiz oldum30 YAŞINA GELDİM halen vajinusmusum kocamın dün akşamki konuşması beni üzdü sen birilerinin intikamınımı alıyosun,ben kimin ahını aldım vs...konuşmaları çocuk istemesi benim ya çocuğum olmazsa korkusu 30 yaşıma geldim karmaşığım...psikiyatriye gidelim diyor gitmek istemiyorum ısrarla kendim çözmek istiyorum ama çözmek içinde bişey yapmıyorum...
Sevilay2 kackere yazdim okumuyorsun galiba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba,
teşekkür ederim bilgiler için. deneyeceğim umarım faydası olur.
Bu sabah ,çok mutsuz kalkttım,iyice dengesiz oldum30 YAŞINA GELDİM halen vajinusmusum kocamın dün akşamki konuşması beni üzdü sen birilerinin intikamınımı alıyosun,ben kimin ahını aldım vs...konuşmaları çocuk istemesi benim ya çocuğum olmazsa korkusu 30 yaşıma geldim karmaşığım...psikiyatriye gidelim diyor gitmek istemiyorum ısrarla kendim çözmek istiyorum ama çözmek içinde bişey yapmıyorum...
merhaba,
bizde aynı durumdayız merak etme. bende 5 aydır evliyim olmadı.
teşekkür ederim burda ki herkese fikirleri için. dün ilk defa burda sohbet ettikten sonra.
işten çıkıp eve gittim güzelce ılık duşumu aldım vücudumu gevşettim. geçtim odaya vajinamla oynadım burda ki bir arkadaş zeytinyağı önermişti.
onunla denedim ve ilk önce işaret parmağımla denedim yavaş yavaş aldım içime çok mutlu oldum. tekrar denemek istedim orta parmağımla denedim bu kez onu aldım tamamen. dayanamadım eşime söyledim çok anlayışlıdır onunla dün biraz yaptık egzersiz. orta parmağını tamamen soktu çok çok mutlu oldum.
bugün devam edicez arkadaşlra sordum danıştım şimdi hangi egzersizde nasıl devam edelim yardımcı olurlarsa onunla devam edeceğim bugün.
Ben de 4 defadir falan hicbisey kullanmadim ama bazen kuru olunca arada suruyorum
bana da yardim aparatlarin hepsini yapiyorum ama peniste kasiyyorum ne yapmaliyim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?