Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

anladım canım bende evliliğimin 5,ayında yendım bu illeti yapman gereken herkesın dediği gibi nefes egzersizi yapman kegel egzersizi yapman..bunda bıraz zorlanıcaksın sana bu itici gelecek fakat alışmaya calısıcaksın cok zamanını almıcaktır emin ol..bundan önceki denemelerınıde unut nefese başla bugun yarın egzersızlere geç düzenli yaparsan 1 haftada halledersin...

inşallah. teşekkür ederim. kegel egzersizi demiliyor ya ilk sayfayı okudum nasıl yapmam gerekiyor anlmadım

Petty sen hala kayganlastirici kullaniyor musun

tazegelin ben hamilelik için jel kayganlastırıcı vs. kullanmadım o dediklerim wajınusmusu yenmeme yardımcı olan seyler

sevilay2 ben kegel egzersizde nefes egzersizi vs hiçbirini yapmadım bence bu aksam benim dedigimi yap bide once pasiflora surup iç sonra rahat bi şekilde yatagına yat dr eldivenini tak once zeytin yagıyla yagla orta parmagını sonra ustune anestol kremi bolca sür hafiften yakıyor ama oyle buyuk bişe degil o uyusturuyor ve esin oraya bakarak seni yonlendirsin benim oyle oldu yani cunku ılk bende parmagımı goturdum sankı orda bişe war gitmiyor ama esim baktı elini yukarı kaldır ordan sok burdan cek derken oldu bitti :)

inşallah. teşekkür ederim. kegel egzersizi demiliyor ya ilk sayfayı okudum nasıl yapmam gerekiyor anlmadım

televizyonu ac canım otur karsısına kafanı dagıtması amaçlı poponun altına yastık koy onunede ayna al...bacakları ac bıraz nefes al verırken ıkın bunu bi sure yap sonra ıkınmanı coğalt bacagınıda yavas avas rahatladıkca ac..göreceksınkı vajınanda acılacak

teşekkürler. aşamalardan haberdar edicem sizi olacak inşallah en kısa zamn da. siz ne kadar süre de yendiniz?

teşekkürler. aşamalardan haberdar edicem sizi olacak inşallah en kısa zamn da. siz ne kadar süre de yendiniz?

benımkı 3 hafta sürdü nedenıde ben doktorada gidiyodum ona uyuyum die beklettım hep baktım olacak gibi değil buraya uydum ve yendım gitti :) doktora kalsa ooooo yanı doktora gıtmemenıde kafana takma burda doktorun yaptıgından farklı bişiy yok hatta fazlası var birbirimizi anlıyoruz..en az 10 dk yap böle tamam mı yarında egzersınıze geç inş 1 haftada hallet gitsin

parmak egzersizlerine mi?

doktora da gittim ilk 10 gün sonra ama kas gevşetici verdi sorun yok halledersiniz sadece gevşe dedi. benim sorunum zaten gevşeyememek.

merhaba arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin ve geçmiş olsun, aslında bir hastalık değil bu ama malesef ki hayatımızı altüst etmeye yetecek bir durum, tamamen psikolojik olduğunu zaten söylememe gerek yok, ben öncelikle vereceğim linkin ilk sayfasını okumanızı öneriyorum egzersize geçmeden önce, bu şekilde egzersize gerek olmadan yenen arkadaşlarımızda oldu o yüzden önce bu söylediğimi deneyip sonra egzersize geçmenizi tavsiye ederim.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=675956

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…