Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim gözün aydin inan çok sevindim..esinle bir kez daha ilişkiye girdiğinde panikleye bilirsin girmicek sanarsin sonuçta uzun sure ara veren ama korkma bu geçici birşey olacak..egzersizi de haftada bir yap bu isi basardigini beynine unutturmamak için

Merhaba, burada yazılanları okuyunca cesaret geliyor bana..yeni üye oldum ve 1,5 senedir evliyim..vajinismusla uğraşıyorum ben de..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaşlar bende aynı dertten muzdaripim dün varlık doğan tarafından tedavi oldum.ama en başta bana eşine izin vercksn demişti bizde deniyorduk ama penis vajinama değdiğinde içten kasılmalar oluyordu.tedaviden geldik denedik ama bu sefer bacaklarım kasıldı açamadm egzersiz falan yapamyrm kendm bile dokunamyrm ki yenen arkadaşlar yardım edermisinz babcak kasılmalarım için ne yapabilirm.tedavi işe yaradı mıyaramadı mı onu bile anlaymdk bi tonda para vrdik

tebrik ederim canım çok sevindim ben daha yenemedim anlatırmısın nasıl yendin

tebrik ederim canım çok sevindim ben daha yenemedim anlatırmısın nasıl yendin

Tabi anlatırım.çünkü ben burada yazılanlar sayesinde yendim..öncelikle egzersize çok önem verdim hergün yapamasamda mutlaka yapıyordum.ve hep arttırdm kalınlıgını.cuma gecesi demedik olmadı ışıklar kapalıydı.çok uğraştık olmadı.öyle olunca biraktik.sabah birden eşim birşeyler istedi ben gündüz utanıyorum açıkcası ama o an hiç utanmadım.afedrsnz faydalı olsun diye açık yazacağım .sevişmekle basladık biraz bebek yağı yardımı aldık ondan sonra bacaklarımı kendime doğru iyice çektim altımada yastık koydum.eşim denedi çok acıma oldu yada ben naz yaptım biraz daha sonra eşim şok olacagim birşey söyledi sakın kendini çekme ucu girdi dedi inanamadm.biliyordumki ucu girdiyse gerisi olacaktı.o an bekledik derin nefes aldım ıkındm ve çok şükür gerginlik içeridydi ve git gelleri de çok kolay yaptık çok şükür şaka gibi ama hiç acı olmadı sonrasında.zaten 2giristen sonra çok çok kolay oluyor.ertesi akşam gene denedim ilk 3-4dk olmadı ama yılmadık sonra biraz acı biraz yön bulamama derken gene oldu tek şanssızlgm 2ay yok esım ve sadece 2gece deneyebildk 2ay sonra tekrar başa dönmktn çok korkuyorum.uzun oldu biraz kusura bakmayın

öncelikle tebrik ederim bende bütün aparatlari sorunsuz yaptım ama peniste acı hissettim sonra ara verdim. yine aparatlarin sorunsuz aldım en büyüğünü bile :) çatır çatır girdi maşallah ama adetim başladı yoksa penise geçecektim moral verin bana penis de sorunsuz olsun artık ya

kızlar buradakileri uzun zamandır okuyorum ve okudukça cesaretleniyorum. ama bi türlü sonuca ulaşamıyorum ve hiçbi zaman da ulaşamayacağımı düşünüyorum. daha 6 aylık evliyim ama şimdiden bu evliliğin böyle yürümeyeceğinden korkuyorum

evet bende de azda olsa ağrı acı oldu ama ona değer ve şunu bil benbunu hep bildim o da zamnlaidecek o yüzden dayan

kaderimmmm,mailden nasıl yazacam sen atarmısın ilk önce

Canım önce tebrik ederim.
Hiç korkma 2 aydan sonra başa dönmezsin.
Çünkü bilinçaltına oraya birşey girebildiği yerleşti.

ohh maşallah herkes yeniyor birkaç gün sonra bende yazacağım oldu diye inşaallah: ))) herkese kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…