- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #173.221
çok sevindim canım ya sen merak etme hastalık yenilemesi gibi birşey olmaz,ben yendim birkaç deneme sonrası hamileydim ve dr 3 ay yasakladı falan beraberliği, sonra kürtaj girdi araya 3 ay ara verdim sadece tedirgindim kendi kendime dedim ki daha önce oldu korkacak birşey yok, artık ne yapmam gerektiğini biliyorum dedim ve oldu, merak etme.Çok şükür dün gerçekleşti yendim oldu binlerce şükür ama sunu sormak istiyorum eşim yarın gidecek ve 2ay sonra gelecek bu hastalık bu ara tekrarlama yaparmı yada ben egzersize devam mı etmeliym.yani sadece dün dendk ve bide bugün:-( sonra olumsuz etkilenmek istemiyorum bu kadar olmuşken başa sarmak istemiyorum egzersiz yapmak da istemiyorum ama gerekli ise tabi ki yaparm
canım benim sende mailim vardı diye hatırlamıştım da dur özelden yazıyorum sana yanlış olmasın.kaderimmmm,mailden nasıl yazacam sen atarmısın ilk önce
arkadaşım merhabamerhaba arkadaşlar bende aynı dertten muzdaripimdün varlık doğan tarafından tedavi oldum.ama en başta bana eşine izin vercksn demişti bizde deniyorduk ama penis vajinama değdiğinde içten kasılmalar oluyordu.tedaviden geldik denedik ama bu sefer bacaklarım kasıldı açamadm egzersiz falan yapamyrm kendm bile dokunamyrm ki yenen arkadaşlar yardım edermisinz babcak kasılmalarım için ne yapabilirm.tedavi işe yaradı mıyaramadı mı onu bile anlaymdk bi tonda para vrdik
Canım önce tebrik ederim.
Hiç korkma 2 aydan sonra başa dönmezsin.
Çünkü bilinçaltına oraya birşey girebildiği yerleşti.
Çok sağol canım inşallah ya o zaman kötü olurum çünkü bu mutluluk herşeye değermş ama
eşim yeni bi iş buldu bunun için 7 ay eğitim alması gerekiyor başka şehirdeKesinlikle değer canım.
Neden 2 ay ayrısınız ki? Çok kötü ya ayrı kalmak istemezdim ben.
Eşimin gece vardiyası olan işlerde bile çalışmasına izin vermedim zamanında.
anladım canım bu kadar oldu ya gerisini şu an için düşünmek istemiyorum:) kuş gibiyim şu anda binlerce şükür rabbimeçok sevindim canım ya sen merak etme hastalık yenilemesi gibi birşey olmaz,ben yendim birkaç deneme sonrası hamileydim ve dr 3 ay yasakladı falan beraberliği, sonra kürtaj girdi araya 3 ay ara verdim sadece tedirgindim kendi kendime dedim ki daha önce oldu korkacak birşey yok, artık ne yapmam gerektiğini biliyorum dedim ve oldu, merak etme.
eşim yeni bi iş buldu bunun için 7 ay eğitim alması gerekiyor başka şehirde(arada böyle izin alıp geldi ama 2 ay sonra bitiyor eğitim o yüzden ayrıyız canım ve daha 1 aylık evliyken gitti (gerçekten çok zor hele bide bu hastalık olunca daha zorladı
arkadaşım merhaba
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=675956
bu linkte ilk sayfayı okr musun arkadaşım sonra tekrar aklınıza takılanı sorarsınız, egzersiz yapmak isterseniz egzersiz konusunda da yardımcı olur arkadaşlar.bacak kasılması hepimizde vardı hepsinin üstesinden geleceksiniz merak etmeyin.
be 1.5 yıllık evliyim.ilk gece ilişkiye girebildik biz ondan sonra olmadı.sanırım benim tek sorunum bacaklarımı açamıyo olmamm :18:daha önce okumuştum.ama ben eşimin dokunmasınada izin veremiyorum.bacaklarımı açabilsem gerisi olucak çünkü c.tesi günü ilaçla tedavi oldum bu kasılmalar için.bacaklarımın kasılmasını atlatamyrm.heralde bu gidişle atlatamcm anesteziyle oluck bir tek
arkadaşım hepimizde aynı sorun var bacaklarımızı açamayıp eşimizi itmemiz, kendimizi kasmamız falan, o yüzden üst pozisyonda genelde yeniyoruz hepimiz.be 1.5 yıllık evliyim.ilk gece ilişkiye girebildik biz ondan sonra olmadı.sanırım benim tek sorunum bacaklarımı açamıyo olmamm :18:
bu sıkıtının uzun sürmesi sadece ertelemeler yüzünden arkadaşım lütfen ara verme kararlı, azimli ol ki kısa sürede aşman için, eş denemesinde zeytinyağ kullan ben bu şekilde aştım, eğer istersen egzersizlere başla biran önce.Bu derdi atlatan arkadaşlar bana da yardımcı olabilir misiniz? Ben de kendim bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama çok ara veriyorum bu sefer soğukluk oluyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu sıkıtının uzun sürmesi sadece ertelemeler yüzünden arkadaşım lütfen ara verme kararlı, azimli ol ki kısa sürede aşman için, eş denemesinde zeytinyağ kullan ben bu şekilde aştım, eğer istersen egzersizlere başla biran önce.
Yaklaşık olarak 3 yıldır burayı ara ara takip ediyorum yani evlendiğimden beri ama hep egzersiz sebebiyle hiç yanaşamadmhipnoz zırvalamasında bulunan bi kadn dgm uzmanına gittik benm için tam bi kabus oldu malesef uzun süre doktora gitmek istemedm sonra böyle gitmeyeceğini anlayıp internetten araştrp başka bir terapist bulduk 7 seans sonunda iş geldi parmak egzersizine ve benm için bu doktor faslı da kapandı zorlayalım deneyelim üstüne gidelim dedik bi kere zorla girdi sanırm ama ne kadar girdi ikimiz de farknda değiliz canım çok acıdı ertesi gün kan geldi ve nasıl stres yaptysam ilk kez ayda iki kere adet oldm ve bida ne kadr denesek de yapamıyorz çok korkuyorm korkumu yenemiyorm artk bıktm yoruldm tükendim eşim beni üzmek istemiyor ama artık bi bebeğimiz olsn istiyor parmakla yapamam çok tedirgin oluyorm tiksiniyorum dilatör alsam yapabilir miyim acaba diye düşünüyorm bu aralar ama gene beceremem gibi geliyo
Canım dilator parmaktan cok daha rahat parmaktahissettiğini diltor de hissetmezsin daha rahat birde nefes çok ama çok önemli burundan alıp ağızdan vereceksin ve ağızdan nefes verirken dilatoru yavaşça sokacaksin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
o egzersiz yüzünden başaramyrm sanırm dokunamiyorum bilehiç cesaretim yok galiba ewliligimi esimi kaybedcm başka önerisi olan war mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?