- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #173.401
iyi yapmışsın bende ilk bir yıl çok kafama taktım ama kimseye söyleyememek utanmak sıkılmak paylaşamamak bu sitelerden bi haber olmak eşimin anlayışı derken zamanla atlatırım sandım ama bak koca 4 sene geçti...
ortada evlilik yok ?? belkide bitmiştir ??
nerede tedavi oldun canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet canım teşekkürler :))
Tedavi olmadim canimm ben kendim aparatlarla calistimm doktora kan gelmediginicin gittik
Çok olmuş canım ya. egzersiz yapıyor musun
Yok canimm parmak ve mumdan aparat yaptimm oyle denedim ben en son 10 cm aldigimda zaten oraya biseler girebilecegi oranin acildigini kabullendirmistim kendimeama normal ki gelmemesi canım ne dedi doktor dilator ile mi yendin
Kizlarr yenipte kanamasi hic olmayan varmi
Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kizlar benim bu aralar acayip yanmam oluyor ilişkide adet döneminin yakinligindan kaynaklanabilir mi bunu yasayan varmi
Yok canimm parmak ve mumdan aparat yaptimm oyle denedim ben en son 10 cm aldigimda zaten oraya biseler girebilecegi oranin acildigini kabullendirmistim kendime
burayı takip edip sonuç alanları görünce 2 gün önce deniyim dedim ilk denemede bir parmak oldu ... ondan önce hiç kabullenmedim.. karı koca hayatıda olmayınca ciddiyete varamadım belki de ???
Ne güzel canım kaç kez tam ilişki oldu peki canım
mantar olabilirsin canım dr a git bence
İki kez canimm bidaha olmadi araya regl girdi
Adet dönemim gecsnde ole gideyim bari
Beren bide sunu sormak İstyrm bu jell sürdüğümüz zaman uyuşturyormu yani sürdüğümüz de ilişkiye girerken hissetmicekmiyiz yanma vs lütfen Cvp nolurrrrrr😞😞acilllll
Süper rrr hemen alicam bunu ozaman Teşekkürler canim. Bütün eczanelerde bulunur dimi.
aldınmı jelli canım ???????
Aslinda bize ilk önce emla krem lazim ilk onla denesek hissetmeden bi alışsa vajinamiz :)) sonra jellerle devam ederiz :)) kizlar basarmamiz lazim bi an önce yoksa ben doktora gitmek istemiyorum düşündükçe içim bi tuaf oluyo doktordan çok korkuyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?