- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #173.421
emla falan boş iş en iyi jel KY-gell sen beni dinle :))
Kayganlaştırıcı jellerin fiyatları ne kadar?
Bir de bir şey soracağım eşli deneme sırasında benim elim ayağım kesiliyor bayılacak gibi oluyorum..bu sizce korkumdan mıdır?hiç yaşayan var mı?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence je vs şeyleri kendi kafanıza göre almayın doktor tavsiye etmediyse kullanmayın derim ben..bende yendim şükür ve krem kullanmadım.sadece inanmak ve egzersiz birde bol dua ve ve belkide en önemlisi eş desteği.benim reçetem bu..bi de asla unutmam onu da söyleyim KKADERİM:)))desteği çok büyük allah razı olsun..ben şuna inanıyorum vakti var Rabbim vaktini ne zamn yazmışsa o zamn olacak kısaca TEVEKKül edin.elinizden geleni yapın gerisini Allah a bırakın
ihmal etme canım
Mantar olduğunu nerden bilyosun ne gibi belirtiler vardi yani sende benle aynimi
Kızlar bana internetten dilatör seti alcamda hangisini neyi önerirsiniz? kararsız kaldım.tekli satılanı varmı illa set halindemidir.
Canım set alman şu yönden iyi parmak yerine küçükten başlar yaparsın ama parmak yapabiliyorsan tekli al sexshoplarda var incele bi netten
kaşıntı ve kesilmis süt gibi akıntı canım
kız ilacı alcaktın bu gün ne yaptn aldın mı durum ne
benim.de yine hem akintim hem kasintim var petty yaaaKasintim yok ama kesik sut akintisi var
Kasintim yok ama kesik sut akintisi var
Tek parmak yapıyrm çift parmak da oldu biraz.sexshoplardan internettenmi alınabiliyr gidip alamam ordan da
benim.de yine hem akintim hem kasintim var petty yaaareglim gecince gecti gibi olmustu bugun tekrar baslado cok moralim bozuluyor haftaya da yumurtlama donemimdi mantar enfeksiyonu spermleri yavaslatuyormus
benim.de yine hem akintim hem kasintim var petty yaaareglim gecince gecti gibi olmustu bugun tekrar baslado cok moralim bozuluyor haftaya da yumurtlama donemimdi mantar enfeksiyonu spermleri yavaslatuyormus
Aowww daha öncede vardı bu amabaşlangıcı olabilir o zaman
Aowww daha öncede vardı bu ama
Cinsel ilişkide eziyet oluyor yaniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?