- 26 Mart 2014
- 474
- 8
- 118
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #173.481
canim ben bugun cikista gittim bayan bir doktora anlatinca mantar belirtileri dedi evliysen ve istiyorsan bakalim dedi ben de tabikide bakip da teshis etmesini istedim .ultrason cihazini jelleyip sokarak bakti.bir fitil verdi cok tahriş olmuş deyip travozol krem verdi bi de eşime de bana da hap verdi 1 gün kullanılıyor. Aklinizda olsun bu tür enfeksiyonlar eşe bulsiyormus ve o yuzden tekrarliyormus o yuzden eşli tedavi şartmis.tam cikarken hamilelik de istiyorum gebelige zarari olur mu dedim bu ilaçları kullanirken dusunme hatta adetliyken kullansan daha iyi dedi ilaci yarin icecegim fitil de cuma gecesi bitecek ondan sonra korunmasam olur mu ki onu sormayı unuttum yani ilac bitince vucuttaki etkileşimi de hemen biter herhaldecanım ikimizde de aynı sey var ama ben reglıyım gıdemıyorum en bı git banada söle neler yapyolar
canim ben bugun cikista gittim bayan bir doktora anlatinca mantar belirtileri dedi evliysen ve istiyorsan bakalim dedi ben de tabikide bakip da teshis etmesini istedim .ultrason cihazini jelleyip sokarak bakti.bir fitil verdi cok tahriş olmuş deyip travozol krem verdi bi de eşime de bana da hap verdi 1 gün kullanılıyor. Aklinizda olsun bu tür enfeksiyonlar eşe bulsiyormus ve o yuzden tekrarliyormus o yuzden eşli tedavi şartmis.tam cikarken hamilelik de istiyorum gebelige zarari olur mu dedim bu ilaçları kullanirken dusunme hatta adetliyken kullansan daha iyi dedi ilaci yarin icecegim fitil de cuma gecesi bitecek ondan sonra korunmasam olur mu ki onu sormayı unuttum yani ilac bitince vucuttaki etkileşimi de hemen biter herhalde
banada yardim edermisin lutfen bende vajinismusum ve11aylikevliyim gitmedigim doktorlar pskoloklar hocalar kalmadi yoruldum artik banada yardim edermisinizselam arkaasm öncelikle allah yardım ettsin diyorum vejinusmus hastalarına bende 2 yıllık evliyim ilaclarla amaliyatlarla anestesilerle gececek bi hastalık değilmi sistem dısı ve nekadar dişini sıksan bos ben sıktım dişim kırıldı ve gecen hafta bu vejinusmustan kurtuldum inanaın daha kendimi vejinusmus sanıyorum ilginc demi okadar izler bıraktıki kahrolsun vejinusmus:))
ben basardım ama dogru doktorla basardım cok dr gittim helak oldum tuvalete oturamaz hale geldim
bi dr buldum ve zar zor gitmeye karar verdim allah razı olsun başaramam yapamam dedim bide baktım aparatlar vajinada :)) inanamadım ilişkiyede giriyorum yavas yavas daha iyi olucak biliyorum en azından oraya bişey girdiğini anladım dr dan allah razı olsun hipnoterapi ile cozdü tavsiye ederim hatta başka doktorlara gidip kendini helak etme ben öyle olmstum sana tavsiye ede bilirim bana özelden yaz canım yardım etmek istiyorum seni cok iyi anlıyorum
egzersiz yapıyor musun canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tamam canım: )
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim ben bugun cikista gittim bayan bir doktora anlatinca mantar belirtileri dedi evliysen ve istiyorsan bakalim dedi ben de tabikide bakip da teshis etmesini istedim .ultrason cihazini jelleyip sokarak bakti.bir fitil verdi cok tahriş olmuş deyip travozol krem verdi bi de eşime de bana da hap verdi 1 gün kullanılıyor. Aklinizda olsun bu tür enfeksiyonlar eşe bulsiyormus ve o yuzden tekrarliyormus o yuzden eşli tedavi şartmis.tam cikarken hamilelik de istiyorum gebelige zarari olur mu dedim bu ilaçları kullanirken dusunme hatta adetliyken kullansan daha iyi dedi ilaci yarin icecegim fitil de cuma gecesi bitecek ondan sonra korunmasam olur mu ki onu sormayı unuttum yani ilac bitince vucuttaki etkileşimi de hemen biter herhalde
Evet yapiyorum ama hala ayni iki kere oldu canim yanidigi icin korktum
ya bence egzersizle yenen bizler bu tip muaynelerde daha sansliyiz bence antremanliyiz çünkü:)ilerde dogumdan önce çatı muaynesi falan oluyomus ya bence daha rahat oluruz. acimadi bi saniyelik bi sizi oldu sadece.iliskiye girme demedi ama ilaci kullanirken korun dedi bakalim nasip artik bebegin daha vakti var demek ki :)Sokunca aciyomu kiz :) ama fitil kullanicaksan rahmine ve yumurtalıklar ona ilaç gitcek demektir..hatta ilişkiye bile girme ilaç kullanınca hem doktor ilaclari kullanırken düşünme demiş bi ay daha bekle edetle birlikte ilaci atsin vucudun
Aferim okuma sen ole şeyler :)
Evet yapiyorum ama hala ayni iki kere oldu canim yanidigi icin korktum
banada yardim edermisin lutfen bende vajinismusum ve11aylikevliyim gitmedigim doktorlar pskoloklar hocalar kalmadi yoruldum artik banada yardim edermisiniz
O anda korkudan esime yaklasamiyorum bile nasil penisi deniycem ki
4 pskyatri doktoruna gittim 3 4 defa doktora gittim 3kere hocaya gttim son umudumuz 30mayista gdicegimiz bakirkoydeki hastane Rabbim bu hastaligi ceken tum kardeslerime yardim etsin cok zor bi durum benimle ayni anda dugunu olanlar dogum yapti kucaklarinda bebekleri onlari gordukce cok uzuluyorum vajinismus olmalarina ragmen hamile kalip dogum yapanlarda varmis nasil oluyo
4 pskyatri doktoruna gittim 3 4 defa doktora gittim 3kere hocaya gttim son umudumuz 30mayista gdicegimiz bakirkoydeki hastane Rabbim bu hastaligi ceken tum kardeslerime yardim etsin cok zor bi durum benimle ayni anda dugunu olanlar dogum yapti kucaklarinda bebekleri onlari gordukce cok uzuluyorum vajinismus olmalarina ragmen hamile kalip dogum yapanlarda varmis nasil oluyo
Yaaa nasıl yaptın paypto tek yapamayan ben miyim( İki parmak olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?